Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahh Ahh Nereden Nerelere Geldik Eskiler Unutulmaz
  • Bir iki oyun içi ss koysanızda bizde baksak nasıl birşeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 5 Aralık 2007; 15:00:24 >
  • Serinin en iyi oyunu diyebilirim. 3'den sonra cıkanlar nedense basında uzun süre tutamadı beni, belkide 3.Boyutun devreye girmesi oyunun eski havasını bitirdi.
  • Serinin en iyi oyunu bence 3 ve diğer armageddons blade falan versiyonları var onlar. heroes 4 te orduları

karıştırmışlar acayip bişey olmuş. 5'i ubisoft yaptı beğenmedim. en güzeli heroes 3 tek sevdiğim strateji

tarzındaki oyun zaten
  • herkes 3 ün serinin en iyisi oldunda hemfikir
  • Bu oyunu defalarca bilgisayarımdan kaldırıp defalarca kurmuşumdur. Şimdi zamanım olsa gene oynarım. Serinin en iyisiydi. Bayılırdım ben bu oyuna. Harbiden nostalji oldu.
  • aynı oyunu ilk bilgisayarımı alırken eşantiyon vermişlerdi ut,aoe2,street wars,half life,fifa 99 ile birlikte.Ama oynayım derdim oynayamazdım,beceremiyordum ve anlamıyordum.Zaten oldum olası da anlamam bu oyun türünü ancak içimde bu oyun hep bir ukte kaldı,adını duyunca içim huzur dolar
  • serisinin en iyisiydi bence bu oyun..
  • Conflux ne ya ilk defa gördüm o kaleyi nasıl açılıyo yaması flnmı var? gerçi biyere nhatırlıyorum ama nerden

biri anlatsın lütfen yaw benim pcde hala kuruludur o oyun oynarım zaman buldukça

o zaman küçüktük anlamıyoduk mod yama fln dümdüz oynuyoduk

ne yaması varki bu oyunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 6 Aralık 2007; 17:06:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melchiah1978

wog indiremedim bir türlü arkadaşlar ya...Kendimi yedim bitirdim ..nası yükleyecez bu modu..bi türlü beceremedim ,eklentinin exe dosyasını açıyorum englishi seçöiyorum pat kapanıyo ..uygun dil değil diyor ..bi yardım eli allah rızası için

Abiler yokmu bu yamayı naıl nerden indireceğimizi söylicek değeri bol bi arkadaş
  • Yıllar önce -sonbahar, 1999- pek çakamayıp bir kenara atıvermiştim. Şimdi şimdi anladım değerini. En kısa zamanda başlıyacağım...
  • harika bir oyun.hâlâ canım sıkıldıkça açar takılırım.hic de sıkmıo insanı...
  • theme hospital
  • quote:

Orjinalden alıntı: error404why

theme hospital

bence de
  • bunun versioyunu hiç ilerlemedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 29 Temmuz 2013; 12:21:35 >
  • ya sormayın bende o oyunun esiri olmustum. en sson kendimi oyundan kopartmak icin hilelerini bulup uyguladım gercekten bi anda soguttu oyunda hileye karsıyım ama sogumak isteyenler icin birebir

hile adresi dlh.net
  • güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

kaynak ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.