Şimdi Ara

Heroes FRP Yenilendi [Cnbc-e deki dizi değil!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şu cnbc-e deki dizinin RP si değiliz. Karıştırmayalım. Internetim arızalandığından uzun süre bakamadım oyuna ve şimdi devam ediceğim. sitemiz:

Heroes FRPG Girmek İçin Tıkla...

kayıt olduktan sonra "Karakter Bilgisi" threatı altında nasıl karakter yaratacağınız yazmaktadır. Setbb den,phpbb24 ten vs. yerlerden alınan sitelerden farklıyız. Bedava host ama yinede farklıyız.

öncelikle "FRPG ne?" "RPG işte" yada "Rp olum bu FRPG ne?" diye düşünenler için farkımızı söylüyoruz. FRPG lerde, yani Fantasy Role Play Game(Fantastik Rol Yapma Oyunu)lerde kurgu tamamlanmış değildir. Kurguyu siz oluşturuyorsunuz. Biz de her 1-2 hafta da bir. Sizin RPlerinizi kurguya ekliyoruz. Öncelikle belirtiyim. Aktif olmayacaklar hiç kayıt olmasın....

• up
  • aslında cnbc-e deki ni yapsaydın manyak hit alırdı ki ben hergün girerdim manyak k bi heroes fanatiğiyim bide finale 2 bölüm kaldı diye bu cnbcede sezon finaline deme final değil yani yoksa kafay yerim
  • Eğer çok istiyorsanız ona da el atarım. Yanlız o diziyi arada bir izlediğimden yanıma birini almam gerekir. ;)
  • CNBC-E DEKİ HEROES DEİL
  • up
  • bencede Dizi olan heroes olsaydi manyak bişey olurdu
  • hostu banada verirmisin
  • up
  • link kırık...
  • http://gramiri.gr.funpic.de/phpBB2

^^Ordan giremiyorsan burdan girebilirsin^^
  • ||up||
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.