Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
29
Favori
125.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda oynayan ne kadar kişi var bilmiyorum ama oyunun KAPALI BETA'ya geçmesi 2 gün oldu ve oyun şimdiden rezalet ve çekilemez bir hal aldı. Lol'de ki flamer küfürbaz bebeler doldu oyun inanamıyorum ya kimbilir oyun açık olunca hali ne olacak. İnşallah blizzard oyunu p2p yapar yoksa hayatta çekilmez bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Aranızda oynayan ne kadar kişi var bilmiyorum ama oyunun KAPALI BETA'ya geçmesi 2 gün oldu ve oyun şimdiden rezalet ve çekilemez bir hal aldı. Lol'de ki flamer küfürbaz bebeler doldu oyun inanamıyorum ya kimbilir oyun açık olunca hali ne olacak. İnşallah blizzard oyunu p2p yapar yoksa hayatta çekilmez bu oyun

ranked mod eklendi beta ile , ranked'a girebilecek kadar geliştirin kendinizi sonradan noob'lar ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Aranızda oynayan ne kadar kişi var bilmiyorum ama oyunun KAPALI BETA'ya geçmesi 2 gün oldu ve oyun şimdiden rezalet ve çekilemez bir hal aldı. Lol'de ki flamer küfürbaz bebeler doldu oyun inanamıyorum ya kimbilir oyun açık olunca hali ne olacak. İnşallah blizzard oyunu p2p yapar yoksa hayatta çekilmez bu oyun

ranked mod eklendi beta ile , ranked'a girebilecek kadar geliştirin kendinizi sonradan noob'lar ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız

kimseye noob demiyorum noob olsada umrumda olmaz her oyun küfür ve flame dolu bunları lolden biliyoruz rankta en üst seviyede olmama ragmen bu adamlar dolu. oyundan uzaklaştırılmadıkları halde ranked ta olsa normalde olsa fark etmez bu adamlar değişmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

kimseye noob demiyorum noob olsada umrumda olmaz her oyun küfür ve flame dolu bunları lolden biliyoruz rankta en üst seviyede olmama ragmen bu adamlar dolu. oyundan uzaklaştırılmadıkları halde ranked ta olsa normalde olsa fark etmez bu adamlar değişmez

sizin noob demediklerinize noob deniliyor işte hocam o küfür eden bebeler rankedta olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SORU ?

arkadaşlar, HotS profil levelini 20 (yada 30?) yapınca bir kişiye beta için davet gönderilebiliyor mu?
    sanırım bu forumda yada başka bir sitede okumuştum.
    bu konuda "kesin" bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 16 Ocak 2015; 11:32:18 >
  • arkadaşlar yüzde 50 exp için beraber girmek isteyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

SORU ?

arkadaşlar, HotS profil levelini 20 (yada 30?) yapınca bir kişiye beta için davet gönderilebiliyor mu?
    sanırım bu forumda yada başka bir sitede okumuştum.
    bu konuda "kesin" bilgisi olan var mı?

hayir siz davetiye yollamiyorsunuz. sanirim alpha'da iken belirli bir tarihte level 20 olan kisilerin arkadas listesine otomatik olarak eklendi. yani sen o tarihte level 20 ve uzeri isen arkadas listene eklendi oyun.suan da davetiye yok
  • quote:

arkadaşlar yüzde 50 exp için beraber girmek isteyen var mı ?

up
  • quote:

quote:

arkadaşlar yüzde 50 exp için beraber girmek isteyen var mı ?

up

ben girmek isterim. Illidan ile oynuyorum level 8'deyim.

eklemek isteyenle icin battle tag #Lecter07
  • Beta için başvurdumda sanmıyorum çıkacağını .
  • Sylvanas geldi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyun launcher görünüyor ama install sekmesi yok sebebi ney bilen var yoksa herkesin launchera mı eklendi ?
  • Birlikte Oynamak istiyen ekliyebilir tek olunca sıkılabiliyor insan
    BilyJee#1936
  • Bu arada bana güzel karakter önersenize onda kendimi geliştirmek istiyorum şuan uther ve illidan oynuyorum arthas ve tyrael almak istiyorum görüşleriniz neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Sylvanas geldi mi

Gelmedi , thrall varken gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Invite gelmeyenler için yeni bir özellik geldi dün akşam. Founder's Pack adında. 35 Euro veriyorsunuz, 3 Hero, 3 Skin, 1 Mount ve Oyuna girebiliyorsunuz.

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    35 euro çok fazla bence. Ben de başlamak istiyorum da o fiyat fazla keşke daha duşuk olsaydı.

• Benim hesabımın oyunlar kısmında aşağıdaki resimdeki gibi oyun mevcut. indirsem oynayabilir miyim? Yoksa Key filanmı bulmam gerek?

Heroes of the Storm [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Invite gelmeyenler için yeni bir özellik geldi dün akşam. Founder's Pack adında. 35 Euro veriyorsunuz, 3 Hero, 3 Skin, 1 Mount ve Oyuna girebiliyorsunuz.

O hero'ları ve skinleri bizmi seçiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gelmiş gibi, Battle.net launcer a bak orada varsa oyun inidirip oynayabilirsin.

Bu arada çok paranız varsa bile şu parayı vermeye değmez oyun. Open betayı ve çıkışı bekleyin derim. Aynı miktar para ile indirme giren bir sürü kıyafet ve binek alabilirsiniz. 5-6 ay daha sabredin hem kahraman sayısı artar hem de biraz daha oturaklı hale gelir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.