Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link vermene gerek yok sitenin ismini yazman yeterli.
  • Bende eski bir wog hastasıyım. Hele en zor seviyede Asmirith oynamak baya zekliydi. 10 milyondan fazla lich im vardı am yinede bazı kalelerde iki mlyona yakın arcangel olduğu için beni baya bi tüketiyolardı.

Bir de HOMM sevenlerin seveceğini düşündüğüm bir oyun var Kings Bounty the legend diye. Savaşlar HOMM daki gibi ama normal haritada serbest dolaşıyorsunuz. HOMM sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun...
  • benide ekleyin en favori oyunlarimdandir
    bence efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

fifa 99 dan sonra, level dergisinin hediye verdiği cd'yle oynadığım ikinci oyun
    valla duygulandım

Bende aynı dergiden almıştım oyunu öylece tanısştım bide masters of orion u denemiştim o zamanlar hakkaten böylesine kaliteli oyunlar ile tanıştığım için level dergisine ayrı bi teşekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

link vermene gerek yok sitenin ismini yazman yeterli.

(....unforgiven-heroes....m) Heroes of might and magic 3 + wake of gods hakkındaki herşeyi çözdüğünüzü zannediyorsanız tekrar düşünün derim... Webmaster arkadaşım şu ana kadar yapılmış en iyi homam 3 + wake of gods web sit. (language : turkish) yayınladı. web sit. için birkaç resim göndermiştim. Ufak çapta da olsa katkım oldu. Site için şu kadarını söyleyebilirim. Tasarım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 13 Nisan 2009; 0:30:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: runstorm

quote:

(....unforgiven-heroes....m) Heroes of might and magic 3 + wake of gods hakkındaki herşeyi çözdüğünüzü zannediyorsanız tekrar düşünün derim... Webmaster arkadaşım şu ana kadar yapılmış en iyi homam 3 + wake of gods web sit. (language : turkish) yayınladı. web sit. için birkaç resim göndermiştim. Ufak çapta da olsa katkım oldu. Site için şu kadarını söyleyebilirim. Tasarım:

wake of gods hakkında birşey bulamadım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: runstorm

quote:

wake of gods hakkında birşey bulamadım.

homam -> artifacts -> wog sayfasına bakmamışsın
  • @runstorm

Link için teşekkürler arkadaşım.
  • güzel olmuş. ilerleyen zamanlarda daha güzel olur inşallah.
  • Bu Heroes 3 oynayana arkadaşlar bu oyunun acemisiyim biraz, savaşları genelde otomatik yaptırıyorum, manuel olarak almak dahamı faydalı oluyo, bu oyunun bi sitesi yok mu startejisini anlatan felan...
  • savaşları otamatik yapıyorsan oyunu da oynamıyorsun demektir.

unforgiven-heroes sitesini biraz incele.
  • Size unforgiven-heroes ile ilgili birkaç tüyo vericem. Download sayfasına girdiğinizde user name ve password soruyor. Sitenin isminde yer alan ve "-" karakteri ile ayrılan kelimeleri sırasıyla girdiğinizde download sayfası açılıyor. Homamla ilgili sayfalarda sörf yaparken rastlantı sonucu gizli bir sayfaya ulaştım. Webmaster bu sayfaya ulaşılması için buton gibi belirgin bir bağlantı sunmamış. Mevcut sayfaya girebilmek için; homam butonu altındaki 6 kategoriden herhangi birine girdiğinizde, karşınıza çıkan ilk sayfadaki resimlerin üzerinde fare imlecini gezdirin. İmleç el şeklini aldığında tıklayın... Bu web sitesi homam 3 + wake of gods oyunu gibi kolay kolay çözülmüyor :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 18 Nisan 2009; 3:40:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

O kadar fazla abarttım ki artık.

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)

Arkadaş titanları dağıtsana :D
    yoksa implerin yürümelerini izlemek sinir bozucu olabilir.
  • Arkadaşlar unforgiven-heroes anasayfasına forum eklenmiş. Homam ile ilgili bir paylaşım alanımız oldu...
  • Ya geçen hafta sonu oyunun başına bi oturdum, sabah 9 da gece 1 olmuş ama şu sizin söylediğiniz büyüleri bi türlü kullanamıyorum kitapdan. Heroes Complete ve orjinal sürümleri var elimde baya bi oynamak lazım oyunu savaşları kendim yaptığımda büyü kullanma olayını bi türlü istediğim gibi kullanamıyorum, yaratıkları kulalanırken bi sorun yok gayet güzel taktikler uyguluyorum ama herifler karşıma bi çıkıyo aman yarabbi toz duman oluyo ortalık bende otomatik savaş moduna geçiyorum bu seferde saçmalıyo bizim hero tabiiki. Ama azmettim öğrenecem bu oyunu elimde yıllardır var oyun ama hiç bu kadar detaylı incelememiştim, hakkaten çok zevkli bi oyunmuş ya favorim Nacromancer lar, ama keşke yaratık seçeneklerine kurt adam felanda olsaymış süper olacak

en favori yaratıklarım;

