Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
29
Favori
125.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdan beridir pc açmadım 1 ay önce falan gönderdiler. Oynamaya niyetim olsa garanti göndermezlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu blizzardın oynamadığın oyunu kalmadı son 1 yıldır bilgisayarla olan tek işimi battlenetle hallediyorum, sadece blizzard oyunları oynuyorum yok gondermiyolar.

• moba hıc sevemem sırf wow karakterlerı ıle bı tur atmak ıcın gırıcem bakıcam yanı dun ındırdım bugun gırıcem kısmetrse
  • Şerefsiz blizz , 3 ayrı hesaptan invite gönderdim hala gelmedi oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla keyi olan varsa alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

fazla keyi olan varsa alırım bi dal

Key olayı yok hesabına invite atıyor blizz

• Zeratul almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?

• Bugün banada gelmiş. Maile herhangi bir şey göndermemişler, battle net launcher i açınca en altta gördüm yeni eklenmiş olarak, şu an indiriyor. Sadece mail bekliyorsanız belki gelmiş ama fark etmemiş olabilirsiniz, arada battle net hesabınada bakın.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam , ben 3 ayrı hesaptan istek yolladım hala atmadılar bana

• Sırf İllidan ile gank atmak için oynuyorum oyunu bu aralar,diğer herolar çok hareketsiz geldi bana İllidan'dan sonra

• 1,5 ay oldu güzel güzel oynuyorduk son 1-2 haftadır çok sinir bozmaya başladı oyun

en az 4 kişi girmediğimiz sürece işkenceye dönüyor oyun bendemi şanssızlık var bilmiyorum acayip acayip tiplere denk geliyorum genelde 3 kişi giriyoruz oyuna 2 eleman geliyor genelde arkadaş oluyo bu ikisi bütün oyun kafalarına göre geziniyolar sağda solda sonra chatten bize sövüp bok ediyolar oyunu

yani kötü oyuncu gelir anlarımda artık 40 lvl olmuşuz şu oyunda ilk defa moba oynayan mı dersin, free hero deneyen mi dersin yahu zehir nickli herif geldi az önce bütün oyun sadece minion kesti adamala konuşmaya çalışıyoruz tık yok bide liseli ingilizcesi ile yabancı ayağına yatmaya çalışıyor falan

birde league of legends dan gelen elemanlar var ki bela gibiler, her moba oyunu aynı sanıyorlar güzel güzel anlatmaya çalışıyorum yok illa kendi bildiklerini yapıcaklar
    özellikle 2 tane arkadaş lol oyuncusu gelirse evlere şenlik bir durum oluyor map objective leri falan takmıyolar sadece minion kesiyorlar yada sadece jungle daki merch leri kesip oyun kazanacaklarını sanıyorlar falan. neyse inşallah ranked mode da kurtuluruz en azından free herolar falan olmaz veya ne bileyim level sınırı olacağı için(heralde) en azından maplerin mekaniklerini bilen adamlar gelir diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

1,5 ay oldu güzel güzel oynuyorduk son 1-2 haftadır çok sinir bozmaya başladı oyun

en az 4 kişi girmediğimiz sürece işkenceye dönüyor oyun bendemi şanssızlık var bilmiyorum acayip acayip tiplere denk geliyorum genelde 3 kişi giriyoruz oyuna 2 eleman geliyor genelde arkadaş oluyo bu ikisi bütün oyun kafalarına göre geziniyolar sağda solda sonra chatten bize sövüp bok ediyolar oyunu

yani kötü oyuncu gelir anlarımda artık 40 lvl olmuşuz şu oyunda ilk defa moba oynayan mı dersin, free hero deneyen mi dersin yahu zehir nickli herif geldi az önce bütün oyun sadece minion kesti adamala konuşmaya çalışıyoruz tık yok bide liseli ingilizcesi ile yabancı ayağına yatmaya çalışıyor falan

birde league of legends dan gelen elemanlar var ki bela gibiler, her moba oyunu aynı sanıyorlar güzel güzel anlatmaya çalışıyorum yok illa kendi bildiklerini yapıcaklar
    özellikle 2 tane arkadaş lol oyuncusu gelirse evlere şenlik bir durum oluyor map objective leri falan takmıyolar sadece minion kesiyorlar yada sadece jungle daki merch leri kesip oyun kazanacaklarını sanıyorlar falan. neyse inşallah ranked mode da kurtuluruz en azından free herolar falan olmaz veya ne bileyim level sınırı olacağı için(heralde) en azından maplerin mekaniklerini bilen adamlar gelir diye umuyorum

Bizim guild'ten birinin oyununa gelen lol'cü lerden biri hangi tuş ile item alınıyor diye sormuş. Arkadaş talent sistemini anlatınca bu ne boktan oyun deyip çıkmıs . Ranked gelmeden olmaz bu tipler adamı kanser eder

