Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan DMG değil Illidan için. Kendisinden DMG olarak çok bişey bekleme. Assasin herolarda Valla haricinde hiçbirinden DMG bekleme zaten. Olay şurda bitiyor sen single target çalışırsın diğerlerinin ultisi şusu busu alan vurur. Öyle olunca da DMG düşük kalıyor. Illıdan Nova Zerathul gibi herolar için önemli olan adamları kestikten sonra bol bol küfür yiyebilmektir Dün akşam Nova ile oynadığım maçta Jaina dan çok küfür yemişimdir :) (ölcem diye buzula giriyor ultiyi 3 4 sn sonra tepesine çakıyorum sanki kurtulabilecek :D ) Sana mesela ek bilgi de veriyim Nova ile %60 - 50 canlı Diablo beni kesemiyor. Olay basit vur kaç bir kaçta skil taktiğin var zaten sonrası sana eğlence karşıdakine işkence :) Anlatmak istediğim Heroyu ne kadar çok tanıdın o kadar iyi oynuyorsun. Son bir örnek veriyim SGT ile ilk 4 level tam bir noobdum. Şimdi ciddi şekilde oynarım kendisi ile arkadaşın. Zaten şu anda da kendisi için para biriktiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 6 Mart 2015; 10:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

betaya seçilmişim indirmeye değermi? sizce çıktığında lol gibi populer olurmu espor falan filan?

Blizzard'ın yaptığı herhangi bir oyununa "indirmeye değer mi?" sorusunu soruyorsan hakaret etmiş olursun... Bu sorudan sorduktan sonra indirsen ne olur, indirmesen ne olur.

Sen indirme.

Blizzard fanboyu gibi cevap vermişsin ironiyi anlamadan. Diğer cevap veren arkadaşlarada anlam veremedim soru sordum populer olurmu sizce diye bu kadar fanboy olmanıza gerek yok.

onlarda ironi yapmıştır belki demek istedikleri blizzardın yaptığı işlerden tutmayanı yok. 10 senelik projede olsa tutmayacağını anladıkları an iptal eder devam etmezler zaten. Şirket politikaları o yönde. Eğer moba türünde oyun oynuyorsanız bence mutlaka denemelisiniz. Yaptıkları yenilikler gerçekten türünün dışına çekip yep yeni deneyimler sunuyor. Esports olayına gelince bu işlerin temelini atan bu firma olduğundan bu oyunda normal sürüme çıktığında baya bir popüler olur. Moba türünün en tepesine çıkar. Hatta yeni yaptıkları overwatch'da fps türünde tepeye oynar. Blizzardın kemikleşmiş bir oyuncu gurubu var. Bilhassa benim gibi +30lar dan oluşmakta

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Fiyatlar çok fazla değilmi ? Diğer mobaları oynanadığım için onların fiyatlarını bilmiyorum ancak bence çok pahalı skin olayı

dostum blizzard biraz para göz olduğundan normal bir durum. işin en uyuz yanı bu skinler burda 10 avro iken US serverinde 10 dolar betadan çıkınca bir iyileştirme bekliyorum açıkçası

Us ve Eu farkı WoW'da da var . Bir değişim olmayacak fiyatlarda

sunucu arasındaki uçurum değişmez onun farkındayım da satılan görünümlerde vs indirime gider diye umutluyum...

@Thrashbringer illidian iyi karakterdir. Sadece biraz sabır lazım öğrenildikten sonra tutulamayan bir karakter olur kendisi

• bi beta key veremediler hee
  • grup olarak oynayan var mi aranizda ?
    benim sugosu#2545 oynayabiliriz.
  • Sylvanas resmi olarak duyuruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

yeni kostümler geldi ....

Tempest Regalia Jaina — 7.49 EUR

Zerg Hunter Zeratul — 9.99 EUR

Heroes of the Storm [ANA KONU] Heroes of the Storm [ANA KONU]

kişisel görüşüm, Zeratul kostumü çok kötü berbat. kostumsuz hali daha iyi :D

Tempest Jaina mükemmel olmuş. Çıkar çıkmaz aldım hemen.

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŀeoп

kaynak?

Battle.net
  • PAX East'te öğrendiğimiz diğer şeyler:
    - 10'a kadar çıkarttığımız hero level sınırı artık 20!
    - Player Level kasarken aradaki boşlukta daha çok gold ödülü var.
    - Player Level 30'dan sonra kahramanlar için Talent gating olayı kalkıyor.
    - Tomb of the Spider Queen çok yakın iki lane'in olduğu, kristal toplayarak örümcekleri yanımıza çekeceğimiz bir harita. Sylvanas patch'iyle gelecek muhtemelen.
    - Yakın zamanda klan desteği geliyor.
    - Score Screen falan değişecek. UI'da yine güzel
    değişiklikler olacakmış.
    - Hero Team League geliyor.

ve de Sylvanas tabikide :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

PAX East'te öğrendiğimiz diğer şeyler:
    - 10'a kadar çıkarttığımız hero level sınırı artık 20!
    - Player Level kasarken aradaki boşlukta daha çok gold ödülü var.
    - Player Level 30'dan sonra kahramanlar için Talent gating olayı kalkıyor.
    - Tomb of the Spider Queen çok yakın iki lane'in olduğu, kristal toplayarak örümcekleri yanımıza çekeceğimiz bir harita. Sylvanas patch'iyle gelecek muhtemelen.
    - Yakın zamanda klan desteği geliyor.
    - Score Screen falan değişecek. UI'da yine güzel
    değişiklikler olacakmış.
    - Hero Team League geliyor.

ve de Sylvanas tabikide :)

Tesekkurler :) guzl haberler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch gelince 10 level üstü bütün oyunculara 7 günlük exp/gold boost verilecekmiş.
  • Patch güzel görünüyo. Oyunda tek rahatsız olduğum şey "rat" olayının çok fazla olması. Çok irite edici bişey.
  • slyvanas ve skillerini merak edenler buyursun.
    www.heroesnexus.com
    Heroes of the Storm News & HotS Updates - MMO-Champion - MMO-Champion
    http://www.heroesnexus.com/news

Bu arada illidan için yorum yapanlara da teşekkürler.
  • ne zaman gelcekmiş bu patchler
  • hero level 10 20 arası ne gibi ödüller olacak acaba yada olmayacak mı:) tabi bunları patch gelince ögrenebiliriz
  • merhaba beyler aranıza yeni katıldım. Oyun eğlenceli gibi ancak ilerlemesi zaman alacak gibi görünüyor.

Utility tarzında oynayabileceğim hero önerebilir misiniz?
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    hots un sitesine girersen orda bütün heroları tanıtıyolar
  • alışırsın yavaş yavaş. Ben de yabancıydım ama 1 haftadır oynuyorum epey sarıyor. wowu açtırmaya fln niyetim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

hero level 10 20 arası ne gibi ödüller olacak acaba yada olmayacak mı:) tabi bunları patch gelince ögrenebiliriz

Patch notlarında şu anda yazana göre level 15de 1250 gold, level 20de 2500 gold verilecek. Şu anda belli olanlar bunlar.
  • bu haftasonu hesabıma beta geldi. beraber oynamak isteyen 20 yaş üstü varsa eqlesin :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.