Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.817
Cevap
29
Favori
125.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi kod bulamayanlar varsa bir etkinlik daha var. Heroes of the storm kahramanlarının hangi evrenden geldiklerini soruyor

www.bolumsonucanavari.com
    Heroes of the Storm Kapalı Betası İçin "Tekrar" Kod Dağıtıyoruz!
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Heroes_of_the_Storm_Kapali_Betasi_icin_Tekrar_Kod_Dagitiyoruz-76533.htm

cevap: Diablo, Starcraft , Warcraft

Hadi bakalım belki şansımız bu bahara çıkar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

Merlindende çıkmadı key :( ne şanssız adamım ya

Aynen hocam key felan çıkmadı dota 2 de bir ara böyleydi sonra valve davetiye hakkı verdi sonra her yerde key dolaşır oldu sonra bir baktık oyun beleş olmuş.Dota 2 e para vermiştim buna da vermek istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Merlindende çıkmadı key :( ne şanssız adamım ya

Aynen hocam key felan çıkmadı dota 2 de bir ara böyleydi sonra valve davetiye hakkı verdi sonra her yerde key dolaşır oldu sonra bir baktık oyun beleş olmuş.Dota 2 e para vermiştim buna da vermek istemiyorum...

Valve hızlı ve paragöz değil hocam :) blizzard kazanmak istediği paraya ulaşınca f2p yapar bence. Yıllardır oyunlardan yüklü para kaldıra bi firma birden bedava oyun çıkarması pek olası gözükmüyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyin kafasındasınız? dota 2 zaten f2p olacaktı, bu da aynı şekilde. hiç mi hearthstone açılışını falan takip etmediniz anlamıyorum ki. o da aynı şekilde açıldı. beta keye para verin diye döven mi var sizi. beta bitsin açılacak zaten. bu ne saçma yorumlar. birden f2p çıkarması pek olası gözükmüyormuş :D
  • Oyun zaten f2p olacak. Oyun içindeki herolar paralı sadece. Onu da isterseniz game gold la alabiliyorsunuz. İstemezseniz ortalama 1 hero 10 euro veya 10k gold (arthas illdian zarathul nova gibi diğerleri daha ucuz). Oyun için arkadaşlara tavsiyem sadece takipte kalın. Çok sağlam bir oyun geliyor. 4 gündür akşamları ertesi günü iş var demeden 2 ye kadar filan oynuyorum. İş yerinde esnemekten ağzım yırtılacak yakında. Bu arada ben beta için THE FOUNDER’S PACK aldım. Zerre kadar da pişman değilim. Akşamları girip milleti kesmenin tadını çıkartıyorum.

Oyun ile ilgili olarak şunu söyliyim sizlere bilmeyen arkadaşlar varsa. Oyunda item yok. Tek başınıza level kasmak yok. Takımınız kaç level se sizde o leveldesiniz. Oyunda item yerine talent sistemi getirmişler ki bence çok daha iyi olmuş. Oyunun gidişatına göre heronuzu şekillendiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

neyin kafasındasınız? dota 2 zaten f2p olacaktı, bu da aynı şekilde. hiç mi hearthstone açılışını falan takip etmediniz anlamıyorum ki. o da aynı şekilde açıldı. beta keye para verin diye döven mi var sizi. beta bitsin açılacak zaten. bu ne saçma yorumlar. birden f2p çıkarması pek olası gözükmüyormuş :D

Etmedik,etmek zorunda da değiliz.Asıl senin attığın yorum ''bullshit'', saçmadan da öte.Para verin diye döven mi varmış

''. beta bitsin açılacak zaten.'' ne zaman bitecek bu beta? Yani dota 2 e tüm herolar geldiğinde mi f2p oldu a benim çok bilgili über zeki arkadaşım söylermisin bana burada gelmişsin o muhteşem egonu yerel maksimum noktasına ulaştırmak istiyorsun.

Neyse bu yorumdan bile belli aslında yine genel Türk oyuncu profili.Her yerde var böyle mallardan.

• Oyun süper. Dota ve Lole göre çok çok farklı. 2 gündür büyük zevkle oynuyorum bilgisayarın başından kaldırmıyo meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

neyin kafasındasınız? dota 2 zaten f2p olacaktı, bu da aynı şekilde. hiç mi hearthstone açılışını falan takip etmediniz anlamıyorum ki. o da aynı şekilde açıldı. beta keye para verin diye döven mi var sizi. beta bitsin açılacak zaten. bu ne saçma yorumlar. birden f2p çıkarması pek olası gözükmüyormuş :D

Etmedik,etmek zorunda da değiliz.Asıl senin attığın yorum ''bullshit'', saçmadan da öte.Para verin diye döven mi varmış

''. beta bitsin açılacak zaten.'' ne zaman bitecek bu beta? Yani dota 2 e tüm herolar geldiğinde mi f2p oldu a benim çok bilgili über zeki arkadaşım söylermisin bana burada gelmişsin o muhteşem egonu yerel maksimum noktasına ulaştırmak istiyorsun.

