Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelecek gelecek, dert etmeyin o konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    10 Martta yani yarın patch gelecek söylentileri dolanıyor heryer, galiba yarın gelir. Bakıcaz artık

• bence bu stimpack( yanlıs yazmıs olabilirim) olayıyla bizleri oyalarlar gold vereceklerini sanmıyorum ama umarım verirler
  • cnruzl C kullanıcısına yanıt
    Verecekler, Blizzard öyle bir şirket değil.

• arkadaşlar lol oynuyanlar bilir bu smartcast olayını nereden yapıyoruz bi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

hots un sitesine girersen orda bütün heroları tanıtıyolar

ETC abi işte. Buldum adamımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

kaynak :http://www.heroesofthestormtr.com/pax-east-panel-ozeti/

HESAPTA DEĞİŞİKLİKLER

-Profili 10 Seviyeye ulaşmış kişilere ödül olarak 7 günlük stimpack verilecektir.

-Birçok kişi Kahraman seviyeleri 10.seviyeye ulaştırıp Master skinleri alıyorlar ve o kahramanı eskisi kadar oynamıyorlar. Bu tarz oyuncuları oyunda tutabilmek için kahraman seviyesini 20’e kadar yaparak oyunda tutulmasını sağlayacaktır.

-Artık Profil seviyeniz 30’a ulaştığında kahramanların tüm talentleri otomatik olarak açılmış olacaktır.

ALTIN KAZANMADA DEĞİŞİMLER

Artık kahramanların seviyeleri 20’e kadar çıkabiliyor. Bunun yanında altın ödülleride tabi ki bizleri bekliyor.

-Profil ilerlemesinde artık 20,25,30,35,40 seviyelerinde 2.000 altın kazanılacak.

-Kahramanlarda ise 15.seviyede 1,250 gold verirken 20.seviyede ise 2,500 gold kazanacaktır.

Bizim profil levellerinin altınlarının üstüne yatmasa blizzard. Profil olmuş 40 Novanın bütün skinleri var. Diğer heroları kasıcam diye onu oynayamıyorum. Patch ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok değil mi.

Şimdi bu oyun kapalı betada dimi?

Oyun tam sürüm olarak çıkınca hesaplar silinmeyecek mi?

• Arkadaşlar söylentiler boş çıktı, Bu hafta Sylvanas gelmiyor. Sylvanas Week bile gelmedi, haftaya kaldı artık.

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    E.T.C. benimde sevdiğim herolardan birisi, Warrior ama Support özellikleri var, E'sinin talentlerini ayarlayınca Yakındakilere heal veriyor saniyede. Hele en çok Heroiclerini seviyorum, her ikiside ayrı güzel. Takımda burst herosu çoksa Dance olanı seçmek daha iyi, 4-5 saniyelik dance ediyor yakındaki düşmanlar, o 4-5 saniyede tüm düşmanı öldürme imkanın olabiliyor Team Fightlarda.

Hesaplar neden silinsin ki. Oyun Betadan çıkınca bizim hesaplar aynı duracak diye biliyorum.
  • haftalık karakterler değiştimi peki? Çünkü blizzardın güncellemeleri pasifik saatine göre yapılmıyor mu?
  • Tam değişim saatlerini bilmiyorum ama salıdan salıya değişiyor.

Bu haftaki Rotasyon:

•Li Li
    •ETC
    •Nova
    •Tyrael
    •Rehgar
    •Azmodan (level 12)
    •Jaina (level 15)

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Tam değişim saatlerini bilmiyorum ama salıdan salıya değişiyor.

Bu haftaki Rotasyon:

•Li Li
    •ETC
    •Nova
    •Tyrael
    •Rehgar
    •Azmodan (level 12)
    •Jaina (level 15)

Eyvallah dostum. yamanında o saatle gelme ihtimali var ondan dedim. Eğer haftalık herolar geldiyse yama daha sonra gelecek demektir. Gelmediyse aynı anda gelebilir demek. Ondan dolayı sordum
  • Oyunu biraz oynama fırsatı buldum baya hoşuma gitti açıkçası.. Zeratul ile 2 oyun oynadım fena hero vallaha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Hesaplar neden silinsin ki. Oyun Betadan çıkınca bizim hesaplar aynı duracak diye biliyorum.

Normalde her oyunda öyle olur çünkü. Oyun geliştirme aşamasında şuan. Oyunu deniyoruz. Eksikliklerini buluyoruz. Belki de aylarca düzeltilmeyen heroların çok güçlü olma durumu söz konusu. Betada test ediyoruz ciddi bi oyun oynamıyoruz.

Bu kapalı beta. Bir sonraki şaaması açık beta. Ya da tam sürüm olarak çıkar artık. Tam sürüme gelirken de bir reset gelir normal şartlarda.

Ama hos forumlarına baktım diyorlar ki planlanan bi reset yok.

Ama gerekli durumlar oluşursa çakarız reseti yine de merak etmeyin parayla aldığınız bir şey varsa gitmez.
  • quote:

Tam değişim saatlerini bilmiyorum ama salıdan salıya değişiyor.

Bu haftaki Rotasyon:

•Li Li
    •ETC
    •Nova
    •Tyrael
    •Rehgar
    •Azmodan (level 12)
    •Jaina (level 15)

1) güzel rotasyon.. oynamadığım kahramanlar denk geldi. sevindim ... ;)

2) oyun tam sürüme geçince hiçbirşey silinmeyecek. geri alınmayacak...

3) yeni patchde verilecek hediyeler gold vs eski oyunculara da verilir dert etmeyin
  • Haftalık İndirim: 9 – 18 Mart

KAHRAMAN FİYAT
    Tyrande 4.19 €
    Blood Elf Tyrande Skin 4.99 €
    Chef Stitches Skin 4.99 €

Sorun parayla aldığım herolardan ziyade 10 günü kalan stimpack. Boşuna vermiş olucam parayı. onunla 3 karakteri 10 level yaptım. Sonra tekrardan hero kasmak zulüm olur. Bundan ötürü ben reset olacağını sanmıyorum. Kaldı ki dediğin gibi hiç bir yerde de söylemediler.
  • quote:

E.T.C. benimde sevdiğim herolardan birisi, Warrior ama Support özellikleri var, E'sinin talentlerini ayarlayınca Yakındakilere heal veriyor saniyede. Hele en çok Heroiclerini seviyorum, her ikiside ayrı güzel. Takımda burst herosu çoksa Dance olanı seçmek daha iyi, 4-5 saniyelik dance ediyor yakındaki düşmanlar, o 4-5 saniyede tüm düşmanı öldürme imkanın olabiliyor Team Fightlarda.

Aynen o r'yi çok sevdim. Yakalananın hali fena
    Bir de basit atakların yeteneklerin cdsini kısaltma durumu vardı onu yapınca tam utility oynayabiliyorum milleti deli etmek çok hoş, arkadaşlarını kurtarmak ortalığa girip herkesi sağı sola atmak

• shindorei kullanıcısına yanıt
    Yok yetkililerin verdiği cevabı yazdım ben. Planlanan bir reset yok ama gerekli durumlarda yapabiliriz yine de paranız yanmaz merak etmeyin demişler. Büyük ihtimalle gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.