Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet ben de farkettim, carry oynuyorum derken, raynor'un özelliklerini carry'ye benzettim ki zaten tıpatıp carry özellikleri taşıyan bir hero. o yüzden bana yakın geldi quick matchler'de de çoğu zaman en çok takedown bende oluyor
  • talent olarakhttp://www.heroesfire.com/ siteyi kullabilirsin iyi oyunlar
  • Takedown'un az yada çok olması önemli değil. Önemli olan haritanın görevlerini yapman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cnruzl sağolun hocam teşekkür ederim
    @kurtlar1971 anladım hocam. başka sağlam hero öneriniz var mı? bir de anlamadığım bir kısım var heroların free olması neye göre oluyor? loldeki gibi haftalık rotasyon mu yoksa yeni başlayanlar oynasın diye sabit free herolar mı var? şimdi ben raynor'u beğendim ama bende gözükmüyor. 2.000 satın alma fiyatı gözüküyor. nasıl olacak o iş?
  • her hafta degisiyo rotasyon ama malum herolar az oldugu icin 2 haftada bi raynor free olur ama yine de almak zorundasın heroları cünkü 30 dan sonra hero league oynamak istersen 10+ hero ya sahip olman gerekli
  • Saglam hero önerisi yapamam, herkese göre değişken bir durum. Her hafta rotasyon değişiyor. 7 tane hero free oluyor. Oyunda şu an 34-35 tane hero var zaten, alternatif az.

• Dusuk ucretli herolari almayin derim, zaten her hafta rotasyonda veriliyorlar. Yuksekk ucretlerden baslanmasi gerekli diye dusunuyorum.
    Hero league de suan cokda matah bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır arıyorum beta key, 1 tane bulamadım ya, çıktığından beri dota 2 ve 3 senedir lol oynuyorum, bu oyunu da çok merak ediyorum.Lütfen elinde fazladan keyi olan gönderebilir mi?
  • patch çarşamba geliyo galiba
  • Genç turkcell beta key veriyor , uygulamadan fırsatlarıma girip alabilirsiniz.

Edit:Ben başvurmuşdum beta için , hesaba girince gördüm aktif etmişler. Bendeki keyi gençturkcelli olmayan birine verebilirim.

Edit2: Keyi bir arkadaşımıza verdim iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 23 Mart 2015; 21:36:39 >
  • profil level 28
    10 kahraman açtım
    artık Hero Lig bekliyorum :))
    quick matchlerden sıkıntı gelmeye başladı dengesiz takımlardan..
    hero seçerek oynamayı merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

@cnruzl sağolun hocam teşekkür ederim
    @kurtlar1971 anladım hocam. başka sağlam hero öneriniz var mı? bir de anlamadığım bir kısım var heroların free olması neye göre oluyor? loldeki gibi haftalık rotasyon mu yoksa yeni başlayanlar oynasın diye sabit free herolar mı var? şimdi ben raynor'u beğendim ama bende gözükmüyor. 2.000 satın alma fiyatı gözüküyor. nasıl olacak o iş?

Sağlam hero arıyorsan bana göre illidan oyunun en güçlü herolarından biri yani teke tek yakalarsa zaten kaçma gibi bir şansın olmuyor. 2-3 kişiye tek girdiğinide çok gördüm biraz gücünü düşürmeleri lazım hatta bu haliyle hileli gibi. Ama hero almakta çok acele etme her hafta farklı 7 tane hero deneme şansın oluyor. İlk levellerde oyun içi para hızlı kasılıyor ama lvl arttıkça işler değişiyor. Bahsettiğin 2000 oyun içi paradır. Level atladıkça maç ve günlük görevleri yaptıkça kazanırsın. Bunun dışında heroları gerçek parayla da almak mümkün.

• Weekly Sale Items for March 23 – 30, 2015
    Azmodan -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
    Azgul’dan Azmodan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR, 2.7 GBP
    Cyb’arak Anub’arak Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP
  • www.aralgame.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı! | AralGame.com
    http://www.aralgame.com/gnctrkcll-heroes-of-storm-beta-kodu

Arkadaşlar Aveayım yararlanamıyorum gençtürkcelli bi arkadaş key yollayabilir mi minnettar kalırım :)
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    us linki vermiş eu'ya girilir mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

us linki vermiş eu'ya girilir mi bilmiyorum.

varsa deneyeyim hocam clientteyim ama key girecek yer yok keyler nereye giriliyor
  • Bu haftanın bedavaları;

Malfurion
    Valla
    Arthas
    Kerrigan
    Anubarak
    Nazeebo (level 12)
    Thrall (level 15)

Bu hafta Kerrigan ve Anubarak oynarım, güzel hafta oldu bence.

Çarşamba günü Patch geliyor, Sylvanas, Battleground ve daha nice yenilikler eklenicek oyuna.

• kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    aradaki levellera eklenen paralar 40 olana verilecek mi bi haber var mı
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Eklenecektir onlar, Blizzard verir

• Arkadaşlar oyunu kuruyorum

fetching data indices bunu saydı 2 kere sonra updating yazısı var ekranda 30 dakikadır bir gelişme yok hala internetimde hızlıdır ne kadar sürdü sizin :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.