Neyse bu yorumdan bile belli aslında yine genel Türk oyuncu profili.Her yerde var böyle mallardan.

bence buradaki mal sensin :D alphadan daha yeni çıkıp cb olan bir oyuna ne zaman bitecek diyor ya :D en geç haziran gibi olur işte bu da diğerleri gibi 6 aylık bir süreçten geçtikten sonra.

• gold kasmak çok sıkıntı. çok fazla noob var. mesela raynor oynayan kim varsa istisnasız noob. heroyla alakalı bir problem var sanırım takım oyunu oynamayıp dota gibi koridoru yardırmaya çalışan noob da çok. takımla hareket etmeniz lazım oyunu kazanmak için. ciddi zevkli dotadan çok daha fazla keyif alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

gold kasmak çok sıkıntı. çok fazla noob var. mesela raynor oynayan kim varsa istisnasız noob. heroyla alakalı bir problem var sanırım takım oyunu oynamayıp dota gibi koridoru yardırmaya çalışan noob da çok. takımla hareket etmeniz lazım oyunu kazanmak için. ciddi zevkli dotadan çok daha fazla keyif alıyorum.

gerçekten güzel bir takıma denk gelirseniz çok zevkli oluyor. Ben hafta sonu oyunda olurum zamanı olanlarla ufak çaplı takım kurup oynayabiliriz. Quick maçlarda oyunu bitirirseniz 20 kazanırsanızda +10 altın alıyorsunuz.
  • Akşama 20:00 de toplanıp bir parti gidelim derim ben.
  • Uygun fiyata key satan varmı arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirsiniz

• ort. fiyatı 35 lira falan. bi kaç yer önerebilirim isterseniz.

• EpicNPC Marketplace
    $5 usd EU and $3 usd US keys Heroes Of the Stom Closed Beta Keys [900+ feedback Seller]
    http://www.epicnpc.com/threads/723239-EU-and-US-Heroes-Of-the-Stom-Closed-Beta-Keys-900-feedback-Seller

bunlar güvenilir alacak varsa.

• quote:

Cidden sizin gibileri anlamıyorum blizzard size ne veriyor ne çıkarınız var bilmiyorumda. Yalan mı söylediklerim ortalığa para dağıtmak senin hoşuna gidebilir ama kusura bakma benim hiç hoşuma gitmiyor. Her oyunu paralı. Tamam mükemmel oyunlar yapan benimde yakından takip ettiğim bir firma ama böyle forumlarda ufak tepkilere ''HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ'' diyede dalmam hocam.

• quote:

quote:

Cidden sizin gibileri anlamıyorum blizzard size ne veriyor ne çıkarınız var bilmiyorumda. Yalan mı söylediklerim ortalığa para dağıtmak senin hoşuna gidebilir ama kusura bakma benim hiç hoşuma gitmiyor. Her oyunu paralı. Tamam mükemmel oyunlar yapan benimde yakından takip ettiğim bir firma ama böyle forumlarda ufak tepkilere ''HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ'' diyede dalmam hocam.

Evet her oyunu paralı olabilir, ama paranın karşılığını veriyorlar. Founder's pack'e laf edecek olursak, almak isteyen alır, almak istemeyen bekler. Ne de olsa oyun çıktığında Free to Play olacak

• quote:

quote:

Kardeşim sen beta keye para vermiyorsunki bu nasıl mantık founders packin içeriğini biliyorsun ne alaka yani keyi satıyorlar demek böyle bir saçmalık var mı şimd hero alıcağın zaman ister gold kasarsın ister parayla alırsın yani kimse kimsenin muhasebesini tutucak hali yok ya saçmalık yani söylediğin sözler,verdiğin tepkiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

quote:

quote:

Kardeşim sen beta keye para vermiyorsunki bu nasıl mantık founders packin içeriğini biliyorsun ne alaka yani keyi satıyorlar demek böyle bir saçmalık var mı şimd hero alıcağın zaman ister gold kasarsın ister parayla alırsın yani kimse kimsenin muhasebesini tutucak hali yok ya saçmalık yani söylediğin sözler,verdiğin tepkiler.

Hocam founders packin paralı olmasından yakınmıyorum. Benim tepkim bana blizzardtan key gelmedi ve çekilişlerdede çıkmıyor beta key. Sadece yanlış anlaşıldım

• kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Az sabret yakında 50 key dağıtan çekilişler 1k-10k falan dağıtacak. Bende Diablo 3 için çok beklemiştim. Daha sonra Nvidia 10k dağıttı 20-30 tane almıştım... Arkasından bir baktım ki tüm siteler binlerce dağıtmaya başlamıştı... Olmazsa bile Blizzard closed betanın çok uzun sürmeyeceğini söylemişti... Open beta olunca rahat rahat oynarsın.

Başka bir konudan bahsetmek istiyorum. Hero League(Ranked) oyunlar çok dengesiz geldi bana. Bugün takımımda 2 tane Rank 12 adam vardı. Ben daha 48 im. Çok saçma geldi bana aralık olarak acaba bu tür bir problemle karşılaşacan başka biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 31 Ocak 2015; 10:31:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

quote:

quote:

Hocam founders packin paralı olmasından yakınmıyorum. Benim tepkim bana blizzardtan key gelmedi ve çekilişlerdede çıkmıyor beta key. Sadece yanlış anlaşıldım

Siz kusura bakmayın hocam.İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.