Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi ülke Necropolis en iyi hero Isra
  • win7 pc oynatıyormu bunu nasıl nerden indirip oynayabilirim?
  • @Odinn#21

Eline sağlık güzel yazı olmuş..
    Yalnız ben biraz aykırı bi tipim galiba.. benim için 2. veya 3. çoğunlukla yoktur.. oyuna seçerek başlıyorsak bunları seçerim:

Castle: Tyris - Champion bonusu ve taktiği yeter..

Rampart: Thorgrim - şöyle bi 20-30 lvl sonra 1000 manayla seni ayakçı ve büyülerimle madara ederim diye hava atanları perişan eden herodur kendisi.. O çok kıymet verilen wisdom ve büyülerinizi boşa çıkaran Resistance bonusu vardır beyimizin.

Tower: Cyra - Ne bu kaleyi ne de herolarını oyunu tam olarak öğrendikten sonra hiç sevemedim.. ama illa da seçilecekse oyunun en olmazsa olmaz seçeneklerindendir hız..

Inferno: Rashka - WoG'dan önce çok işe yaramazdı ama artık scholar yerine offense ile geliyor olmasının dışında ifritlerin herosu arkadaş..

Necropolis: Isra - Anlamadığım Isra varken bu ırktaki diğer heroları neden yapmışlar ki? bu ırkla oynuyorsan ne kadar çok iskelet varsa o kadar iyidir.. o kadar çok iskeleti de Isra verir.. bi de artifaklarını bulursan ne diyim başka?

Dungeon: Gunnar - Gunnar'ı sen anlatmışsın zaten eklenecek fazla bişey yok.

Stronghold: Crag Hack - Savaş alanında ona rakip olabilecek bir hero gösterin bana? ona karşı yapacağınız her şey sadece sonunuzu biraz daha geciktirir..

Fortress: Alkin - Madem bu ırkı GORGON var diye oynuyoruz o zaman bırakın da GORGON'lar ustalarının önünde şov yapsınlar

Conflux: Kalt - Bu ırka değinmemişsin sen ama Kalt'ı es geçmek olmaz.. yeni özelliği her gün ekstra 150 xp alıyor.. üstüne bi de learning var.. yani düşünsene al Kalt'ı hiçbir şey yaptırmadan bi köşede beklesin.. 3 ay sonra lvl 10 oluyor kendiliğinden.. bi de lvl atlarken acayip bal var mutlaka bir primary skil kazanıyor..

dikkat ettiysen seçtiğim heroların çoğu savaşçı.. yani bu olay oyunu nasıl oynadığına bağlı.. büyü dediğin bi yere kadar.. bana sadece haste ve slow yetiyor, tabi expert air ve earth magic ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfdemirhan

@Odinn#21

Eline sağlık güzel yazı olmuş..
    Yalnız ben biraz aykırı bi tipim galiba.. benim için 2. veya 3. çoğunlukla yoktur.. oyuna seçerek başlıyorsak bunları seçerim:

Castle: Tyris - Champion bonusu ve taktiği yeter..

Rampart: Thorgrim - şöyle bi 20-30 lvl sonra 1000 manayla seni ayakçı ve büyülerimle madara ederim diye hava atanları perişan eden herodur kendisi.. O çok kıymet verilen wisdom ve büyülerinizi boşa çıkaran Resistance bonusu vardır beyimizin.

Tower: Cyra - Ne bu kaleyi ne de herolarını oyunu tam olarak öğrendikten sonra hiç sevemedim.. ama illa da seçilecekse oyunun en olmazsa olmaz seçeneklerindendir hız..

Inferno: Rashka - WoG'dan önce çok işe yaramazdı ama artık scholar yerine offense ile geliyor olmasının dışında ifritlerin herosu arkadaş..

Necropolis: Isra - Anlamadığım Isra varken bu ırktaki diğer heroları neden yapmışlar ki? bu ırkla oynuyorsan ne kadar çok iskelet varsa o kadar iyidir.. o kadar çok iskeleti de Isra verir.. bi de artifaklarını bulursan ne diyim başka?

Dungeon: Gunnar - Gunnar'ı sen anlatmışsın zaten eklenecek fazla bişey yok.

Stronghold: Crag Hack - Savaş alanında ona rakip olabilecek bir hero gösterin bana? ona karşı yapacağınız her şey sadece sonunuzu biraz daha geciktirir..

Fortress: Alkin - Madem bu ırkı GORGON var diye oynuyoruz o zaman bırakın da GORGON'lar ustalarının önünde şov yapsınlar

Conflux: Kalt - Bu ırka değinmemişsin sen ama Kalt'ı es geçmek olmaz.. yeni özelliği her gün ekstra 150 xp alıyor.. üstüne bi de learning var.. yani düşünsene al Kalt'ı hiçbir şey yaptırmadan bi köşede beklesin.. 3 ay sonra lvl 10 oluyor kendiliğinden.. bi de lvl atlarken acayip bal var mutlaka bir primary skil kazanıyor..

dikkat ettiysen seçtiğim heroların çoğu savaşçı.. yani bu olay oyunu nasıl oynadığına bağlı.. büyü dediğin bi yere kadar.. bana sadece haste ve slow yetiyor, tabi expert air ve earth magic ile..