Vampire Lord
    Dread Knight
    Naga Quens
    War Unicorn
    Ogre Magi
    Wyvern Monarcys
    Black Dragon
  • Bahsettiğiniz unforgiven-heroes sitesine baktım bilgiler çok karmaşık, bu oyunu şöyle adam gibi anlatan bi daha sağlam bi site yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD

Bahsettiğiniz unforgiven-heroes sitesine baktım bilgiler çok karmaşık, bu oyunu şöyle adam gibi anlatan bi daha sağlam bi site yokmu ?

Heroes of might and magic 3 dışarıdan göründüğü kadar basit bir strateji oyunu değil. Öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir oyun. unforgiven-heroes oyunu detaylı bir şekilde anlatmış. Ben bu oyunu yaklaşık 10 senedir oyunuyorum. Bu siteden bilmediğim birçok şey öğrendim. Bu arada unforgiven-heroes şu ana kadar yapılmış ilk homam 3 sitesidir (Türkçe). Başka yok. Bu oyun çok komplike bir stratejidir. Bu yüzden bu oyun hakkında web sitesi yapmak çok zordur. Bu web sitesini internet dünyasına kazandıran kişiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Heroes 3 demek uykusuz geceler demektir. Bu oyunu oynayanlar iyi bilir. Bu oyunu çok çabuk çözebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun... Bu sitede büyüler, itemler, attifactler, kaleler, askerler, herolar ve stratejiler hakında detaylı açıklamalar var. Hatta wake of gods eklentisi hakkındada önemli bilgiler var... Sen hangi kısmını anlamadın ? Bu oyunda eğer savaşları otomatik olarak yapıyorsan xanty'nin söylediği gibi oyunu oynamıyorsun demektir... Sana tavsiyem sitede bulunan homamla ilgili tüm yazıları oku zamanla kafanda birşeyler oluşur. En azından bu kaynağa sahip olduğun için şanslısın. Ben herşeyi tek başıma çözdüm ve hala homam 3 wake of gods la ilgili bilmediğim birşeyler olduğuna eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 21 Nisan 2009; 20:58:17 >
  • Kardeş oyunla tanışalı 7 sene felan oluyo LEVEL vermişti o zamanlar biraz oynadım ama tarz olarak pek hitap etmiyordu ama ara ara oynuyordum, ama bu tarza yabancı olduğumdan dolayı ben otomatik olarak savaşları sonuçlandırmayı tercih ediyordum o zamandan beridir daha ilk görevi tamamlayamadım zorluğundan felan bilgi sahibiyim oyunun gerçekten çok kapsamlı olduğununda farkındayım ne demişim yukarda sabah 9 gece 1 arası oyunu oynadım zaman nasıl geçmiş farkında değilim o derece yani, o dönemler de STAR CRAFT bana daha çekici geldiği için ben STAR CRAFT dan yana tercihimi kullanmıştım, bunuda detaylı inceleyememiştim ama dediğim gibi mutlaka aralıklarla oynadım HEROES 3 ü,

Allah bu topiği açan kardeşimizden razı olsun ki oyunu tekrar canlandırdı benim için ve baya bilgilendim önceden bilinçsizce oynadığımın farkına vardım, şimdi ben bu oyunda merak ettiğim seninde bahsettiğin sitedeki tüm yazıları A dan Z ye okudum, ama yüzeysel geçilmiş bazı konularda çok faydalı mesela Hero gelişiminde nelere dikkat etmem gerektiğini artık daha iyi anladım, büyüleri anladım, karakterlerin hikayelerini oyunun konusunu anladım,

Benim açıklama beklediğim noktalar;

1- Her hafta bazı madenleri dolaşıp hasılat toplamak lazımmış, (tabiri caizze) ben odun, taş, altın, kristal vs,vs.. gibi madenleri gezipher hafta tektek toplamam mı gerekiyo çünkü maden senin yönetimine girdiğinde 2 gün içinde üretime başlıycak diye bi yazı çıkıyo, ben dolaşmıyodum, sadece kaybettiğim madenleri tekrar aldığımda uğruyordum, bu bahsedilen her hafta gezilmesi gereken yerler herhalde bu madenler değil bonus gibi 1000 altın veren barakalar var, yeşil elbiseli döüp duran bi maket gibi bişey var sonra kule gibi şeyler bunlar her hafta dolaştığında farklı şeyler veriyo bunu bi açıklarmısın...

