Dostum bu complete dediğiniz orjinal oyun üzerine ek görev paketleri kurulmuş halimi demek oluyor? Wog'u bunun üstüne mi kuracağız?
quote:
Orjinalden alıntı: xanty
kardeş yukarda benim verdiğim wog u indirirmisin.
bende 2 kez wog indirdim ama sorunlar olduydu.
bu eklediğim sürümde sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: tigger_agc
Dostum bu complete dediğiniz orjinal oyun üzerine ek görev paketleri kurulmuş halimi demek oluyor? Wog'u bunun üstüne mi kuracağız?
evet wog u kurmak için complete veye en azından shadow of the death lazım diye biliyorum.
Bu wog manyak bişeye benziyo işten güçten fırsat bulamadım, bi denesem artık nolur haftasonu hiç bitmesin
Pıııssssstttt!!!
Bu guzel konuyu gorup dayanamadim ve Hereos 3'u bir daha yukledim Gercekten eskisi gibi ayni idi, tadindan bir gram eksilme yoktu.Ama gelin gorun ki siz degerli arkadaslar artik Wog'larda dolasiyorsunuz Ben de su Wog'u bulamadim biryerde, yardimci olabilecek bir arkadasimiz var mi acaba
Ilginiz icin cok tesekkur ederim xanty Ben de Complete serisi yuklu, tam yuklu de denmez cunku Rar seklinde indi, ben de Rar'i acinca oyunun hazir kurulu oldugunu gordum.Simdi verdiginiz linkteki dosya 76 mb sanirim, bunu kurunca ben de Wog oynayabilecek miyim acaba ? Baska yapmam gereken bisi var mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: TuJue
Ilginiz icin cok tesekkur ederim xanty Ben de Complete serisi yuklu, tam yuklu de denmez cunku Rar seklinde indi, ben de Rar'i acinca oyunun hazir kurulu oldugunu gordum.Simdi verdiginiz linkteki dosya 76 mb sanirim, bunu kurunca ben de Wog oynayabilecek miyim acaba ? Baska yapmam gereken bisi var mi ?
complete yüklüyse çalışması lazım.ama yükleme yapmadan önce bilgisayarın bölge ayarını abd.dil ayarınıda ingilizce yapman lazım.
xanty hocam dosyayi indirmeye calisdim ama inmedi, 1 gram bile kipirdamadi :( Rapid ile aram fazla iyi degil, bir dosya indircem diye etmedigini birakmiyor.Baska bir link var miydi acaba ?
r apid yazısındaki r ile a nın arasındaki boşluğu silersen rahatlıkla indirebilirsin.şimdi denedim link sağlam.
Arkadaşlar wog un senaryosunu oynayanınız varmı,deli edecek beni,biraz Rol Yapma olayına girmişler ama açık olmayınca bazı şeyler kafayı yedirtiyor.
Sorun şu: Şu ilk bölüm iki kafada biz şovalye olacaz diye çıkar yola o bölüm.Bizim elemanın babsının heykeli var,biraz oynadıktan sonra yanında mızıldayanları doğru zamanda ve yerde bırak gitsin diyor.İkincide gidişinde koordinat veriyor hatta ( 21*26 - 17*31) ama bende koordinatlar görünmüyor ve ne yapacağımı şaşırdım .O yüzden Hellpp
xanty hocam, bugun bir daha denedim ama bana misin demedi.0.7 kb ile indiriyor ve bir sure sonra hepten kesiliyor.Turkiye de Rapid iyi calisiyor ama benim burda maalesef cok kotu :( Bu WOG'u cok merak ettim gercekten, bir yardim etseniz
bende hastasıydım bu oyunun tabi benim ozamanlar yaş 8 idi büyüklerimden görüordum şimdi arıyıp bulucam kurcam pc ye
Bende bu baslıgı gorunce dırek daldım gozum yasardı valla ne guzel yapmıssınız yaaa... heroes asıgı bırı olarak kı bı arkadasın dedıgı gıbı "satranc gıbı bu oyunu oynardık" bızde aynen ole oynardık vede hala da oyle oynarım ayıptır soylemesı ornegın heronun skıllıne gore kac adım atacagını fılan..
Neyse bende bu wog u yenı duyuyorum ayıpladım kendımı suan, ama pek vakıt yok ıste benım kac yasına geldık artık bakıyorumda 10 sene gecmıs vay be .. zmn zmn heroes 3 yukluyorum kı cocuk oyuncagı gelıo map edıtorden daha da guclendırıom hatta dusmana gereklı ıtemleri leri verıom neyse gerısını sız dusunun ,su wogu ındırıom suan bakalım....
xanty hocam, yardimlariniz icin cok tesekkur ederim ama bu sefer de olmadi Verdginiz linke tikladim acilan sitenin kendi server'indan indirmeye calisdim hic acilmadi bile, diger FilePlanet olana tikladim o da indirmedi, uyeligi parali imis.Yabanci bir ulkede bulundugum icin boyle oluyor sanirim, veya buranin interneti o taraflari fazla sevmiyor :(
Artik son care eMule'ye yazdim, %14.3'u inmis, ne zaman tamamlanir emin degilim :( Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim :)
ilk verdiğim r-a-pid linkini kontrol ettim son hızda indiriyor.istersen bir daha dene.