Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic II (S60v5) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heroes III şimdiki monitörümde (22") kötü gözüküyor diye gidip 17" 4:3 monitör almışlığım vardır,öyle bir oyundur Heroes serisi...
  • İndiriyorum bakalım nasılmış.
  • hehehe yüklüyorum saol
  • Bende oyun açılmıyor. Oyunun simgesine tıklıyorum, açılacak gibi oluyor ama sonra normale dönüyor.
  • Tamam hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Tamam hallettim.

heroes of might and magic 3 complete crack istiyor. Crack dosyasının linkini en kısa zamanda foruma atıcam. Campaign ve single player oynayabilirsin.

Bu oyunu setuptan kurduktan sonra wake of godsu kurarsan cracksiz oynayabilirsin. Wake of godsu single player modunda (random map yada harici haritalarda) oyna. Unutmadan wog option ayarları için gerekli dosyayı indirip load yapman gerekiyor. Campaign modunu (WOG) tavsiye etmem. Bu alana girersen sorun çıkabiliyor.
  • Heroes of might and magic 3 complete crack:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_homm3_ce.shtml
  • Çok sağol, indiriyorum umarım beklediğim gibi çıkar, adını çok duydum ama pc'de bile denemişliğim yoktur daha bari telefonda deneyeyim bir :)
  • konu hortlasın be yav
    oynamayan kalmasın
  • anaaaaa!!! hortlaaaakk
  • quote:

Orijinalden alıntı: biojudas

Şimdi burada iki tip kullanıcı olacak,birinci grup sadece merak ederek bu konuya girecek diğer grup ise daha başlığı gördüğü an elleri terlemeye başlayarak ve heyecandan gözleri büyüyerek bu konuyu açacak ve hemen indirme bağlantısını arayacak :)

Çoğumuzun yıllarını,gözlerini yemiş,ancak hala özlemle andığımız o günleri,anıları bize hediye etmiş;New World Computing ve 3DO'nun muhteşem birliktelikleriyle ortaya koydukları bir şaheser olan Heroes of Might and Magic serisi için bir grup kollarını sıvamış ve Heroes of Might and Magic'i Symbian ortamına "port" etmişler.

Oyunu çok fazla test etme fırsatı bulamama rağmen gayet güzel çalıştığını ve Heroes atmosferini buram buram yaydığını söyleyebilirim.

Tam ekran ve dokunmatik olduğunu söyleme gereği dahi duymuyorum :)

Detaylı bilgi,kurulum yönergeleri ve ekran görüntüleri için tıklayın!.

Oyunu indirmek için tıklayın!.

Not:Hhafıza kartına attığımız fheroes2 klasörünün altındaki Files klasörünün içine "Save" adında bir klasör oluşturun.

kardeş inan aynı tepkiyi verdim haa strateji oyunları hayranıyım.lütfen bol bol strateji oyunları ekliyelim.birde n-gage de high seize oyunu var o oyunu oynamayı cok istiyorum ama bir türlü beceremedim formada yazdım kimsede tık yok.yok mu abi şole strateji sever benim kafadan bir adam yaa off :((

• of yaw kök klasör neresi yaw bulamadım normal hafıza kartına mı atcaz
  • ss werırmısınız syfa goruntulenmıor ? kurulum yonergelerı felan nası yapcaz sımdı lınkı yenıleın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Şubat 2011; 14:30:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.