Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Etkisiz işte, Bomba kursan 4 saniye sonra patlıyor, turret kursan keserler, Elektrik ışınını atsan yüklenme süresi var. Etkili değl fazla

1)katılıyorum dediklerinize. ayrıca Gazlowe için en önemli handikap "melee" hero olması. ilk oynarken sürekli "ranged" atack yapıcak sanıyordum :) bari ranged olsa bomba, turret için adamın dibine gitmesine gerek kalmasaydı; daha etkili olurdu.. bomba atıcam diye zaten yaklaşmak gerekiyor, 2. ultisi için de aynı.. ranged olmalıydı :)

2)bende bu yuzden, melee olması nedeniyle bazen "basic atack" talentlerine yöneliyorum.

3) Oyun aslında bu yönden de ayrı bir güzel.. aynı hero farklı talentleri çok farklı yapıya dönüşüyor.. daha da zevkli oluyor oynamak :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 2 Mart 2015; 16:30:40 >

• Free hero'lardan Muradini beğendim , alsammı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    yanlış değilsem 2 bin Gold? açıkcası ben beğenmiyorum. sadece defansif özellikleri iyi geldi bana. önden atlayıp zıplıyor felan :) dayanıklılığı yüksek ama.. ben almayı pek düşünmezdim. ama siz bilirsiniz tabiki :)
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    Gazlowe kadar op bir hero yok bilip bilmeden konuşmayın !
  • JeaveN- kullanıcısına yanıt
    oynayan kişiye göre değişir tabii. ama ben sıradan bir Moba oyuncusu olarak satın aldığıma pek tatmin olmadım malesef..
    aslında bir Lane karakteri. ama "quick match"larda sürekli "gel gel yardım et" vs dediklerinde combatlarda etkili olamıyorum.. bu benm şahsi görüşüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

yanlış değilsem 2 bin Gold? açıkcası ben beğenmiyorum. sadece defansif özellikleri iyi geldi bana. önden atlayıp zıplıyor felan :) dayanıklılığı yüksek ama.. ben almayı pek düşünmezdim. ama siz bilirsiniz tabiki :)

valla hocam ben beğendim . ölmüyorum nerdeyse çok iyi bir tank gibi geldi bana hemde ucuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni başladım oyunda sıkıntı vardı lowda bile kasıyordu ama şimdi düzelmiş sardı baya. Mobadan anlamam bi tecrübem yok ama muradini ben de sevdim 15-1 19-1 fln akıyor gebermiyor herif. Gold biriktirmedim baktım güzel starter pack var 3 hero 4.99euro aldım gitti içinde muradin de olunca.
  • Sonunda altini biriktirdim, NOVA almayi dusunuyorum ne dersiniz? Range oynayan ve cok seven biriyim, raynor oynaya oynaya baydim gibi tychus aldim ama aldigima nasi pismanim anlatamam, cok ciddi bi takim oyuncusu ve dps freak bir hero degil bence kisacasi takimin cokta yararina bir dps malesef degil. Siz ne dersiniz nova hakkinda, tesekkurler simdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Ben de yeni başladım oyunda sıkıntı vardı lowda bile kasıyordu ama şimdi düzelmiş sardı baya. Mobadan anlamam bi tecrübem yok ama muradini ben de sevdim 15-1 19-1 fln akıyor gebermiyor herif. Gold biriktirmedim baktım güzel starter pack var 3 hero 4.99euro aldım gitti içinde muradin de olunca.

