Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
29
Favori
125.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Invite gelmeyenler için yeni bir özellik geldi dün akşam. Founder's Pack adında. 35 Euro veriyorsunuz, 3 Hero, 3 Skin, 1 Mount ve Oyuna girebiliyorsunuz.

O hero'ları ve skinleri bizmi seçiyoruz

Hayır. Raynor, Diablo ve Tyrande veriyorlar. Skinde onların skinleri
  • Konuyu Güncelledim. Hero League hakkında pek bilgim yok, invite gelmediği için oynayamıyorum da. Bilen birileri beni biraz aydınlatabilir mi, konuyuda ona göre güncellemeye devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hocam gelmiş gibi, Battle.net launcer a bak orada varsa oyun inidirip oynayabilirsin.

Bu arada çok paranız varsa bile şu parayı vermeye değmez oyun. Open betayı ve çıkışı bekleyin derim. Aynı miktar para ile indirme giren bir sürü kıyafet ve binek alabilirsiniz. 5-6 ay daha sabredin hem kahraman sayısı artar hem de biraz daha oturaklı hale gelir oyun.

eyvallah hocam çalıştırıcıda da vardı. uzaktan bağlandım evden indiriyorum çok teşekkür ederim
  • Bu founder pack kafama yattı benim , hemen alayım 1 tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda ilk defa kapalı betası parayla satılan bi oyun gördüm .Neler görücez daha. Daha kötüsü gidip alıcaklar . Başka şirketler de parayla satacak kapalı betayı . Hey allahım ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

beyler oyun launcher görünüyor ama install sekmesi yok sebebi ney bilen var yoksa herkesin launchera mı eklendi ?

henuz beta daveti gelmediği için öyle görülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Invite gelmeyenler için yeni bir özellik geldi dün akşam. Founder's Pack adında. 35 Euro veriyorsunuz, 3 Hero, 3 Skin, 1 Mount ve Oyuna girebiliyorsunuz.

bu olayı ilk kez okudum. gayet güzelmiş. "founder's pack"

zaten; 3 kahraman + 3 giysi + 1 binek yaklaşık 35 euro eder.. (tam hesabı oyun aktif olmadığndan yapamadım)

pahalı gözükse de oyunu ileride aktif oynayacaklar için uygun bence
  • Full sürümü bedava olacak oyunun betasına girecez diye para istiyorlar... İnsanların oyun oynama hevesini sömürmeye çalışmaktan başka birşey değil..

Onlar da biliyor ki o kadar çok hevesle bekleyen varki böyle birşeye balıklama atlayıp paraları bayılacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

beyler oyun launcher görünüyor ama install sekmesi yok sebebi ney bilen var yoksa herkesin launchera mı eklendi ?

henuz beta daveti gelmediği için öyle görülüyor

daha önceden yoktuda görünce sevinmiştim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

Full sürümü bedava olacak oyunun betasına girecez diye para istiyorlar... İnsanların oyun oynama hevesini sömürmeye çalışmaktan başka birşey değil..

Onlar da biliyor ki o kadar çok hevesle bekleyen varki böyle birşeye balıklama atlayıp paraları bayılacaklar.

Full sürümü oynaması bedava olacak , o herolar o skinler ve mount zaten aynı fiyata denk gelicek full sürümdede . Balıklama değilde bilinçli olarak alıcağız
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    benim beta launcher da install sekmesi aktif yüklesem oynayabiliyorum yani öyle mi ?

edit: indiriyorum bakalım ne olacak

edit2: evet betaya davetiye gelmiş dün baya bi oynadım baya da hoşuma gitti. dota gibi değil tamamen takım oyunu çok eğlenceli olmuş gerçekten. uykusuz geceler bizi bekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 22 Ocak 2015; 14:13:41 >
  • bir iki saat training denedim oyun gerçekten hoş olmuş. oyun tamamen takım olayında. loldaki gibi hit yarışı ks olayı olmayacak. öldürülen her hero takıma level atlatıcak. item olamamasıda iyi düşünülmüş. hızla gördüklerim bunlar. Aslında blizzard beta için para istemiyor. size 3 tane hero satıyor ve yanında hediye olarak oyunun betasını veriyor o şekilde düşünebilirsiniz.
  • Hocam Hots için forumda bölüm ne zaman açılacak , bir bilginiz varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Hocam Hots için forumda bölüm ne zaman açılacak , bir bilginiz varmı

Oyun daha yeni betaya geçti. Konuyu üst yetkililere aktarırım ama kesin bir sonuç için henüz bir şey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Founder's Pack alıcagım bir kaç güne bende. Kafama yatmasının tek sebebide Heroların acayip pahalı olması. Forumlarda okuduguma göre Win başına 30 Lose başına 20 gold geliyormus. Herolar ortalama zaten 5-7-10k gold arası. 10k gold yapmak ortalama 500 oyun istiyor. Şaka gibi birazcık. Günlük görevler varmış ne kadar veriyorlar bilmiyorum umarım iyidir. Founder's Pack i almak isteme sebebime gelincede 3 Hero 3 Skin ve Unique Mount vermeleri.
  • Günlük görevler 500 gold veriyor . Ayrıca her hero 5 lvl olunca 500 gold daha alıyorsun hero lvlı dediğimize her heroyla oynadıkça hero ana sayfada lvl atlıyor 5olunca 500 gold veriyorlar. Oyun içi yardım istiyenler veya birlikte oynamak istiyenler için Battle Tag : KomodoEjderi#2181
  • selam arkadaşlar Founder pack'i aldım fakat yıklemelerde hep hata alıyorum nedeni nedir bilen var mı battle.net tende indirmeyi denedim aynı sey biraz yuklenip hata verip tekrar devam ediyo ?
  • Found pack almayanlar yani direk beta ya katilanlar icin hangi herolar acik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyMeS

selam arkadaşlar Founder pack'i aldım fakat yıklemelerde hep hata alıyorum nedeni nedir bilen var mı battle.net tende indirmeyi denedim aynı sey biraz yuklenip hata verip tekrar devam ediyo ?

Varsa anti-virüs ü ve güvenlik duvarını kapatıp deneyiniz.
  • Hazır euro da düştü türkiyede saatan bir yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.