Ben genelde Magic herolarına yatkınım. Savaş alanında şov yapmaktan öte sağlam bir mana expert toprak-hava büyüleri ile Town Portal-Dimension Door-Fly 3lüsünün avantajı bambaşka.
    He, bunun yerine Inferno alınır oyunun başında, diğer kalelerden de Inferno alınır, basılır tanesi 10000 altından Castle Gate'ler, o da olabilir.

Thorgrim abimiz dediğin gibi, 20. seviyeden sonra azıyor. Hele 30-35 görülmüşse mümkün değil büyü yedirtmez kendi elemanlarına. Akıyor adam.

Rashka ile Nymus arasında kalırım genelde Demoniac oynayacaksam ama nasıl olduğunu tam çözemedim ama Nymus'un Pit Lord'lara verdiği bonus diriltilen Demon sayısını da coşturuyor. Lejyon lejyon Demon dirilttiğimi bilirim. O sebeple Rashka-Nymus arasında kalınca Nymus diyorum genelde.

Isra ile Vidomina'nın bonusu zaten Necromancy. Might hero kasılacasaksa Isra, Magic hero kasılacaksa Vidomina. Ama Thant'ın ciddi bir avantajı var işte diğer bütün Mecroman herolarına karşı, Animate Dead'i öyle bir abartıyor ki kayıpsız savaşların vazgeçilmezi olan Vampire Lord'ların can simidi oluyor en büyük savaşlarda. Savaşın başında 5000 küsur Vampire Lord varken ve elde 300 tanesi kalmışken savaş sonu ekranında Vampire Lord'a kayıp yazdırtmayan büyüdür, herodur.

Ben Fortress'ın Tazar ile oynanması gerektiğini düşünürüm. Gorgon'un olayı sağlam HP, sağlam savunma ve gaze. Bu gorgonları deli atak puanları için oynamıyoruz zaten, gaze atarak 7. seviye budamaya oynuyoruz. Tazar her ünitesine %5 savunma eklediğinden Alkin oynanası değil bence.

Son olarak; savaş alanında "kırmızı küre(Orb of Inhibition)"nin etkisi olsa bile Crag Hack'le eşit seviyedeki bir Tazar, Hack'le kafa kafaya gelir. Savaşın sonucunu o moraller, şanslı vuruşlar tayin eder. Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Son olarak; savaş alanında "kırmızı küre(Orb of Inhibition)"nin etkisi olsa bile Crag Hack'le eşit seviyedeki bir Tazar, Hack'le kafa kafaya gelir. Savaşın sonucunu o moraller, şanslı vuruşlar tayin eder. Lütfen.

işte o morallere şanslı vuruşlara falan hepsine ancient behemotun rakibin defansını %80 azaltan ve rütbesi yeterliyse çift vuruşunu, cyclops kingin mesafe tanımaksızın atışını vs. vs. eklersek..
    ve tabi bi de en iyi savunma hücumdur tezini de hesaba katarsak..
    böyle bir savaşta beni düşündüren tek soru savaş alanı gorgonu engellememe uygun olur mu acaba? olursaaa
  • quote:

quote:

işte o morallere şanslı vuruşlara falan hepsine ancient behemotun rakibin defansını %80 azaltan ve rütbesi yeterliyse çift vuruşunu, cyclops kingin mesafe tanımaksızın atışını vs. vs. eklersek..
    böyle bir savaşta beni düşündüren tek soru savaş alanı gorgonu engellememe uygun olur mu acaba? olursaaa

Rütbe olayını kenara bırakarak, rütbeleri yokmuş gibi yazıyorum;
    Dragon Fly ölmediği sürece hız avantajı Tazar'da zaten. Ayrıca Behemoth istediği kadar savunma çalsın, Gorgon illa ki alacak onu teke tek girip. Fortress'ın tek zayıf kalacağı yer range attack. Melee, H2H combat devam ettiği sürece Tazar daha yakın oluyor kazanmaya. Rütbelere girersek, olaylar olaylar zaten. Dragon Fly da Hydra gibi her kareye vurmaya başlıyor, Lizard çift atıyor falan. 2 tarafın rütbelerle kazandıkları bence denk yine gerçi.
  • quote:

quote:

quote:

Dragon Fly ölmediği sürece hız avantajı Tazar'da zaten. Ayrıca Behemoth istediği kadar savunma çalsın, Gorgon illa ki alacak onu teke tek girip. Fortress'ın tek zayıf kalacağı yer range attack. Melee, H2H combat devam ettiği sürece Tazar daha yakın oluyor kazanmaya. Rütbelere girersek, olaylar olaylar zaten. Dragon Fly da Hydra gibi her kareye vurmaya başlıyor, Lizard çift atıyor falan. 2 tarafın rütbelerle kazandıkları bence denk yine gerçi.

tamam o zaman sen tazar ben crag bir düello ayarlanmıştır..
    yaza kadar beklemek de zor olacak ama..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam o zaman sen tazar ben crag bir düello ayarlanmıştır..
    yaza kadar beklemek de zor olacak ama..

