Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk klübüm olacak çok heyecanlandım
  • Serinin tamamını oynamadığım için (2'nin müziksiz hâline biraz takılmıştım [müzik yoksa, Heroes veya müziğin önemli olduğu herhangi bir oyunu oynamış sayılmayız]. 1'i hiç oynamadım) seri hakkında yorum yapmam doğru olmaz; lâkin 4 ve 5'e göre çok daha iyi bir oyun bu. Unutulur cinsten değil.

Müzikleri tek başına yeterli. MP3'leri dinlediğimde oynamış kadar olurum :)

quote:

Conflux ne ya ilk defa gördüm o kaleyi nasıl açılıyo yaması flnmı var? gerçi biyere nhatırlıyorum ama nerden

Amageddon's Blade isimli resmî eklentiyi kurarsanız, Conflux eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mart 2008; 19:37:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

generalini geliştirirken ilk önce neye yoğunlaşacağını belirlemen lazım.büyücü mü olacaksın yoksa vurduğunu deviren atağı defansı aşmış bi generalmi veya ikisindende birazmı

tabiki seçtiğin ırka göre hareket etmen daha doğru olur.

mesele özellikleri geliştirirken benim ilk dikkat ettiklerim:

wisdom.........büyüleri öğrenmek için

earth magic........town portal..ölü yaratıkları diriltme ve çok güçlü bir atak büyüsü burda

air magic........ışınlanma ve yine atak büyüleri

intelligence........genarelin büyü yapma hakkını arttırır.yani knowledge sende diyelimki 30.büyü puanın 300 olur maximum.ama bu özelliği expert yaparsan bu hak 600 e çıkar
    scholar.......expert yaparsan arada bir level 4 büyülerini öğrenirsin ki bazı haritalarda town portal filan çıkmaz.ozaman ilaç gibi gelir

scholar'ı ana heroda kullanmak pek mantıklı değil bence. daha çok yan herolarda ve scoutlarda kullanılırsa çok iyi olur. towerda bir hero vardı +350 gold ve scholar skilli ile geliyordu. çok iyi bir yan heroydu bence.
  • quote:

ekle hocam ozaman bizide

ilk klübüm olacak çok heyecanlandım

Eklendin dostum. İmza başlıklı yazıyı profilimden imzanıza kopyalarsanız benim gibi bir imzaya sahip olabilirsiniz.

Tuğer hocam bence diğerlerini oynamaya gerek yok. 5i deneyeyim dedim pişamn oldum. SONUNA DEK 3!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 6 Mart 2008; 20:11:32 >
  • 2 de güzeldi.tabiki ozamanın koşullarına göre.

ama 3 şu an bile güzel geliyor bana.

4 berbattı 5 ten bile kötüydü.5 te açmadı beni açıkçası.
  • quote:

2 de güzeldi.tabiki ozamanın koşullarına göre.

ama 3 şu an bile güzel geliyor bana.

4 berbattı 5 ten bile kötüydü.5 te açmadı beni açıkçası.

Evet serinin en babası kesinlikle 3 bencede

Kulübe benide eklermisiniz
  • Fatality_AN8 eklendin dostum.

Bu arada WoG'u tekrar kurdum. Bazen dönüp oynuyorum. Yalnız arada öyle bir uçmuşum ki 20000den fazla Karanlıklar Ejderim var. Çok abartmışım galiba. Tek 1 kezde 6 milyon vuruyor.
  • quote:

Bu arada WoG'u tekrar kurdum. Bazen dönüp oynuyorum. Yalnız arada öyle bir uçmuşum ki 20000den fazla Karanlıklar Ejderim var. Çok abartmışım galiba. Tek 1 kezde 6 milyon vuruyor.

Eywallah Üstad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 7 Mart 2008; 17:36:49 >
  • Hedefim 100000 ejder.

(İyice manyadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 7 Mart 2008; 18:20:37 >
  • 128000 Fırtına Lordu ile 40 Milyoooon!!!

