Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 LvL olmuştum, 12,13 tane Hero açmıştım. Bir yerden sonra tak etti ve sildim.
    Oyunu sileli 10 gün oluyor. Umarım optimizasyon lag sorunları bitmiş olur döndüğümde. (temmuz ağustos gibi)
  • Valla belki optimizasyon sorunu var tabiki ama sonuçta oyun beta bunun bu kadar abartılmaması gerek ben gayet nadirde olsa spike lag ile karşılaşıyorum ama onun haricidinde gayet güzel oynanıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

Valla belki optimizasyon sorunu var tabiki ama sonuçta oyun beta bunun bu kadar abartılmaması gerek ben gayet nadirde olsa spike lag ile karşılaşıyorum ama onun haricidinde gayet güzel oynanıyor oyun.

Beta evet. Beta olsa bile musamaha gosteremiyorum artik. Fps dususleri ve lag sorunlari, beta, alpha olsa bile bir yerden sonra hosgorulu yaklasamiyorum.
    Benim bu gelistirme surecindeki oyun icin geri donuslerim(feedback), oyun keyifli eglenceli yenilikci vs...
    Oyun performans konusunda bazen hosgorusuz olanlar icin uzak durulmasi gerektigi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi sonuçta alpha aşaması bitti betaya geçti illa ki düzelicek bunlar yani ben dediğim gibi spike lag dışında birşey yaşamıyorum.Fps düşüşleri benim bilgisayarımda yaşansa ben söylerim ki üst düzey bir pc ile oynamıyorum.Blizzard zaten kendini kanıtlamış bir firma ayriyetten oyunun sorunları dediğiniz gibi feedback yapıp gönderebilirsiniz illa ki düzelicektir ama böyle bir tepki vermeniz saçma çünkü oyun tam anlamıyla çıkmış değil eğer betadan çıkıp oyun normale dönerse o zaman bunlar yaşanırsa zaten bir çok kişi aynı tavrı koyar.Saygılarımla.
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir bilgisayarla şu ana kadar pek sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 13 Mart 2015; 12:32:26 >
  • Sanırım oyunu uzun bir süre oynadığım için , bütün merakım gitti. Bu tür kusurları görmemezlikten gelemiyorum artık ve birden oyunu silip atabiliyorum.
    En çok merak ettiğim konu tasarım ve grafikler idi. Blizzard tasarımcıları her zamanki gibi harika işler çıkarmış.
    Neyse Merakımı giderdiğim için Artık Daha stabil bir oyun için beklemek sorun olmayacak benim için.

i5 760 2.80 ghz
    ati 5770
    8gb ram
    w7 64bit...

Edit:
    Thrall'ın skilleri değişecekmi bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 13 Mart 2015; 15:27:50 >
  • Allah'a şükür bende de şuana kadar lag vs bir sorun olmadı :) umarım ileride de olmaz.

oyuna kendimizi full kaptırıp oynarsak sıkılırız bence. yani tadına oynamak lazm diye düşünüyorum. mesela bir gecede 3 maç ortalama 1-2 saat gibi.
    çünkü WoW vs gibi sürekli oynanıcak bir şey değil bence Moba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

Allah'a şükür bende de şuana kadar lag vs bir sorun olmadı :) umarım ileride de olmaz.

oyuna kendimizi full kaptırıp oynarsak sıkılırız bence. yani tadına oynamak lazm diye düşünüyorum. mesela bir gecede 3 maç ortalama 1-2 saat gibi.
    çünkü WoW vs gibi sürekli oynanıcak bir şey değil bence Moba.

Cok iyi hocam. Ben lagsiz bir oyun oynayamamistim:)

Dediginde dogru aynen.

• www.bolumsonucanavari.com
    Heroes of the Storm Betası İçin 80 Adet Kod Dağıtıyoruz!
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Heroes_of_the_Storm_Betasi_icin_80_Adet_Kod_Dagitiyoruz-77388.htm

KarıKoca Gaming
    Heroes of the Storm Beta Keyi İsteyenler Neredesiniz?
    http://karikocagaming.com/haberler/heroes-of-the-storm-beta-keyi-isteyenler-neredesiniz

http://www.multiplayer.com.tr/haber/100-kisiye-heroes-of-the-storm-beta-keyi-dagitiyoruz/

FRPNET
    Heroes of the Storm Beta Keyi Dağıtıyoruz! - FRPNET
    http://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/heroes-storm-beta-keyi-dagitiyoruz

Buyrun arkadaşlar, key dağıtan 4 yer var. Şansınızı deneyin

• Arkadaşlar bugün bir oyuna gireyim dedim fakat oyunumdaki bütün lvl hero lvllarım hepsi sıfırlanmış gibi nedendir acaba bilgisi olan var mı sanki oyuna sıfırdan başlamışım gibi ilk başta zorluk derecesini falan soruyor bana ne oldu durduk yere ya çıldıracam

Resetlemişler oyunu rankedler sıfırlanmış gördüğüm kadarıyla
    Ya da buga girmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajh -- 14 Mart 2015; 16:04:22 >
  • hero lv larda resetlenme değilde oyuna girdiğimde tutuorial veriyor saçma sapan.
  • oyun alkol almıs sanki:)
  • Bugün key gelmiş bana da, şu an indiriyorum yarın deneyeceğim ben de. Battletag: Grìmés#2972
  • patch le ilgili herhangi bi haber var sıkıldım artık aynı herolar aynı haritalar
  • cnruzl C kullanıcısına yanıt
    Sylvanas week duyurulmadı hala, bekliyoruz

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    22k birikti Sylvanas gelir önce onu alır arkasına başka bişeye bakarım dedim gelmedi nazeebo aldım. Yarın da gelmezse bikaç hero alcam artık. Beklemek insanı çok bayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Sorması ayıp ne kadar zamanda kastınız o parayı :)
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Stimpack aldım diğer türlü para fln birikmez. Bide lvl atlayınca gelenler falan var. Haftasonu da çok oynadım biraz ayarı kaçırdım. Hafta içi de işten gelince kafa kalmıyor 4 el ya oynuyorum ya oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 16 Mart 2015; 16:49:16 >
    Bence 4000 golld luk herolari hic almayin her hafta onlar veriliyor zaten. Direk 10k herolardan almaya baslayin derim. Iyi oyunlar:)

Süpriz yapabilirler ufak bi ihtimal, eğer bu haftaya gelmezse 1 hafta daha bekliyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlar1971 -- 16 Mart 2015; 18:49:50 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.