Şimdi Ara

Heroes Of The Storm Beta Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beta keyin gelme ihtimali ne kadardır sizce şimdi kayıt oldum ayrıca open beta ne zaman olacak onun hakkında bir bilgisi olan varmı? Hayrına key verecek olan varsa oda olur

• Kulaktan dolma bilgileri ne yapacaksın? kendi sitesinin veya büyük oyun sitelerinin açıklamalarını oku. Varsa bilgi oradadır. Burada milletin kulaktan dolma bilgileriyle iş yapsaydık, eylül ekimde hearthstone open betaya giriyordu :P.
    Son cümle iyiymiş.

Birde bu blizzard ın oyunları için heyecanlanmaya gerek yok. 13 yaşındakiler ve 70 yaşındakiler oynayabilsin diye basit yapıyorlar.
  • 2 gün sonra diye biliyorum yanlışta olabilir.Ayrıca oyundan beklentini çok yüksek tutma düzgün bir kart bulmak zor oyunda.
  • @Theon hacım hearthstone dan bahsetmedim heroes of the stormdan bahsediyorum blizzard ın dotası yani

@ozkansen merak ettim oyunu ki blizzard ın yaptığı oyunlarda mutlaka ses getiriyor . Eğer ses getirecek bir oyun olursa bunu başlayabildiğim kadar baştan başlamak istiyorum .
  • Ses getirmesinden ziyade "denizden babam çıksa yerim" lafı gibi. Blizzard tetris yapsa millet oturur oynar. Oynayanlarda zaten sırf "sayı yüksek" diye oynuyor. Yaptığı kart oyununda, düşmanla konuşamıyorsun bile. Single player kafası oynayıp çıkıyorsun =). Kart oyununda rakiple konuşmak kadar zevkli birşey yok aslında.

Heroes Of The Storm u bende merak etmiş araştırmıştım. Açıkcası beğenmedim. Altını çizmek isterim Blizzard a karşı bir nefretim yok. Keşke düzgün birşeyler yapsaydı, oturur oynardım seve seve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedStark95

@Theon hacım hearthstone dan bahsetmedim heroes of the stormdan bahsediyorum blizzard ın dotası yani

@ozkansen merak ettim oyunu ki blizzard ın yaptığı oyunlarda mutlaka ses getiriyor . Eğer ses getirecek bir oyun olursa bunu başlayabildiğim kadar baştan başlamak istiyorum .

Aaa evet pardon.

Ben baktım biraz videolarına ama pek beğenmedim açıkçası blizzard çuvallamış gibi geldi tabii oynamadan bilemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Ses getirmesinden ziyade "denizden babam çıksa yerim" lafı gibi. Blizzard tetris yapsa millet oturur oynar. Oynayanlarda zaten sırf "sayı yüksek" diye oynuyor. Yaptığı kart oyununda, düşmanla konuşamıyorsun bile. Single player kafası oynayıp çıkıyorsun =). Kart oyununda rakiple konuşmak kadar zevkli birşey yok aslında.

Heroes Of The Storm u bende merak etmiş araştırmıştım. Açıkcası beğenmedim. Altını çizmek isterim Blizzard a karşı bir nefretim yok. Keşke düzgün birşeyler yapsaydı, oturur oynardım seve seve.

Blizzard denizden oyun çıkarsın ben oynarım çünkü seviyorum gerek çizimleri gerek bana verdiği hissiyat gerek müzikleri olsun blizzard ın yaptığı oyunları seviyorum. Sadece starcraft 2 oynamıyorum onun sebebi de uzaydır mekiktir vs şeylerden hoşlanmadığım.
    Single player kafası oynuyosun gibi ama oynamıyosun işte karşındaki canlı etli bi adam onu biliyorsun ve bunu bildiğin için sorun olmuyor. Rakiple o kadar çok konuşan biri olmadığım için benim için yine hiç sıkıntı değil.
    Heroes of the storm un trailerına baktığımda asas sınıfının ayrı bir şekilde belirtildiğini gördüm . Hep asas oynamış biri olarak merakla bekliyorum şahsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Ses getirmesinden ziyade "denizden babam çıksa yerim" lafı gibi. Blizzard tetris yapsa millet oturur oynar. Oynayanlarda zaten sırf "sayı yüksek" diye oynuyor. Yaptığı kart oyununda, düşmanla konuşamıyorsun bile. Single player kafası oynayıp çıkıyorsun =). Kart oyununda rakiple konuşmak kadar zevkli birşey yok aslında.

Blizzardın (muhtemelen öylesine) yaptığı bir kart oyununun bir Magic the Gathering gibi olmasını beklediysen çok yanılmışsın zaten. Sonuç olarak hayatında kart oyunu filan yapmamış bir firma, warcraft karakterlerini kullanıp böyle ufak bir oyun yaptı diye kötü kart oyunu klasmanına sokmanın bir mantığı yok. Blizzardın yaptığı kötü bir şey görmedim ben bugüne kadar ki, hearthstone çok çok basit bir oyun olmasına rağmen gayet zevkli bir oyun. Üstelik çok fazla oynayanı var. Kimse bir oyunu zevk almayıpta sırf firmadan dolayı oynamaz.

Kaldı ki wow gibi bir gerçek varken blizzarda laf atmanın manası yok. Her ne kadar her geçen yıl biraz daha bozsalarda oyunu, hala en iyi mmorpg, hala en sağlam temeller üzerine kurulmuş oyun. Hala en iyi lorea sahip oyun(Elder Scrolls yanına yanaşabilecek tek evrendir bu konuda belki, fakat bence warcraft çok daha iyi bir lorea sahip) ve hala deli gibi oynanan bir oyun. Bu oyun efsane denebilecek kadar iyi olmasaydı yıllardır paralı olarak varlığını sürdüremezdi, bunun yanında da bir hevesle çıkan p2w diğer oyunların hepsini tarihin tozlu sayfalarına gömemezdi.
    Bir ton mmorpg oynamış biri olarak şu ana kadar Wowdan daha iyi bir mmorpge rastlamadım.(Ultima Online hariç eğer mmorpg sayılırsa)

Diablo, Starcraft ve Warcrafttan bahsetmiyorum bile.

Sonuç olarak Blizzarddan babam çıksa yerim evet. Blizzard beni her oyun çıkarışında tek heyecanlandıran oyun firması.

Ha, tabiki kişisel tercih. Herkes mmorpg sevmez. Herkes lore sevmez.

Oyunun beta keyinin verilme ihtimali ise; pek bilmiyorum, ama önceki oyunlarını oynamışların öncelikli olacağına eminim. Diablo 3 ve Wow oynamış biri olarak keyin gelmesini bekliyorum ama gelmeyedebilir tabi
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 6 Ocak 2014; 23:00:28 >

• Daha beta başlamadı ki , keyini istiyorsunuz...
  • Kimseye key gelmedi daha. Developerların bir kaç maçı var onları izlemekle yetiniyoruz ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl oldu hala aynı

• Cleyear kullanıcısına yanıt
    Su twitch dekiler de dev mi peki?

oyunu kotuleyenleri bu arada anlamiyorum. Sirf su last hit sacmaligi olmadigi icin ve levelin ortak paylasilmasi gibi seyler icin bile oynanir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.