Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurNIng

Dota'ya benziyo sanki

Alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dota'ya benziyo sanki

Trine ne kadar mario ya benziyorsa buda o kadar dotaya benziyor
  • quote:

Dota'ya benziyo sanki

Dota ile bu oyunun tek ortak noktası Moba olmaları , saçmalamışsın bence .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiyosunuz ki tüm oyunlar benziyo peki DotA hangisine benziyo
  • betaya seçilmişim indirmeye değermi? sizce çıktığında lol gibi populer olurmu espor falan filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

betaya seçilmişim indirmeye değermi? sizce çıktığında lol gibi populer olurmu espor falan filan?

Blizzard'ın yaptığı herhangi bir oyununa "indirmeye değer mi?" sorusunu soruyorsan hakaret etmiş olursun... Bu sorudan sorduktan sonra indirsen ne olur, indirmesen ne olur.

Sen indirme.

• Ahtapots kullanıcısına yanıt
    Sen gelme. Biz böyle iyiyiz. nasıl bir mantık bu? Espor u başlıyacak zaten. kaldı ki bir çok oyundaki espor dediğin olay Blizzard sayesinde özellikle de Starcraft sayesinde olmuştur.
  • lol oyuncusu isen zaten indirme beceremezsin:)
  • "indirmeye değer değmez" konusunda youtube videolarına göz gezdirebilirsiniz. az çok fikriniz olur. sonrası size kalmış..
  • yeni kostümler geldi ....

Tempest Regalia Jaina — 7.49 EUR

Zerg Hunter Zeratul — 9.99 EUR

Heroes of the Storm [ANA KONU] Heroes of the Storm [ANA KONU]

kişisel görüşüm, Zeratul kostumü çok kötü berbat. kostumsuz hali daha iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 5 Mart 2015; 15:25:43 >

• yeni başlayan veya bir Hero ile ilk kez oynayacaklar için build talen rehberi olan bir site tavsiye etmek istiyorum.
    reklam olur mu bilmem ama bence faydalı güzel bir build rehber sitesi
    www.heroesfire.com
    buradan istediğiniz heroya göre birçok rehber mevcut. bence faydalı oluyor. özellikle yeni oyunculara tavsiye ederim
    <<www.heroesfire.com <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

betaya seçilmişim indirmeye değermi? sizce çıktığında lol gibi populer olurmu espor falan filan?

Blizzard'ın yaptığı herhangi bir oyununa "indirmeye değer mi?" sorusunu soruyorsan hakaret etmiş olursun... Bu sorudan sorduktan sonra indirsen ne olur, indirmesen ne olur.

Sen indirme.

Blizzard fanboyu gibi cevap vermişsin ironiyi anlamadan. Diğer cevap veren arkadaşlarada anlam veremedim soru sordum populer olurmu sizce diye bu kadar fanboy olmanıza gerek yok.

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar çok fazla değilmi ? Diğer mobaları oynanadığım için onların fiyatlarını bilmiyorum ancak bence çok pahalı skin olayı

• quote:

quote:

quote:

Sen indirme.

Blizzard fanboyu gibi cevap vermişsin ironiyi anlamadan. Diğer cevap veren arkadaşlarada anlam veremedim soru sordum populer olurmu sizce diye bu kadar fanboy olmanıza gerek yok.

onlarda ironi yapmıştır belki demek istedikleri blizzardın yaptığı işlerden tutmayanı yok. 10 senelik projede olsa tutmayacağını anladıkları an iptal eder devam etmezler zaten. Şirket politikaları o yönde. Eğer moba türünde oyun oynuyorsanız bence mutlaka denemelisiniz. Yaptıkları yenilikler gerçekten türünün dışına çekip yep yeni deneyimler sunuyor. Esports olayına gelince bu işlerin temelini atan bu firma olduğundan bu oyunda normal sürüme çıktığında baya bir popüler olur. Moba türünün en tepesine çıkar. Hatta yeni yaptıkları overwatch'da fps türünde tepeye oynar. Blizzardın kemikleşmiş bir oyuncu gurubu var. Bilhassa benim gibi +30lar dan oluşmakta

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Fiyatlar çok fazla değilmi ? Diğer mobaları oynanadığım için onların fiyatlarını bilmiyorum ancak bence çok pahalı skin olayı

dostum blizzard biraz para göz olduğundan normal bir durum. işin en uyuz yanı bu skinler burda 10 avro iken US serverinde 10 dolar betadan çıkınca bir iyileştirme bekliyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 5 Mart 2015; 18:31:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

yeni kostümler geldi ....

