Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Ben de yeni başladım oyunda sıkıntı vardı lowda bile kasıyordu ama şimdi düzelmiş sardı baya. Mobadan anlamam bi tecrübem yok ama muradini ben de sevdim 15-1 19-1 fln akıyor gebermiyor herif. Gold biriktirmedim baktım güzel starter pack var 3 hero 4.99euro aldım gitti içinde muradin de olunca.

kardeş ben bir türlü bu dediğin packi satın alamadım. sürekli hata veriyor account. sen battlenet euro yükleterek mi satın aldın? nasıl olduğunu bir söyler misin
  • Nova'nın birçok yönü sayılmış. katılıyorum hepsine.
    bence en iyi etkisi kopyasını kullanmasıdır. birçok düşman oyuncu kopyaya anında girişiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 3 Mart 2015; 14:09:11 >
  • 3 - 9 Mart arası ücretsiz Hero'lar
    Diablo - Malfurion - Stitches - Valla - Zeratul
    Gazlowe (account 12 lvl) - Tassadar (account 15 lvl)
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabı tanımlıydı hesapta öyle tek tıkla aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    teşekür ederm yanıt için. ben de paypal yok. kredi kartından almak istiyorum. müşteri hizmetlerimi bile aradım. halen battlenet üzerinden alışverişe izin verilmiyor. :/ paypal mı açsam napsam deli oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

3 - 9 Mart arası ücretsiz Hero'lar
    Diablo - Malfurion - Stitches - Valla - Zeratul
    Gazlowe (account 12 lvl) - Tassadar (account 15 lvl)

Zeratul denemek için harika oldu bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilemicem izin verilmeme işini. Yapikredi ve akbankda sıkıntı çıkmadı bugüne kadar gerisini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    bende stitches ve zeratul merak ediyordum.. bu haftayı değerlendirelim bakalım :)
    Stiches çok eğlenceli. Ben %50 indirimle para ile aldım. Bir nova fanı olarak zerathul çok basit. Vur kaç taktiği var kendisinde arkadaşın. tankların filan canını %30 40 larda bulursan belki alırsın. Ultisinin zamanlaması önemli. Mesela timewarp tı galiba lilli ultisini attığında at üstüne biçin milleti :D
    Stiches want to play demesine bitiyorum :D
    Stitches ben oynayamıyorum, bi defa denemiştim yapamadım :(

Yok hocam indirmeyecegim en az 5 ay oynamama karari aldim:)

Hala kapali betada farkindayim ama artik kaldiramiyorum. Umarim oyun ciktiginda hala ping 100 ve uzeri olmaz.

Sabit bi fps olsa eyvallah hocam

5 ay sonra en az 7,8 hero gelir umarim.
    14 hero actim ama skldim acikcasi.

Kamera dan cok rahatsizim, dota2 ve lol e gore yakin degilmi sizcede?

• shindorei kullanıcısına yanıt
    Carmegeddon on numara bir oyun gibi duruyor, bsc deki ilk izlenimden cok etkilenmistim. Oyun alinabilecek seviyedemi?
    Hocam kamera okdar yakin ki, ekranin butununu goremiyorum sanki. Tam hakim olamiyorum detaylara... bir sure sonra benim heromu,karsidaki herolari ve creepleri hissederek detaylara odaklanamadan oynuyor gibiyim. Oyun cok hizli, kamerada cok yakin, ayni sonic oyunlarinda hissettigim sey oluyor, ne yaptigimi bilmiyorum.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    5 ayda 7-8 hero biraz fazla, Blizzcon 2014 Kasımdaydı, 4 ayda 3 Hero eklendi, Sylvanas ise yolda geliyor. Bakıcaz, ben pek zannetmiyorum hemen hemen ekleyeceklerini.

Lol'ü en son aylar aylar önce oynadım, HotS oynadıktan sonra hatırlamıyorum bile, ama Kameraya o kadar da takılmamak lazım bence

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Carmageddon u orta 2 deyken tanıdım ben. Redneck Rampage oyunum vardı. CD nin içini karışıtırırken bulmuştum demosunu. Konyada az aramadım oyunu :D O zamandan beri bütün oyunlarını oynamışımdır. En son 14 şubatta ciddi bir güncelleme aldı. Onu oynamadım daha ama ciddi yenilikleri var diyorlardı. oyunu almaya gelince benimki fanboyluk diyebilirim. Ama multiplayerini iple çekiyorum. araba parçalanma efektleri çığır açabilir diyorum :D
  • Yeni başladım arkadaş arıyorum Sleepless#2452 ekleyin birlikte oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykuusuz -- 4 Mart 2015; 0:36:42 >
    Doğru söylüyorsun 7-8 fazla, ama umarım biraz hızlanırlar.
    Herodan çok oyunu adam etsinler gerçi hocam.

Bilmiyorum kamera konusunda Blizzarda mail atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Carmageddon u orta 2 deyken tanıdım ben. Redneck Rampage oyunum vardı. CD nin içini karışıtırırken bulmuştum demosunu. Konyada az aramadım oyunu :D O zamandan beri bütün oyunlarını oynamışımdır. En son 14 şubatta ciddi bir güncelleme aldı. Onu oynamadım daha ama ciddi yenilikleri var diyorlardı. oyunu almaya gelince benimki fanboyluk diyebilirim. Ama multiplayerini iple çekiyorum. araba parçalanma efektleri çığır açabilir diyorum :D

Carmageddon Mutltiplayer son güncellemede geldi diye biliyorum hocam, bir bakın isterseniz...
    27 mart çıkış tarihi bakalım son hali ne durumda olacak (Bende Yaz indirimlerinde alırım herhalde)
    Hocam Konyalımısın bu arada ? :)
  • Yok Gonyalı değilim :D Zaten multiplayeri bu 14 şubatta aldığı güncelleme ile çıktı da 25 martta çıkıcağını sanmıyorum oyunun. çünkü aldığı güncelleme ile zaten Alfa dönemi bitip beta ya geçti oyun.
  • Dota'ya benziyo sanki

• 1) ping konusunda hiçbi zaman sorun yaşamadım. kendi net bağlantınızdan olabilir mi?
      2) kamera açısı evet biraz yakın gibi ama harita ufak zaten. alışılıyor bence.
      3) stitches gerçekten eğlenceli bir kahraman bencede. hook ve hero'yu midesine aldığı ultisi güzel :)
      4) beta'dan başlayarak yıllarca HotS oynayıp en eski classic oyunculardan olmak güzel olur diye düşünüyorum. mesela haleen 60 level Vanilla WoW oynayan arkadaşların hikayelerini dinlerim seve seve :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.