Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mukiwa

Haftalardır başvurmadığım giveaway kalmadı ama bir türlü şu beta keylerden bulamadım. Eğer elinde kullanmayacağı beta key olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Dostum bende çok aradım her giweaway e katıldım sonra dayanamayıp 5 lira verip aldım millet bedava KEY ı parayla satiyo ne diyim başka oynama yöntemi yok bana gelirse dagiticam burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Satamazsın, şu aralar zaten herkes beleşe key dağıtiyor, satamazsın yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

Beyler bi sorum olacak bu kastigimiz acc ler oyun Release olunca durucak mi çünkü para ile skin alanlar var yoksa tek foundery pack alanlarinki mi duracak

Merak etme accler herolar skinler filan duracak. Blizzard tamam paragöz bir firma ama dediğini yapacak bir firma değil.

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    görünen o ki bu işin kaçışı kalmadı. ne kadar istiyorsun?
  • Oyungezerden bu gun cekilisle key kazandim . Bir deneyelim :)

• Beyler lütfen elinde fazla keyi olan gönderebilir mi? Pm bekliyorum, lütfen.
  • 21 Mart - 28 Mart arası %25 XP bonusu gelecektir arkadaşlar, hero kasmak isterseniz iyi bir firsat. İyi değerlendirin.

• Fazla Key'i olan gönderebilirse çok iyi olur :)
  • Key var 20 tale
  • 20 liraya falan kazıklanmayın buyrun 1-2 dolara keyler var G2A'da. Daha güvenilir olur sanırım:

• Fazladan keyi olan varsa pm atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

Key var 20 tale

Gönderebilir misin 1 tane hocam?
  • Ben bu oyunu galiba anlamadım. Training'de QWER'yi kullanabiliyordum, Coop girdim sonra QER kullanılmıyo. Yani tuşa basınca işlemiyo, illa mouse ile basmak gerekiyo. Anlamadım neden öyle.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Sen gidip watch dogs oynamalisin bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Sen gidip watch dogs oynamalisin bence :)

Neden eksilediniz bilmiyorum. Oyunu oynayamamak suç mu?

edit:

tamam sorun düzeldi, eksilemeye de pek meraklıymışsınız ne cins insanlarsınız ben böyle insan düşmanları görmedim. Ne hâliniz varsa görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 21 Mart 2015; 17:25:04 >
  • oyun ömür törpüsü haline yavaş yavaş geliyor yeni oyuncu alımının abartılmasıyla. minimap a bakmayanlar mi. gorevlerleri takmayanlar mi of of.
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Milletin levele göre eşleştiriyor sanıyordum qm'de ama rasgele buluyor sanırım. Oyundan sonra ekleyenler fln oluyor bakıyorum benim lvl 40 bunlarınki 25 fln. Araya 5 10 lvl fln adam atıyor da olabilir öyle sonra oyun ızdırap haline geliyor. Sabah 10 heroyu topladım da artık hero giriyorum orda sıkıntı yok millet düzgün oynuyor kafam rahatladı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 22 Mart 2015; 1:02:14 >
  • beyler fazladan beta keyı olan varsa verebilirmi kac gundur betakeay aramaktan ımanım gevredı
  • merhaba arkadaşlar blizzard kabul etmiş başvuruyu hayırlısı ile başladım oyuna.
    3 yıllık lol geçmişimden dolayı oyuna ısınmakta pek zorlanmadım. Raynor karakterini çok beğendim lolde zaten carry oynamayı seviyordum. yeni başlayan oyuncuya önerileriniz var mı? raynor'da hangi talentları açarsam iyi olur? bir de başka hero tavsiyeleriniz varsa onları da alabilirim
    teşekkürler
  • lol daki bildiklerini bu oyunda uygulama carry diye bi olay yok burada takım oyunu ve harita görevleri oyun kazandırıyo hepsi bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnruzl -- 22 Mart 2015; 21:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.