Şimdi Ara

Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

up

Amacın ne?

BelieveMe ciddi soruyorum sorunların mı var?
  • Beyler OPEN BETA 27 TEMMUZDA !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

quote:

quote:

up

Amacın ne?

Benim yok. Arkadaşın hiç bir sorunu, sorusu veya isteği olmamasına rağmen up yazması garibime gitti ve amacının ne olduğunu sordum. Sizin sorununuz var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 24 Temmuz 2010; 2:52:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

quote:

quote:

up

Amacın ne?

Benim yok. Arkadaşın hiç bir sorunu, sorusu veya isteği olmamasına rağmen up yazması garibime gitti ve amacının ne olduğunu sordum. Sizin sorununuz var mı peki?

Hayır yok.

• BelieveMe, Allah seni ne yapmasın motion captured combat sistemi var dedin kaç aydır bekliyordum daha yeni öğrendim + oyunu denedim beğenmedim. Divine Souls çıktı mı? Onu bir araştırayım
  • divine souls çiktida kapandi bile :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

BelieveMe, Allah seni ne yapmasın motion captured combat sistemi var dedin kaç aydır bekliyordum daha yeni öğrendim + oyunu denedim beğenmedim. Divine Souls çıktı mı? Onu bir araştırayım

Onu oyunun ilk duyurulduğunda görmüştüm de yazmıştım ama öyle birşey yokmuş. Editledim.

@<<Dewil>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<Dewil>>

divine souls çiktida kapandi bile :(

Closed Beta kapanmış yani belli kişilerin girebildiği test amaçlı server yakında open beta açılır yani herkesin girebileceği test serverı sonra da oyun çıkar zaten

Böyle bildiğiniz W3K gibi online oyunlar var mı? C9, Mabinogi Heroes v.s dışında girip oynayabileceğimiz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 27 Temmuz 2010; 22:30:03 >
  • Heroes Of Three Kingdoms open beta oldu,indiriyorum şuan
  • oyun bence gayet güzel arkadaşlar.Hafif sro havası var Sro tarzı sevenler mutlaka denesin.Ayrıca yeni başlayanların 5 dk durup oyunu beğenmedm berbat fln şeklinde yorumlarda bulunması garibime gitti.5 dk da değil 1 saatte bile çözülebilecek bir oyun değil bu,Questlerle kasmak gerekiyor..Ben normalde questlerden çok sıkılırım hiç sevmem ama bu oyunda questler çok eğlenceli olmuş quest tracker sistemide renk katmış,Tıklıyorsunuz görev yerine getiriyor sizi..Her gün oyunun oyunun yeni bir özelliğini keşfediyorum..
  • En basitinden grafikler çok kötü,öbür özellikleride bu eksiğini kapatacak cinste değil,ama zevkler değişir tabi oynayanlara iyi oyunlar
  • 26 gun gecti son mesajdan oynayan kalmamistir ama ne derseniz deyin denicem bir
  • Eski konuyu hortlatıyorum gibi oldu ama geçen sene sanırım oynadığım bir oyundu. Bunun kadar güzel free to play mmorpg oynamamıştım tadı damağımda kalmıştı. İlk 20-30 levellarda oyun vasat gibi gözüküyor fakat ilerki levellarda öyle değildi. Bunun kadar saran bir oyun bulamayınca tekrar başlıyayım dedim ve arama yaptığımda oyunu bulamadım. Kapattılar mı ne yaptılar oyunu? Bilen yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.