Şimdi Ara

Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Martial Empires, Divine Souls, Heroes of Three Kingdom. Bu ay pek sıkılmayacağız anlaşılan.

Martial güzelde level atlamak zor . Divine souls ile hotk yi bende gerçekten merak ediyorum ama hotk perfect world çakması çıkabilir pek heveslenmeyin o yüzden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Martial Empires, Divine Souls, Heroes of Three Kingdom. Bu ay pek sıkılmayacağız anlaşılan.

Martial güzelde level atlamak zor . Divine souls ile hotk yi bende gerçekten merak ediyorum ama hotk perfect world çakması çıkabilir pek heveslenmeyin o yüzden .

Umarım olmaz oyun kıtlığı var denemediğim oyun kalmadı son beklentim bunlardan.
  • Warrior of the tree kingdomun eu versiyonu ise o oyunu pek sevmemiştim ya.. Arkadaşlarla 3 aydır çıkmasını beklemiştik .. Oyun çıktıktan sonra max 3 gün oynayabildik oyun pek sarmıyor :(
  • Hevesim kaçtı şimdi.
  • Sanırım oyunlar aynı değil. Hatta kesinlikle değil.

Onrpg de sormuşlar aynı mı diye MMOCulture'un sahibi hayır yazmış. O siteye biraz bakan olmuşsa site Perfect World'den biraz torpilli bir site.
  • birkaç video izldim binekler üstündeki saldırı vasat gibime geldi inşallah yanılıorumdur da o da güzel olur

max lvl galiba 80 olcakmış questlerle filan kasmak daha kolay olcakmış filan

eğer oyunu beğenirsem hooksword veya glavie açmayı düşünüyorum silahları filan gözüme güzl gözüktü

ekleme: bu arada key almayanlarhttp://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/156/Heroes-of-Three-Kingdoms-Closed-Beta-Giveaway.html keylerini alabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 3 Temmuz 2010; 21:04:24 >

• Warrior of Three Kingdom ile Heroes of Three Kingdom aynı değil.

http://hotk.perfectworld.com/gameinfo/charactercreation
    http://w3k.playpark.net/game_guide/creating_character/

Ekleme: Malesef oyun galiba klasik Perfect World oyunları gibi olacak. Sitedeki Game Info bölümüne biraz baktım da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Temmuz 2010; 21:23:07 >

• Martial i 1 gün oynadim :D
    Divine Souls Key için 7 Mail yazdim inş kabul edilirim
    HOTK CB key aldim ve hesaba aktardim

İnş DS Veya HOTK İkisinden 1 i Sararda bi yaz geciririz :D
  • 2010 senesine nokta koyacak oyun bu olacaktır Bu oyun açılana kadar hiç bir Open betaya geçen oyun ilgimi çekmiyor 2.5 Aydır oyunsuzum Browserlerle idare ediyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

2010 senesine nokta koyacak oyun bu olacaktır Bu oyun açılana kadar hiç bir Open betaya geçen oyun ilgimi çekmiyor 2.5 Aydır oyunsuzum Browserlerle idare ediyoruz...

Hafiften Metin 2 yi anımsatiyor sanki oyun Ama bende başlamayi düşünüyorum Oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylk066

quote:

2010 senesine nokta koyacak oyun bu olacaktır Bu oyun açılana kadar hiç bir Open betaya geçen oyun ilgimi çekmiyor 2.5 Aydır oyunsuzum Browserlerle idare ediyoruz...

Hafiften Metin 2 yi anımsatiyor sanki oyun Ama bende başlamayi düşünüyorum Oyuna.

Bana göre metin2 ile bir alakası yok

Oyunu sevmemdeki 2 neden

1- Çeşitlilik renk.. Silah çeşitliliği hoşuma gitti
    2- Pvp nin ön planda olduğu bir oyun

Sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tylk066

quote:

Bana göre metin2 ile bir alakası yok

Oyunu sevmemdeki 2 neden

1- Çeşitlilik renk.. Silah çeşitliliği hoşuma gitti
    2- Pvp nin ön planda olduğu bir oyun

Sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu

Ya hafiften benziyor Diyorum bende başlıcam inş HOTK'ya

• Oynadın mı da sevdin oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oynadın mı da sevdin oyunu.

Şu sıralar çok boş oyunlar çıkıyor Tanıtımlarına göre bakarsak bu oyun diğerlerine kıyasla çok daha güzel duruyor
    Ayrıca Chromaggusda ben seneler önce oynardım Kralhan dı lakabım sonrasında wowu bıraktım
    80 level Rogue

Sanırım bu sene çıkan en iyi oyun Allods Online ama ben size şimdiden diyim Allods filan yalan olucak bu oyunun yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 5 Temmuz 2010; 22:02:54 >
  •  Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT]
  • quote:

Bu mudur nokta koyacak oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Bu mudur nokta koyacak oyun?

Bu Videoya Göre Oyun S.U.N Ve ROM Karşimi Duruyor Gibi ?

• Aslında tam amele Türk oyuncuları için biçilmiş kaftan.
  • bu oyunun sea verisyonu galiba warirors of the three kingdoms onu 5 dakika oynadım midem bulandı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.