Şimdi Ara

heroes of storm beta key (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

1) FZJPVC-4GBJ-W2TKVK-BEZW-GHWPP7
    2) CF9X2X-GMWH-4ZNE2E-9HTK-VNGVD6
    3) ET2KCR-MC29-8TTJ6E-JVHB-E2CKYE
    4) PRFKPR-R4ZR-R9KKWK-JFXK-YZWJGN
    blizzard tarafından bana gelen 4 beta key kullanan arkadaşlar hangilerini kullandıklarını yazarlarsa sevinirim kendilerini akıllı sanan arkadaşlara selam olsun

arkadaşa katılıyorum bende de 4 key var isteyen özelden yazsın. lolden çok daha kaliteli bi oyun hots.
    keyler bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosemko -- 21 Nisan 2015; 13:35:46 >
  • Androidde bedava oyun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese 4 tane yolladılar maile bu beyinsiz arkadaş da parayla satmaya çalışıyo. Hiç hakaret durumu yok mesajımda da. Beleş bir şeyi o fiyata satmaya çalışmak beyinsizliktir. Tek akıllı kendisi tüm forum salak sanki. İsteyene 4 tane atarım sorun yok
  • 1 gün sabrederseniz veriyor zaten. Üyelik alın bir gün içerisinde bilemedin ikinci gün gönderir.
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    Senin dedigin hearthstone.

Ayrica heroes of the storm 2 haziranda herkesin erisimine acilacak. Biraz daha beklerim diyen parasini cebinde tutsun. Daha bekleyemem diyende g2a sitesinden 1 tl ye alsin

Edit: yukarida ki arkadaslar yazmis. Uye olunca 1-2 gune key yolluyorlarmis. Para harcamaniza da gerek yokmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 21 Nisan 2015; 14:04:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    hearthstone ile karıştırıyorsun sanırım.
  • Dogru evet yanlis okumusum

• LejyonerZED kullanıcısına yanıt
    hocam hesabınıza internet sitesi üzerinden etkinleştiriyorsunuz mobil olaraktanda yapabilirsiniz sıkıntı olmaz
  • AdiosKid kullanıcısına yanıt
    doğrudur da, her siteye girmiyor lanet olası şirket bilgisayarları :) bu arada bir arkadaş verdi sağolsun
  • Forumun Heroes of the Storm bölümünde zaten bedava dağıtıyorlar
  • konu sahibi yok olmus

• 3 kod da bende var mesaj atan arkadaşlara verebilirim. birini kendime ayırdım belki oynarım diye.
  • O değilde HotS keyleri birden değersizleşti ya HearthStone böyle miydi ?
  • bende 1 tane kod kaldi 1000 alman markına veriyorum

• beleşe dağıtıyodum ben
  • 0.26 dolarlik keyi 400 rp 6 liraya satan kendini akıllı zanneden andavalin teki güvenmeyin arkadaşlar biraz ingilizceniz varsa deebweb / orweb gibi tarayicilsrdan ücretsiz bile bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.