Şimdi Ara

Heroes of Newer yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinde fazla beta keyi olan yada davetiyesi olan yollayabilirmi e maili pmden veririm lütfen.

• Newerth
  • beyler davetiyesi olan bana da yollarsa cok sevinirim uzun zamandır dota oynarım bu heroes of newerthi arkadas oynarken izledim hosuma gitti elinizde var olup da verirseniz cok sevinirim..
  • Davetiye nasıl atılıyor? Ben de var bir tane üyelik ama nasıl atılıyor bilmiyorum...
  • arkadaşlar boşverin bu oyunu,
    league of legends oynayın, ben bi aydır felan oynuyorum, zatn yani bir oyun, bugun yeni bir patch yayınlanıyo dolayısıyla server a girilmiyo ama akşam oynayabiliriz
    http://www.lol-europe.com/
    bu siteden indirebilirsinz
  • beta key elimde var satılık 15ytl 10 15 tane var tanesi 15ytl
  • Önceden duymuştum ama oynamadım. Derhal bakacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

beyler davetiyesi olan bana da yollarsa cok sevinirim uzun zamandır dota oynarım bu heroes of newerthi arkadas oynarken izledim hosuma gitti elinizde var olup da verirseniz cok sevinirim..

O arkadaş ben oluyorum galiba Arkadaşlar şu an ben oynamaktayım lakin davetiye olayını sadece oyunu şimdiden alanlar yapabiliyor diye biliyorum.(Oyun betadan sonra paralı olacak. Bir kere ücret ödeyip ondan sonra dilediğin kadar oynayabileceksin.) Fakat normal bir oyuncu da atabiliyorsa öğretin yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 21 Aralık 2009; 17:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

arkadaşlar boşverin bu oyunu,
    league of legends oynayın, ben bi aydır felan oynuyorum, zatn yani bir oyun, bugun yeni bir patch yayınlanıyo dolayısıyla server a girilmiyo ama akşam oynayabiliriz
    http://www.lol-europe.com/
    bu siteden indirebilirsinz

arkadaşlar oyun kendini çok çabuk güncelliyo,
    hatta ben oyuna başladığımda tüm hero lar bedavaydı, şimdi bikaç tanesi bedava ve dierlieri için ya para ödemen gerekiyor ya da oyun oynadıkça kazandığın puanlarla alabiliyorsun,
    onun için oyunu oyncaksanız hemen başlayın, bedava herolardan morgana, jax, master yi iyi olanlar, bunlar işinizi puan biriktirene kadar görür,sonra puanlarla rune lar, hero lar alabilirsinz,
    ben lvl 13 oldm, çok güzl bi oyun, dota da oynamıştım ve inanın dota dan çok daha güzl bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

beta key elimde var satılık 15ytl 10 15 tane var tanesi 15ytl

Hey allahım ya uyanık :) neyse bende var 2-3 tane almıştım zamanında, ama şu anda hangilerini hesabımda kullanıyorum bilmiyorum, üşenmem denerim diyen olursa pm atsın msn adresimi vereyim, deneyelim ordan doğru :)
  • quote:

Bu mesajı görene kadar böyle biniyetim yoktu ama...

Phesimist hala beta key bulamadıysan fazladan aldığım hesabın kullanıcı adı ve şifresini sana vericem, eğer sen bulduysan başka birine vericem, konuyu açtığın için önceliği sana verdim :D
  • Bende alabilirim fazladan beta key veya üyelik varsa
  • Phesimist de artık HON oynuyor diğer beta keyi olan arkadaşlar da, turşu kurmayalım dağıtalım arkadaşlarımıza, az türk var oyunda, çoğalsın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SmT-

quote:

Phesimist hala beta key bulamadıysan fazladan aldığım hesabın kullanıcı adı ve şifresini sana vericem, eğer sen bulduysan başka birine vericem, konuyu açtığın için önceliği sana verdim :D

hocam bana verebilirmisin rica etsem?Gercekten cok oynamak istiyorum
  • Ozaman bendeki hesabı 5 dk sonra pm den ulaşan birisine vericem, eğer 5 dk içinde Silverlight7 de pm atarsa ona vericem 2. olarak o istemiş
  • Oyun dotanın yapımcılarından ama bize hiç dotadaki tadı vermedi.Ben pek beğenmedim.Daha sade olsaydı daha kaliteli olurdu.Ekranda otlardan,kayalardan heroları göremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vordronor

Oyun dotanın yapımcılarından ama bize hiç dotadaki tadı vermedi.Ben pek beğenmedim.Daha sade olsaydı daha kaliteli olurdu.Ekranda otlardan,kayalardan heroları göremiyoruz.

evet aynen zaten itemlerde aynı ben pek beğenmedim
  • varsa davetiye yollarsanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SmT-

quote:

Silvera ver hocam umur bana bi hesap verdi sağolsun.
    Hepinize teşekkürler.
  • Selam Arkadaşlar,
    Bana Hon icin beta key yollayabilcek varmı acaba ?
    3 gündür ariyorum delirmek üzereyim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.