2-Şu harita üzerinde diyelim ki ben kalemden uzaklaştım, ve tek turn da dönmem imkansız ama 1 turn sonra o kaleye saldırabilecek konumda bi düşman Hero su var bi arkadaş yukarda demişki WİSDOW expert olunca harita üzerinde istediğin kaleye ışınlana bileceğin bi büyü var, bu nasıl yapılıyor, yani ben başka bi kaledeki komutanımı alıp saldırı ihtimali olan kaleme nasıl ışınlarım, bunun için kasabada büyü kulesi leveli felan önemlimi her iki kasabada da atıyorum level 4 mega tower mı olmalı,

3-Bide kazıdan felan bahsetmiş ne kazısı ben daha böyle bişey görmedim Puzzle var sadece başkada bişey yok bu oyunda, bi artifact var bulmak için kazı yapmalısınız yerini şöyle bulursunuz demişde bu kazı olayı nedir anlıyamadım 1 turn sürüyo diyo mesela

bunları bi açıklığa kavuştursanız baya sevinicem,
  • unforgiven-heroes'un forumunda mod.um. Orda konu açarsan sorularına cevap bulacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 22 Nisan 2009; 18:47:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD

Kardeş oyunla tanışalı 7 sene felan oluyo LEVEL vermişti o zamanlar biraz oynadım ama tarz olarak pek hitap etmiyordu ama ara ara oynuyordum, ama bu tarza yabancı olduğumdan dolayı ben otomatik olarak savaşları sonuçlandırmayı tercih ediyordum o zamandan beridir daha ilk görevi tamamlayamadım zorluğundan felan bilgi sahibiyim oyunun gerçekten çok kapsamlı olduğununda farkındayım ne demişim yukarda sabah 9 gece 1 arası oyunu oynadım zaman nasıl geçmiş farkında değilim o derece yani, o dönemler de STAR CRAFT bana daha çekici geldiği için ben STAR CRAFT dan yana tercihimi kullanmıştım, bunuda detaylı inceleyememiştim ama dediğim gibi mutlaka aralıklarla oynadım HEROES 3 ü,

Allah bu topiği açan kardeşimizden razı olsun ki oyunu tekrar canlandırdı benim için ve baya bilgilendim önceden bilinçsizce oynadığımın farkına vardım, şimdi ben bu oyunda merak ettiğim seninde bahsettiğin sitedeki tüm yazıları A dan Z ye okudum, ama yüzeysel geçilmiş bazı konularda çok faydalı mesela Hero gelişiminde nelere dikkat etmem gerektiğini artık daha iyi anladım, büyüleri anladım, karakterlerin hikayelerini oyunun konusunu anladım,

Benim açıklama beklediğim noktalar;

1- Her hafta bazı madenleri dolaşıp hasılat toplamak lazımmış, (tabiri caizze) ben odun, taş, altın, kristal vs,vs.. gibi madenleri gezipher hafta tektek toplamam mı gerekiyo çünkü maden senin yönetimine girdiğinde 2 gün içinde üretime başlıycak diye bi yazı çıkıyo, ben dolaşmıyodum, sadece kaybettiğim madenleri tekrar aldığımda uğruyordum, bu bahsedilen her hafta gezilmesi gereken yerler herhalde bu madenler değil bonus gibi 1000 altın veren barakalar var, yeşil elbiseli döüp duran bi maket gibi bişey var sonra kule gibi şeyler bunlar her hafta dolaştığında farklı şeyler veriyo bunu bi açıklarmısın...

2-Şu harita üzerinde diyelim ki ben kalemden uzaklaştım, ve tek turn da dönmem imkansız ama 1 turn sonra o kaleye saldırabilecek konumda bi düşman Hero su var bi arkadaş yukarda demişki WİSDOW expert olunca harita üzerinde istediğin kaleye ışınlana bileceğin bi büyü var, bu nasıl yapılıyor, yani ben başka bi kaledeki komutanımı alıp saldırı ihtimali olan kaleme nasıl ışınlarım, bunun için kasabada büyü kulesi leveli felan önemlimi her iki kasabada da atıyorum level 4 mega tower mı olmalı,

3-Bide kazıdan felan bahsetmiş ne kazısı ben daha böyle bişey görmedim Puzzle var sadece başkada bişey yok bu oyunda, bi artifact var bulmak için kazı yapmalısınız yerini şöyle bulursunuz demişde bu kazı olayı nedir anlıyamadım 1 turn sürüyo diyo mesela

bunları bi açıklığa kavuştursanız baya sevinicem,

madenleri dolaşmana gerek yok.

sadece her hafta asker üreten binalar var onları dolaşıp askerleri toplaman lazım.

kalene ışınlanma büyüsü town portal.

bu büyüyü öğrenebilmek için wisdow u expert yap.

ayrıca earth magic te expert olsun. yoksa istediğin kaleyi seçemessin ışınlamak için.en yakın kaleye postalar seni.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.