Şimdi Ara

HERO'YA BAŞLADIĞIMIZDA NE YAPTIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EVET BIZIM KARDESIN CIKARMIS OLDUGU SILAHLAR
    1-MOUNTAIN SPEAR +2
    2-DRAGON ARMOR +2 (KAC PARA EDER)
    3-IKI TANE SILVER EARING +2
    4-1 ADET GOLD RING
    5-VIOLET BLADE +2 (KAC PARA EDER)
  • bende buldum farklı okçular binek hayvandayken daha yavaş atak yapıyor :)
  • Arrow basılabiliyor. Denedim oldu ama +3 ten sonra %100 yaniyor(emin degilim). Basmak ucuz ama tavsiye ederim skill damage basmayin normal damage basin cunku skill vurdugunuzda arrow azalmaz... Niye gem harcicam demeyin pvp sirasinda cok ise yarar bu ozellik. Sar fln basmayin yine de chi ya da hp de basabilirsiniz arrow lara.
  • rista eğer vio blade lv 55 için değilse para etmio gibi bişi abi..

ve ben size oyuna ilk girdiğimde yaptığım şeyi sölim.. ilk kutuyu almışım daha eziq im içinden vio axe çıktı. o anda party yaptığımız bi adama verdim. al ilerde giyersin dedim. tabi para ettiğini bilmiodum. bida adamı görmedim :D

itemleri shift tuşuyla bölmeyi lv 50 de öğrendim.
    para karşılığı exp leri geri almayı şimdi öğrendim.
    ilk gün kamera açısına aşşağı indirmek için yemediğim nane kalmadı. ikinci gün benim kardeş yaptı :D (meğer silkroad tada öyleymiş ne bilim hiç oynamadım ki )
    item yapmak için olan kitapları blackshimitte ilk sıraya koyunca ne itemler lazım gösterio 2 gün önce öğrendim :D
  • itiraf ediyorum ma döndü madem

bende inverty ve ikinci silahın yerini 35 lvl den sonra öğrendim !! Allah !! silahı çalmışlar diye dört döndüydüm bir kaç kez sonra meğersem yanlışlıkla ben basıyormuşum ama en çok ta invety ikinci bölüm içime oturdu ne yalan söyleyeyim

bir de yanarım da en çok ++ basmak için harcağım para silah ve huzura yanarım yanıyor gidiyor diabloda bastığın çıkıyor ona gidiyor aklım şaştım kaldım artık + için hiç uğraşmıyorum hesabıma gelirse basandan alıyorum
    bu da bana ders oldu
  • kardeş para etmez onlar + basıp satarsan anca 1 2 m ederler ama kimse almaz haberin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: rista

EVET BIZIM KARDESIN CIKARMIS OLDUGU SILAHLAR
    1-MOUNTAIN SPEAR +2
    2-DRAGON ARMOR +2 (KAC PARA EDER)
    3-IKI TANE SILVER EARING +2
    4-1 ADET GOLD RING
    5-VIOLET BLADE +2 (KAC PARA EDER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin74 -- 17 Temmuz 2007; 14:45:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

itiraf ediyorum ma döndü madem

bende inverty ve ikinci silahın yerini 35 lvl den sonra öğrendim !! Allah !! silahı çalmışlar diye dört döndüydüm bir kaç kez sonra meğersem yanlışlıkla ben basıyormuşum ama en çok ta invety ikinci bölüm içime oturdu ne yalan söyleyeyim

bir de yanarım da en çok ++ basmak için harcağım para silah ve huzura yanarım yanıyor gidiyor diabloda bastığın çıkıyor ona gidiyor aklım şaştım kaldım artık + için hiç uğraşmıyorum hesabıma gelirse basandan alıyorum
    bu da bana ders oldu

Blacksmith bana torpil geciyor. Bir gun icinde 3 tane +3 golden hawk armor bastim arkasindan +3 violet blade bastim..

• HP nin ve CHİ nin ustune tıklandıında kalıcı olarak gozuktuunu yeni ogrendimm
  • bişey öğrendim yada emin değilim.Sakatlık barı belli bir seviyeyi geçince statlar sıfırlanıyormuş.Bence doğru olabilir.
  • Arkadaşlar aslında bu konuyu itiraf köşesi olarak açmamıştım.Yaptığımız küçük hataları paylaşıp hem biraz gülmek hemde bunu okuyan arkadaşlarımızın aynı hataya düşmemelerini istemiştim.
    Ama burası ağlama duvarı gibi bişi olmuş yawwwwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

bişey öğrendim yada emin değilim.Sakatlık barı belli bir seviyeyi geçince statlar sıfırlanıyormuş.Bence doğru olabilir.

Dogru degil! Benimkisi 100 bile oldu hayvan kasarken...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.