Şimdi Ara

HERO'YA BAŞLADIĞIMIZDA NE YAPTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben heroya başladığımda sonradan farkettiğim küçük şeyler oldu bunları sizinle paylaşmak istedim eminim sizinde heroya başlayıp sonradan çözdüğünüz şeyler olmuştur.Hem yeni başlayan arkadaşlar bu gaflara düşmesin hemde bizde biraz gülelim istedim.
    Heroda sonradan fark ettiklerim:
    1- İnventory çantanın 2. sayfasını lvl 15 te farkettim her seferinde doldu diye taverne gidip satıyordum bide kızıyordum ne küçük yapmışlar diye
    2-Gm quizden ve hayvanlardan düşen kutuların sağ klikle açıldığını sonradan fark ettim. Daha doğrusu ben fark etmedim benim 8 yaşındaki oğlum farketti.
    3- Aldığımız chi yada potların shift tuşuyla bölündüğünü sonradan öğrendim.

bilmediğim belki daha başka şeylerde var.Bakalım ne zaman öğrenecem

• oncelıkle allah bagıslasın oglun varmıs nasıp olursa bızımkıde bu sene gelır keyfı olursa :D
    1-aynı zamanda aynı ıtemlerı yanı chı ve food ları ust uste koydummu bosuna yer katlamıyor
    2-valla ben genelıkle gm guız kutularını satıyom 5k verıyor cogu zaman cunku ezık ıtem cıkıyor :D
  • aldıgın seylerın shıft tusuyla ayrıldıgını 55 lvlde ogrendım :D:D
  • Hala bilmediğim bişi sorayım lütfen yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    warior skilini lvl 4 te bıraktım. İlerde skill açarken puan lazım diye.Şimdi lvl 60 daki skillere lazım olur diye sp kullanmaya korkuyorum.Acaba lvl 60 kadar beklimi yoksa warior skilini lvl 12 yapimi
    bana yardımcı olursanız sevinirim.
    TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exmali

Hala bilmediğim bişi sorayım lütfen yüksek lvl arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    warior skilini lvl 4 te bıraktım. İlerde skill açarken puan lazım diye.Şimdi lvl 60 daki skillere lazım olur diye sp kullanmaya korkuyorum.Acaba lvl 60 kadar beklimi yoksa warior skilini lvl 12 yapimi
    bana yardımcı olursanız sevinirim.
    TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR.

bear vigor hp sorunun varsa arttır , bence bambooya gitmeden lvl 10 olmalı en az, pow sana yüksek derecede defans verecektir. kıyafetlerin çok iyi defli değilse onu da en az 9 yap derim puan geldikçe zamanla 12 yaparsın., ama ben Musa def ile kasıyordum süresi çok uzun olduğu için. MUsa defi kasarken kullanıyordum POW u da pvp yaparken hem normal attack ta çok artıyor. POWla. , POW daha çok def veriyor ama süresi kısa , kasarken biraz zor oluyor POW.

• yeni bişi daha öğrendim ve gülmekten yere yattım.
    sağlık ve chi değerlerinin altında yeşil barı %100 yapmaya çalışıyordum meğer o sakatlığı gösteriyormuş

• ben onu yattıktan sonra ogrendım meger dolunca yatıyomusun :D:d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lvl 40 im ve itemlerin shift tusu ile bolundugunu simdi burayi okuyarak ogrendim... Sagol, sayende ogrendim. ;)
  • madende koşulmıyacağınıda yeni öğrendim koşma açıksa kilitleniyo :)
  • arkadaşimi aradim lwl 10du beni kas dedim

şaka bi yana ogrendik çoğu şeyi canavarlarin adlari nasil yaziyosa ona göre teehlikelidir vs.
  • İlk başladığımda 1 haftada 10 level olmuştum :)

Ayrıca tüm yorumlarada katılıyorum :)
  • YA SAKIN GULMEYIN AMA LVL 22 TRIDENT ARIYORDUM MILLETTEN YARTIKTAN DUSEN + TRIDENT LERINI ISTIYOR VE ALIP + BASIYORDUM.
    YA NORMAL KNIGHT WOW GUILD SILKROAD OYNAYAN BIR INSANIM NORMALDE + OLMAYAN ITEMLERI BLACK SMIHT + BASILDIGINI DUN FARK ETTIM YANI BOŞU BOŞU NA MILLET TEN + TRIDENT ALIYORMUSUN KASAMDA 12 TANE VARMIS :( MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

• Öldükten sonra kaybettiğiniz exp puanının yarısını altın karşılığı tavernden alındığını biliyormuydunuz
    İhtilafsiz 3 lvl fazla olurdum baştan bilseydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exmali

Öldükten sonra kaybettiğiniz exp puanının yarısını altın karşılığı tavernden alındığını biliyormuydunuz
    İhtilafsiz 3 lvl fazla olurdum baştan bilseydim.

Ben bunu biliyordum ama nerede olduysen oradaki tavernden alabiliyorsun yani bamboo mountainde olen birisi explerini geri alamaz.

• alabilir..
  • Arkadaşınızla bonus party yaptığınızda statlarınızın 8 er arttığını biliyormuydunuz
    Yaklaşık 3 lvl almış oluyorsunuz mutlaka deneyin :)
  • YA BIRDE NE OGRENDIM BEN
    OYNAMIS OLDUGUNUZ CHARI SIZ KALKIN LVL 25 KADAR HIC SKILL ACMADAN SADECE WARIOR SKILLE GELIN
    27 SP OLSUN VE SIZ OYUNU KARDESINIZE VERIN OYNASIN DIYE TABI ODA MERAKTAN PARA VAR DIYE SEN GIT ROD SKILLERI ACTIR VE BUTUN 27SP ONLARA VER . GELDE KAFAYI YEME NE GUZEL SP BIRIKECEKTI SIMDI NE HALT YIYECEM HEM BEN AXE VERICEKTIM SP LERI . LAN NE SOPALIK ADAM YA

EEE ATALARIMIZ NEDEMIS YA MERAKTAN YADA MUZ DAN GELIR INSANIN BASINA BIRSEY
    OFFF OFFFF

YA TABIDE BIR KAC GUZEL İŞDE YAPMIS CIKAN YESIL VE SARI KUTULARI DA ACMIS
    ICINDEN VIOLET 43 SILAHLARI FALAN CIKMIS LVL 66 KIYAFETI FALAN :D
    VALLA TAM OLARAK ISIMLERINI UNUTTUM BIR ARA BAKAR YAZARIM BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rista -- 12 Temmuz 2007; 12:01:21 >

• ALT tuşuna bastığınızde yere düşen şeylerin isim isimleri çıktığını biliyormuydunuz.
  • bi ara H tuşuna basıp kısa yollara bakmam lazım
  • System Menu (ESC Tusu) / Settings / Hotkeys Yaparak istediginiz tuslari istediginiz kisayola verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 12 Temmuz 2007; 13:06:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.