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    valla yıllardır moba oyunlarında bir kere bile rage quit atmamışımdır son bir iki gündür çıkıyorum direk oyundan heroes of the storm da

artık danayacak güç kalmadı yani bilemiyorum az önce arkadaşımla birlikte girdik oyuna 8. dakikada çıktım sadece benimi buluyorlar anlamıyorum acayip acayip hareketler yani zor bir oyun değil heroes of the storm kompleks bişi değil ama bu kadarda berbat oynanırmı zaten "ilk defa moba oynuyorum ne yapmam lazım" diyen bir arthas vardı ondan sora ümidi kesmem lazımdı aptallık bende

aman artık ranked gelene kadar kolay kolay 2 premade girmem en az 3 yav
  • quote:

valla yıllardır moba oyunlarında bir kere bile rage quit atmamışımdır son bir iki gündür çıkıyorum direk oyundan heroes of the storm da

artık danayacak güç kalmadı yani bilemiyorum az önce arkadaşımla birlikte girdik oyuna 8. dakikada çıktım sadece benimi buluyorlar anlamıyorum acayip acayip hareketler yani zor bir oyun değil heroes of the storm kompleks bişi değil ama bu kadarda berbat oynanırmı zaten "ilk defa moba oynuyorum ne yapmam lazım" diyen bir arthas vardı ondan sora ümidi kesmem lazımdı aptallık bende

aman artık ranked gelene kadar kolay kolay 2 premade girmem en az 3 yav

Hocam demeyin öyle HotS benimde ilk profesyonel moba tecrübem olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 24 Aralık 2014; 15:10:15 >

• quote:

buda bizden küçük bir heroes of the storm videosu
    dün gece oynarken kaydedildi

küfür ve rage içerir

orda rage yapan elemanın özelden battle tag ini ver yalvarıyorum

• yahu ilk defa moba oynayan adam bile kolayca alışabilir bu oyuna, ben cidden ilk defa bilgisayar oyunu oynayan adamlara denk geldiğimi düşünüyorum garip garip hareketler icerisinde olanlar var en kötü tarafı sakince anlatmaya çalışıyorum ama kendi bildiklerini yapıp üstüne küfür ediyolar ben onlara sövünce reportlanıyorum geçen uyarı gelmiş çok sövüyorum oyun içinde diye

hemde o ilk defa moba oynuyorum konusunu dile getirmem aslında match making sistemine bir eleştiriydi 40 level olmuşuz ne işimiz var 1 lvl adamla ilk defa deniyor oyunu neyse şu sıralar sakin oynamaya çalışıyordum fakat olmadı sgt. hammer diye bir eleman var bu haftaki free herolarda bela bir tip 20 lvl da sadece ultisi ile bizim base i darmaduman etti adam, karşı takım baseden çıkmadı sadece savunma yaptılar o saçma sapan ulti talenti bitirdi oyunu yine çıldırdım zaten nerf yemesi gereken herolardan biri, artık ranked gelene kadar böyleyiz gibi geliyor bana

@Huluk:
    Kendisine sormam lazım o konuyu şimdi izinsiz vermeyim, ama ne yapacan cidden merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Aralık 2014; 0:06:47 >

• quote:

yahu ilk defa moba oynayan adam bile kolayca alışabilir bu oyuna, ben cidden ilk defa bilgisayar oyunu oynayan adamlara denk geldiğimi düşünüyorum garip garip hareketler icerisinde olanlar var en kötü tarafı sakince anlatmaya çalışıyorum ama kendi bildiklerini yapıp üstüne küfür ediyolar ben onlara sövünce reportlanıyorum geçen uyarı gelmiş çok sövüyorum oyun içinde diye

hemde o ilk defa moba oynuyorum konusunu dile getirmem aslında match making sistemine bir eleştiriydi 40 level olmuşuz ne işimiz var 1 lvl adamla ilk defa deniyor oyunu neyse şu sıralar sakin oynamaya çalışıyordum fakat olmadı sgt. hammer diye bir eleman var bu haftaki free herolarda bela bir tip 20 lvl da sadece ultisi ile bizim base i darmaduman etti adam, karşı takım baseden çıkmadı sadece savunma yaptılar o saçma sapan ulti talenti bitirdi oyunu yine çıldırdım zaten nerf yemesi gereken herolardan biri, artık ranked gelene kadar böyleyiz gibi geliyor bana

@Huluk:
    Kendisine sormam lazım o konuyu şimdi izinsiz vermeyim, ama ne yapacan cidden merak ettim

Kardeşim oyun nasıl memnunmusun bu arada alpha ya girenler için bi ödül varmı mount falan tarzı ?

• Huluk kullanıcısına yanıt
    şuan bir hediye tarzı bişi görmedim ama betada gelebilir o tarz bişi,
    ama genel manada beğendim oyunu yeni bir hava getirmiş resmen moba piyasasına, hızlı bir oynayışı var aksiyon level 1 de başlıyor şuan güzel talent sistemini beğendim bir heroyu nereden baksan 3 farklı şekilde oynayabiliyorsun falan filan, basit gözükse bile ranked game de çoka cayip şeylerin olacağını düşünüyorum
  • Closed betaya son 2 hafta. Hazır mısın :)

• oyun cok guzel olmus.benim gibi zamani olmayanlar icin ideal. 20-25 dakika suruyor en cekismeli maclar. herolar harika olmus birbirleriyle dialoglari yariyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.