Heeeyyyttt beee!
  • Çocukluk anılarım canlandı yemin ederim. Bu oyunu abimle sabaha kadar oynardık, biz biterdik oyun bitmezdi

Oyunun kuralı : Kim pes edip uyuyakalırsa o kaybeder

Heroes 1'i oynadığımı da hatırlarım valla ben
  • Obaaaaaaaa heroes 3 Fan klubu açılmış yanlız noslatji demeyin. bu oyunu kendime karşı günde en az 1-2 saat oynuyorum. Ayrıca cagann dragonlar yanlış bir tercih AA varken Dragonlara büyü atmazsın ressuruct felan atamazsın sacrifesla 200 pixie'ni feda edip 15-20 dragon çıkartamazsın. (Implosion'a counter tez) Ama ben bunların hepsini atabilirim bide üstüne slayer attım mı dragoncağızların heba olurlar :D
    Ayrıca Stronghold'u o kadar aşağı atan zihniyete . Crag Hack gibi bir hero varken Ve son olarak 4. levelda vampire lordları seçmeyen zihniyete ban:D
    uzun lafın kısası benide yazın. Saatlerim,günlerim,haftalarım,yıllarım bu oyunla geçti

Ama maalesef WOG'a bir türlü kanım ısınamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 8 Mart 2008; 15:19:26 >
  • Beyler neyin ne kadar işe yaradığını ben de biliyorum. Ben sadece zevkime göre yazdım?
  • quote:

bak bir savaş örneği.her şey sayı ile bitmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=MS6truJD9d4

Oldukça kolay bir savaştı. Hereos 3 için çok zevkli testler var. mesela 40 titanla 100 dragon yenmek gibi. Linki bulursam hemen atarım.
    Yada 100 sharshooterla 1000 sharpshooter'ı yenmek gibi. Verdikleri karakterlerde 0 att 0 deff ve bölüme göre 1-2 büyüden ibaret karakterler. Satrançtan bile daha çok kafa yormanız gereken şeyler var.
    Mesela 40titan vs 100 dragon bir efsanedir. Dragon'un 2 yer kaplamasından faydalanarak dragonu öldürmeniz gerekiyor.
  • ckukner listeye eklendin bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

quote:

bak bir savaş örneği.her şey sayı ile bitmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=MS6truJD9d4

Oldukça kolay bir savaştı. Hereos 3 için çok zevkli testler var. mesela 40 titanla 100 dragon yenmek gibi. Linki bulursam hemen atarım.
    Yada 100 sharshooterla 1000 sharpshooter'ı yenmek gibi. Verdikleri karakterlerde 0 att 0 deff ve bölüme göre 1-2 büyüden ibaret karakterler. Satrançtan bile daha çok kafa yormanız gereken şeyler var.
    Mesela 40titan vs 100 dragon bir efsanedir. Dragon'un 2 yer kaplamasından faydalanarak dragonu öldürmeniz gerekiyor.

kolay olduğunu bende biliyorum ancak oyuna yani başlamış bir arkadaşımıza taktik anlamda yardımcı olmak istedim.zaten paylaşmayı bu yüzden sevmiyorum.bir konuda hiç bir bilgisi olmayan insana yardım edeyim diyorsunuz ve onun anlıyabileceği dilden anlatmaya çalışıyorsunuz ama bilgisi olan biri çıkıyor sizi saf durumuna düşürüyor.
  •  Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)

wog ile gelen 8. level yaratıklar.oyuna ayrı bir renk katıyor gerçekten.
  •  Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)
  • quote:

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)

wog ile gelen 8. level yaratıklar.oyuna ayrı bir renk katıyor gerçekten.

Onlar için sıralamam;

1- Fırtına Lordları
    2- Cehennem Baronu
    3- Karanlık Ejder
    4- Ulu Melek
    5- Kutsal Anka
    6- Cehennem Hidrası
    7- Elmas Ejder
    8- Kan Ejderi
    9- Hayalet İblis

Not: Sıralama kullanım şeklim ve zekime göredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 10 Mart 2008; 22:16:10 >
  • hocam melekleri çok geri atmışsın ama

ölü diriltme yeteneği bile melekler için çok büyük avantaj.

ben genelde 2 ye bölerim melekleri savaşın sonuna doğru birbirlerini diriltirler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.