Tamamdır.

Aga yalnız bu WoG'da Inferno'yu güçlendirelim kullanabilir olsun derken suyunu çıkarmışlar galiba. Rütbeleri 10 iken hepsinin, teke tekte Pit Lord'u alabilen 5. seviye yaratık yok.
  • vay arkadas ne oynardık eskiden be.halaa hatırlıyorum mükemmeldi.online oynayabiliyorsak hemen indiriyorum ama tabi biraz hatırlamam lazım
  • Wog'u kurdum, berbat. Bir ton özellik eklemişler balans sıfır.
  • Heroes 4'e bayılıyorum bu oyunu 1 saat dolmadan bilgisayardan kaldırdım, özellikle de 16Bit atarilerdeki gibi görüntüyü görünce. o bir saat oynarken de pek bir şey anlamadım oyundan. Serinin müdavimlerine sorsan kralı HOMM3'tür derler. 9 yıldır HOMM4 oynuyorum hala sıkılmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Heroes 4'e bayılıyorum bu oyunu 1 saat dolmadan bilgisayardan kaldırdım, özellikle de 16Bit atarilerdeki gibi görüntüyü görünce. o bir saat oynarken de pek bir şey anlamadım oyundan. Serinin müdavimlerine sorsan kralı HOMM3'tür derler. 9 yıldır HOMM4 oynuyorum hala sıkılmadım...

Ben 4 dü kurdum bir oyun oynadım hiçbirşey anlamadım tabi yenildim ama 3 de expert 1-5 falan oynayabilirim
  • 7-8 yıl önce rastgele bi harita indirmiştim bi siteden impossible xlarge bi harita.heryer 7. level yaratıklarla doluydu haritada, ilerlemek çok zorduki zaten diğer heroları pek göremiyodum.ben geluyla başlamıştım sadece sharpshooterlarla savaşıyodum.bi arkadasım sadece iskeletlerle ,bi diğeri ise sadece vampirlerle savaşarak oynuyodu.yani heryer sayıca çok olan son level yaratıklarla doluydu, bi nevi haritayı temizliyodunuz.şimdi o haritayı bi türlü bulamıyorum. acaba bilen varsa paylaşabilirmi lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwpzx

7-8 yıl önce rastgele bi harita indirmiştim bi siteden impossible xlarge bi harita.heryer 7. level yaratıklarla doluydu haritada, ilerlemek çok zorduki zaten diğer heroları pek göremiyodum.ben geluyla başlamıştım sadece sharpshooterlarla savaşıyodum.bi arkadasım sadece iskeletlerle ,bi diğeri ise sadece vampirlerle savaşarak oynuyodu.yani heryer sayıca çok olan son level yaratıklarla doluydu, bi nevi haritayı temizliyodunuz.şimdi o haritayı bi türlü bulamıyorum. acaba bilen varsa paylaşabilirmi lütfen..

Bulmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

7-8 yıl önce rastgele bi harita indirmiştim bi siteden impossible xlarge bi harita.heryer 7. level yaratıklarla doluydu haritada, ilerlemek çok zorduki zaten diğer heroları pek göremiyodum.ben geluyla başlamıştım sadece sharpshooterlarla savaşıyodum.bi arkadasım sadece iskeletlerle ,bi diğeri ise sadece vampirlerle savaşarak oynuyodu.yani heryer sayıca çok olan son level yaratıklarla doluydu, bi nevi haritayı temizliyodunuz.şimdi o haritayı bi türlü bulamıyorum. acaba bilen varsa paylaşabilirmi lütfen..

Bulmaya çalışırım

teşekkürler..beklemedeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Bulmaya çalışırım

teşekkürler..beklemedeyim.

Bu site işinize yarayabilir

http://www.maps4heroes.com/heroes3/maps.php?keywords=&type=&size=Extra+Large&difficulty=Impossible&sort=1

indirip denemeye zamanım olmadı siz bakın
  • anılarım canlandı
  • Halen heroes 3 un tadını verebılen yok serının en guzel oyunu yenı nesıller oyunlar ozunu kaybettı dostlar eskısı gıbı hıcbısı tad vermıyo artık atmosfer ve senaryo cok gerı planda grafık delısı oyunlar artık yenı nesıl cocukları etkılıyo pazarda bu yonde hareket edıyo malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Halen heroes 3 un tadını verebılen yok serının en guzel oyunu yenı nesıller oyunlar ozunu kaybettı dostlar eskısı gıbı hıcbısı tad vermıyo artık atmosfer ve senaryo cok gerı planda grafık delısı oyunlar artık yenı nesıl cocukları etkılıyo pazarda bu yonde hareket edıyo malesef

+ 1907
  • acaba 200-300 liralık tabletlerde oynayan oldumu çokmu fazteziye kaçtı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.