Tempest Regalia Jaina — 7.49 EUR

Zerg Hunter Zeratul — 9.99 EUR

Heroes of the Storm [ANA KONU] Heroes of the Storm [ANA KONU]

kişisel görüşüm, Zeratul kostumü çok kötü berbat. kostumsuz hali daha iyi :D

Bir Jaina fanı olarak bu skini acayip beğendim, gerçekten müthiş

• illidan oynayan var mı? Aldım ama biraz pişman oldum zor hero tecrube gerekiyor biraz orasını anladım yalnız hem hero hem siege dmg ekranına bakıyorum aşırı düşük kalıyor. Az hpyle kaçmaya çalışanı yakalayıp güzel temizliyor onun dışında pek bi halt edemedim. Keşke az daha gold kasıp thrall alsaydım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

quote:

quote:

Sen indirme.

onlarda ironi yapmıştır belki demek istedikleri blizzardın yaptığı işlerden tutmayanı yok. 10 senelik projede olsa tutmayacağını anladıkları an iptal eder devam etmezler zaten. Şirket politikaları o yönde. Eğer moba türünde oyun oynuyorsanız bence mutlaka denemelisiniz. Yaptıkları yenilikler gerçekten türünün dışına çekip yep yeni deneyimler sunuyor. Esports olayına gelince bu işlerin temelini atan bu firma olduğundan bu oyunda normal sürüme çıktığında baya bir popüler olur. Moba türünün en tepesine çıkar. Hatta yeni yaptıkları overwatch'da fps türünde tepeye oynar. Blizzardın kemikleşmiş bir oyuncu gurubu var. Bilhassa benim gibi +30lar dan oluşmakta

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

dostum blizzard biraz para göz olduğundan normal bir durum. işin en uyuz yanı bu skinler burda 10 avro iken US serverinde 10 dolar betadan çıkınca bir iyileştirme bekliyorum açıkçası

Us ve Eu farkı WoW'da da var . Bir değişim olmayacak fiyatlarda

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu yazdığında illidan ının levelinin 5 6 bile olmadığı düşüncesindeyim. Sana şu kadar söyliyim zerathul vs illidian da zerathul seni kesemez. sgt vs illidan da sgt seni kesemez. Ultinde eğer metamorfiz açıksa thrall vs illidan thrall seni kesemez. En azından beni kesemiyorlar. İllidan hızlı bir karakter ve hız oynama çabuk tepki vermen gerekiyor. Biraz alışma evresi anlayacağın. Manasız olması ve skilllerinin cd sinin düşük olması diğer bir çok heroya göre çok çok iyi emin ol. Bence alışana kadar şans vermelisin. Bir süre sonra inanılmaz zevk alırsın onu oynamaktan.
  • simdi söyle bi söz var bilirsiniz ''liseliler bilmez'':) onun icin blizzard oyunlarından bihaber olanlarla tartısmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnruzl -- 6 Mart 2015; 13:23:37 >
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Lvl 5 mi neydim en son. Bırakma niyetim yok üzerine gidip geliştirmeye çalışcam. Bikaç oyunla pro olma beklentisi içinde degilim bildiğin noob takılıyorum şuan. Illidan iyi ondan şüphem yok kesinlikle streamlerde fln en çok gördüğüm hero. Yalnız anlamadığım nokta gruptaki diğer kişilerin üçte biri dmg yaptığımı görmek oldu. O kadar düşük olmasını pek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 6 Mart 2015; 10:40:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.