aynen ölmüyor adam . starter pack alayım bari bu hafta bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonya denedim epey fena çakıyordu gideri varsa almayı düşünüyorum. Bide falstad çok fena gibi.
  • Oyunda hala deli gibi optimizasyon lag sorunları var, çok sinirlendim sildim. { Hos Maceresına uzun bir süre ara verdim (5,6 ay gibi) }
    ya benim pc ve internetim çok kötü yada oyun hala betanın arkasına saklanıyor.
    Yok arkadaş bir oyun 150 ping diğer oyun 260 ping le oyun mu oynanır bıktım ... fps 80den 35 lere düşüyor, bütün ayarlar low dayken bide yuhhh. { High da olsa low da olsa fps aynı derecede dengesiz }
    Her hafta aynı herolar veriliyor 2 tanesi değişik oluyor resmen dalga geçiyor blizzard oynarsan bu demeye getiriyor. Bileydim raynor muradin tyrande tassadar sonya tychus falan oyun içi parayla açmazdım çünkü her hafta yarısından çoğu veriliyor zaten. Sıkıldım hep aynı herolarla oynamaktan.
    Oyunun kamera açısıda rahatsız edici, gözlerim ağrıyor , odaklanma sorunu çekiyorum . Saçma bir oyun. Afedersiniz ama adamların ..ötlerine kadar yaklaşmış kamera. w3 dede aynı şeyi yapmıştı blizz ben bu kadar yakın kamera sevmiyorum arkadaş. Senin yaptırımlarını ......yim blizzard. Elitliğine ....yum

ksr bakmayın arkadaşlar, dolmuşum biraz, gözlerim ağrıyor bu kamera açısından diye düşünüyorumm.Öyle çok da oynamıyorum 2 günde 2 saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 3 Mart 2015; 0:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

Sonunda altini biriktirdim, NOVA almayi dusunuyorum ne dersiniz? Range oynayan ve cok seven biriyim, raynor oynaya oynaya baydim gibi tychus aldim ama aldigima nasi pismanim anlatamam, cok ciddi bi takim oyuncusu ve dps freak bir hero degil bence kisacasi takimin cokta yararina bir dps malesef degil. Siz ne dersiniz nova hakkinda, tesekkurler simdiden

Nova was here
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Oyunda hala deli gibi optimizasyon lag sorunları var, çok sinirlendim sildim. { Hos Maceresına uzun bir süre ara verdim (5,6 ay gibi) }
    ya benim pc ve internetim çok kötü yada oyun hala betanın arkasına saklanıyor.
    Yok arkadaş bir oyun 150 ping diğer oyun 260 ping le oyun mu oynanır bıktım ... fps 80den 35 lere düşüyor, bütün ayarlar low dayken bide yuhhh. { High da olsa low da olsa fps aynı derecede dengesiz }
    Her hafta aynı herolar veriliyor 2 tanesi değişik oluyor resmen dalga geçiyor blizzard oynarsan bu demeye getiriyor. Bileydim raynor muradin tyrande tassadar sonya tychus falan oyun içi parayla açmazdım çünkü her hafta yarısından çoğu veriliyor zaten. Sıkıldım hep aynı herolarla oynamaktan.
    Oyunun kamera açısıda rahatsız edici, gözlerim ağrıyor , odaklanma sorunu çekiyorum . Saçma bir oyun. Afedersiniz ama adamların ..ötlerine kadar yaklaşmış kamera. w3 dede aynı şeyi yapmıştı blizz ben bu kadar yakın kamera sevmiyorum arkadaş. Senin yaptırımlarını ......yim blizzard. Elitliğine ....yum

ksr bakmayın arkadaşlar, dolmuşum biraz, gözlerim ağrıyor bu kamera açısından diye düşünüyorumm.Öyle çok da oynamıyorum 2 günde 2 saat.

Birkaç gün sonra tekrar indirirsin bak benden demesi ;)

Oyunun betada olduğunu unutuyoruz, lag ve optimizasyon sorunu elbette olucaktır, bizim amacımız blizzard'a bunları söyleyip düzeltmesini bekleyeceğiz.

Fps benim makinede 30dan yukarı çıktığına daha şahit olmadım bile, pek dert etmiyorum.

Oyunda 34 tane Hero var, alternatif az, buna yapacak birşey yok. Oyunda neredeyse hiç görmediğimiz herolarda var, peşpeşe defalarca oyunda gelecek herolarda var.

