Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic II (S60v5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de boyumun ölçüsünü aldıktan sonra hala New Game'e tıklayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: biojudas

Ben de boyumun ölçüsünü aldıktan sonra hala New Game'e tıklayamadım

• ben oyunu telefonu tuttuğum şekilde oynayamıyorum, dikey iken yatay oluyor.
    sizde de öylemi
  • Telefon dikey moddayken oyun yatay modda oluyor o yüzden ya sensörü kapatarak ya da telefonu bir yüzey üzerine koyarak oynamak gerekiyor.
  • sadece dokunmatik tellerdemi oynanıyor bu oyun ya :S
  • bilen yokmu ?
  • Sanırım sadece 360x640 ekranlı telefonlarda oynanıyor.
  • teknoloji özürlüsüyümde e72'de oynayamazmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRINGHA

teknoloji özürlüsüyümde e72'de oynayamazmıyım ?

Telefon sadece dokunmatik S60V5'ler için.Yani oynayamazsın.
  • harikasin ilk mesajinda elleri titreyenlerden biri de benim
  • ya kardeşim dün telefonun başında deliriyodum az daha bu oyunu bu kadar zor yaparken ki düşünceleri neymiş acaba
    yarım saat kalede durup adamı mı güçlendiriyorum aha o keçilerin yanına gidince adamlar tek okla hemen indiriyolar benim adamları deli oldum dün...

ya bide save lemeye çalıştım ama oyun savelenmiyo hatta o keçilerden önce save ledimki ölürsem ta baştan başlamayayım diye ama birde baktım ki laod da hiç birşey yok
    save dosyasının olmadığını görünce sinirden oyunu telefondan kaldırdım.

ama şimdi tekrar yükleyesim geldi. acaba zorluk derecesini ayarlayabileceğimiz bir şey varmı.(şu oyunu kurarken görünen at fil kale vs. nedir onlarmı acaba)
    save sorununu çözen var mı? (ben dün direk hiçbir ayara ellemeden saveledim acaba ondan mı olmadı?)

• saol bir deneyelim...
  • pasif oyuncu barınamaz bu oyunda daha ilk turdan haritayı açma çalışmalarına başlamanız gerek
    ben bu oyunu bilgisayarda çok oynadım eğer bu da aynıysa; canavarların üzerinde durup ya da sağ tıklayıp (hangisi hatırlamıyorum) sayısını öğrenebilirsiniz eğer scouting abilityniz varsa tam sayıyı gösterir yoksa pack lots filan yazar ilk turlarda seviye 1 canavar için (iskeletler, periler, çiftçiler filan) lots ve altı seviye 2 canavar için pack/lots ve altı öneririm diğerlerini ordunuzu güçlendirdikçe öğrendikçe dengeyi ayarlarsınız ayrıca seviye 1-2 dediğim canavarlar okçuysa veya uçuyorsa bir kere daha düşünün saldırmadan önce
    oyunun zorluğu ise o satranç taşlarıyla ayarlanıyor ama campaignle başlayın.
    ve favorim knight ile warlock (ejderhalar inanılmaz, hidralar çokbaşlı olduğundan tek başına ordu)

• Hakettiği ilgiyi gördü sonunda oyun :) Bir şey değil arkadaşlar,gerçekten ben de gördüğümde çok heyecanlanmıştım hemen de paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

pasif oyuncu barınamaz bu oyunda daha ilk turdan haritayı açma çalışmalarına başlamanız gerek
    ben bu oyunu bilgisayarda çok oynadım eğer bu da aynıysa; canavarların üzerinde durup ya da sağ tıklayıp (hangisi hatırlamıyorum) sayısını öğrenebilirsiniz eğer scouting abilityniz varsa tam sayıyı gösterir yoksa pack lots filan yazar ilk turlarda seviye 1 canavar için (iskeletler, periler, çiftçiler filan) lots ve altı seviye 2 canavar için pack/lots ve altı öneririm diğerlerini ordunuzu güçlendirdikçe öğrendikçe dengeyi ayarlarsınız ayrıca seviye 1-2 dediğim canavarlar okçuysa veya uçuyorsa bir kere daha düşünün saldırmadan önce
    oyunun zorluğu ise o satranç taşlarıyla ayarlanıyor ama campaignle başlayın.
    ve favorim knight ile warlock (ejderhalar inanılmaz, hidralar çokbaşlı olduğundan tek başına ordu)

valla şu satranç taşı hikayesini söylediğin iyi oldu
    şu save hikayesini halleden oldumu?
    yanlız oyunda campaing çalışmıyor.

• Kaydetme olayıyla ilgili bir çözüm buldum sanırım,hafıza kartına attığımız fheroes2 klasörünün altındaki Files klasörünün içine "Save" adında bir klasör oluşturun.Bundan sonra tekrar save almayı ve load'lamayı deneyin bakalım ;)
  • sensör ayarlar bozuk bende dik tutuyorum ekran yan yatıyor yan tutuyorum ekran dikine duruyor hevesim vardı oda gitti.
  • Yok hocam oyunla ilgili bir mesele o,sensörü kapatarak oynarsanız sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bu oyunun neresi güzel allah aşkına ya... bide öve öve bitirememişsin.13 14 yaşlarındaki, çocuk bile oynamaz bunu

Wox 3DO firmasının Heroes of Might and Magic ( 3 + in the wake of gods ) oyunundan mı bahsediyorsun ?!? (13 - 14). Komik olmayamı çalışıyorsun yoksa sıra tabanlı strateji klasiği efsane oyun hakkında hiçbirşey bilmeden gereksiz mesajlarla forumu yazı çöplüğüne mi çeviriyorsun ?!? Bu oyunu 50'li yaşlarda oynayanlar bile var. Bu oyun karşısında sabahlamayan yoktur. Homam uykusuz geceler demektir. Yorum yapmadan önce keşke oyunu alıp oynasaydın. Öncelikle uyarayım eğer oyunu bilgisayarına kurarsan lanet sanada bulaşır. Bu oyun saygıyı hak ediyor. Bu oyunun ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum. Ne mayyak günlerdi! Santrancın 3DO firmasının elinde harmanlandığı bu oyun hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok. Homam forever. [ Gücün kılıcı büyücüyle, sihrin değneği savaşçıyla, ahir zamanın güzellikleride sizinle olsun. (uh.com sitesinden alıntı yapılmıştır. ]

Not: Bu oyun hakkında bilgi sahibi olmak istersen unforgiven-heroes com sitesine bak derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 15 Temmuz 2010; 23:36:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wox

bu oyunun neresi güzel allah aşkına ya... bide öve öve bitirememişsin.13 14 yaşlarındaki, çocuk bile oynamaz bunu

Oyun güzel değil diyorsun. 2000 yılında en çok satan oyunlardan biridir Heroes.
    Kendi açımdan söylüyorum; ilk kullandığım bilgisayarda Heroes vardı, aradan 15 yıl geçti; halen Heroes duruyor.
    Senin açından söylüyorum; karşılayamadığın şeye saygı duyacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.