Oyun kamera konusunda birşey demiyorum, bana gayet uygun geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Sonunda altini biriktirdim, NOVA almayi dusunuyorum ne dersiniz? Range oynayan ve cok seven biriyim, raynor oynaya oynaya baydim gibi tychus aldim ama aldigima nasi pismanim anlatamam, cok ciddi bi takim oyuncusu ve dps freak bir hero degil bence kisacasi takimin cokta yararina bir dps malesef degil. Siz ne dersiniz nova hakkinda, tesekkurler simdiden

Nova was here

yaniii ? guzel midir ? bu bizim tychus gibi kotu cikmasin :)
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    Nova ile oynamayı bilirsen imbasın :) Bilmiyosan grubun en noobu olursun. Ben nova ile kill ve hero dmg de 2 nci olduğumu hatırlamıyorum. Nova ile bilmen gerekeni söyliyim sakın yalnız takılma. Askerden yeni gelmişler gibi kız görünce dayanamıyor adamlar Assasin sınıfını en iyi hakeden 2 herodan biridir nova. Eğer oynamaya kararlı isen internetteki videoları ve talentleri mutlaka incele. Kill streak olarak kapışabiliriz istersen. Tek oyun 53/2 :D
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Oyunun Alfa dan yeni çıktığını ve Betada olduğunu unutmayın. Şu anda kendimden örnek veriyim Carmageddon unun Steam betasındayım emin ol ki onun şu anki optimizasyonu daha kötü. Ama desen ki düzelmiyor mu ilk betaya göre % 500 fark var. Kamera açısına gelince tamamen zevk olayı. Bence gayet yeterli. Tam sürüm olarak çıkmış oyunlarıda biliyoruz sonuçta optimizasyon özürlü. Şimdilik oyun eğlenceli. ben Heroların yarısından fazlasını açtım. Sadece NOVA yı gerçek para ile aldım iyi ki de almışım diyorum. Nova İllidian ve SGT ile aldığım zevk bir başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Nova ile oynamayı bilirsen imbasın :) Bilmiyosan grubun en noobu olursun. Ben nova ile kill ve hero dmg de 2 nci olduğumu hatırlamıyorum. Nova ile bilmen gerekeni söyliyim sakın yalnız takılma. Askerden yeni gelmişler gibi kız görünce dayanamıyor adamlar Assasin sınıfını en iyi hakeden 2 herodan biridir nova. Eğer oynamaya kararlı isen internetteki videoları ve talentleri mutlaka incele. Kill streak olarak kapışabiliriz istersen. Tek oyun 53/2 :D

Peki Tychus un cidden iyi bir range hero olmadigi konusunda hem fikir miyiz :))) tesekkurler bu arada 6000 gold birikmis, bir dort bin daha kasiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tozparcasi T kullanıcısına yanıt
    hayır değiliz. Ama oynayamadığında hem fikir olabiliriz :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Nova was here

yaniii ? guzel midir ? bu bizim tychus gibi kotu cikmasin :)

@shindorei gerekli açıklamayı yapmış. Oyunda "takım" iseniz büyük ihtimal beraber takılırsınız. Haliyle o zaman Nova'yı korurlar. Seninde önüne kimse geçemez Oyun takım oyunu olduğundan ben fazla öldürdüm sen fazla öldürdün muhabbetine girmeye gerek yok. Ölen heroya sen bir kere vurmuş olsan bile o puan sana da yazılıyor. Önemli olan karşı tarafın oyun düzenini bozmak Nova'yla görünmez oynaya oynaya diğer herolarla oynamakta bazen zorluk çekiyorum

• Aynı görünmezlik alışkanlığı bende de oluyor. Sen öldürdünden ziyade kalan canları az olan heroları kaçarken gafil avlamak yada adam kaçıp ilerde base ışınlanması için süre beklerken indirmek kadar zevkli bişey yok. Bildiğin adam ne olduğunu anlamıyor. çat çut indiriyorsun. Benim gözümde zaten asasin olayı da bu oluyor. Bir heroda master olduğun zaman zaten karşındaki herolara göre ve harita tipine göre artık talent değiştirmeye başlıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.