Şimdi Ara

Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şimdi arkası dönük vurmayı kötülemesseniz daha iyi olur . Tamam oyunculuk ancak böye konuşabilir ama
    uzaktan vuran claslara haksızlık oluyor .Wow'u denedim bir ay önce privatede başladım seversem orjinal alacaktım , amavelakin hunterden başka sınıflara alışamadım. Adını çıkartamıyorum çok kısa sürdü ama
    savaş alanı diyeyim ; orada hunterla ölmekten ve arada kill shot atıp kesmekten başka bir iş yapamadım.
    adamlar resmen etrafta dönüyordu. Bende onlara doğru dönecem diye fiske vuramıyordum.Hem tecrübesizliğimden hem de seri dönemediğimden habire ölüyordum. Zaten şaman , büyücü , suikastçi yanıma gelince olanları bilirsiniz. Trap kuruyorum adam yakalanıyor ama vuruşlarımla ölecek kadar olmuyor hiçbir zaman...Bundan dolayı siz nederseniz diyin zaten ort. vuran(genelde) range (uzak) classların tek avantajı uzaktan vurmaları olduğu için nereye döndüğünün farketmemesi olayı gerçekçiliği kırsada lazım. Tabi eğer skill vururken adama dönerse bu daha hoş olur tabi ki ...
    Ama ne yazıkki burda da bow arkası dönük vurmuyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 14 Temmuz 2010; 10:36:05 >

• Daha yeni başladığın için öyle olmuştur. Şayet oyunda hunterın nereden baksan 50 ye yakın skili vardır. Bunların arasında o yanına geldiğinde yere buz atıp geriye kaçabilirsin. Yani hunterlar ve frost mageler en çok korktuğum classlar benim de.
  • Yav oyunu açar açmaz kötü duruyo olabilir iyice bi oynayın ona göre karar verin. Ben yüklüyorum oyunu, baya bi oynamayı düşünüyorum. Keşke Motion Captured Combat olsaydı...
  • Bu arada Motion Captured Combat ın olduğu oyunu karıştırdınız sanırım. O Warrior of the Three Kingdoms dı. Forumda konusu vardı.
  • İlk mesajda BilivMi oyunun özelliklerini yazmış. Orada var fakat onu neye göre yazdığını ben de bilmiyorum. Heralde resmi olarak açıklanan özellikler...
  • oyunda maksimum 2 dakika kalabildim, ne dandik oyunmuş ya

divine souls bekleyelim artık
  • Gercekten o kadar kötümü ya ? deniyim dicektimde vazgectim birden yorumlar cok olumsuz genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

oyunda maksimum 2 dakika kalabildim, ne dandik oyunmuş ya

divine souls bekleyelim artık

Bende heveslenmiştim 5 dakika kaldım ve çıktım. Tek umudum Divine Souls o da olmadı bu yazı single oyunlarla geçircez.
  • Bence bu oyun güzel olacak Closed Betaya yeni girmiş bir oyuna Tolerans göstermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

Bence bu oyun güzel olacak Closed Betaya yeni girmiş bir oyuna Tolerans göstermek lazım

Closed Betaya yeni girmiş de Red Cliff online kaç aydır açık ve oyun kaç aydır yapım aşamasında?
  • cubizone nun altındaki hiçbir oyun güncellenmiyor zaten o yüzden red clifften ümit beklemek pek mantıklı dğeil
    perfectworld gayet güncel tutuyor
    jade dynasty de yeni ırk gelirken
    cubi zone nun serverindeki jade dynasty yani zhuxian online da hiçbir yenilik yok
    pwi için de aynısı geçerli
    oyun denildiği kadar vasat değil bence gayet güzel olmasada güzel işte ^^

ve bence oyun hiçte okadar kötü değil
    2 dk ile oyun denenmez bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 14 Temmuz 2010; 23:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJforever

cubizone nun altındaki hiçbir oyun güncellenmiyor zaten o yüzden red clifften ümit beklemek pek mantıklı dğeil
    perfectworld gayet güncel tutuyor
    jade dynasty de yeni ırk gelirken
    cubi zone nun serverindeki jade dynasty yani zhuxian online da hiçbir yenilik yok
    pwi için de aynısı geçerli
    oyun denildiği kadar vasat değil bence gayet güzel olmasada güzel işte ^^

ve bence oyun hiçte okadar kötü değil
    2 dk ile oyun denenmez bana kalırsa

+1

Konudaki * Tıkla skill bas değilde C9, TERA'daki gibi dövüş sistemi. Motion Captured Combat. kaldırılırsa iyi olacak yeni giren arkadaşlar boşa beklenti içine girmesinler Bende öyle sanmıştım W3K daki gibi olur diye, ama kontrol olarak tamamen farkli, bu biraz Jade Dynasty yi andırıyor.Arayüz olarak klasik bir Perfect World oyunu..

• Oyun için sadece KÖTÜ demekten başka bişi bulamıyorum ben normalde pw nin oyunlarına bayılırım pwi ve boi meseala hastası olduğum oyunlardır amma velakin bu KÖTÜ okadar.. :D
  • 20+ clanımız kurulmuştur.seviyeli arkadaşları bekliyoruz.clan ismi ottoman pm Lethal.
  • Mesaj yazmayı unutmuşum ben de beğenmedim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

Mesaj yazmayı unutmuşum ben de beğenmedim oyunu.

Oyunun videolarından ve görüntülerinden belliydi zaten basit bir oyun olacağı sroculra kocular doluşur
  • Beyler oyunu oynamak isteyeni oyundan soğutmayın Bana göre ortam olursa gayet oynanabilir bir oyun
    Bende bir sürü kaliteli oyun oynadım ama onları oynadıktan sonra o oyunlar dışında her oyun kötüdür demedim
  • quote:

Beyler oyunu oynamak isteyeni oyundan soğutmayın Bana göre ortam olursa gayet oynanabilir bir oyun
    Bende bir sürü kaliteli oyun oynadım ama onları oynadıktan sonra o oyunlar dışında her oyun kötüdür demedim

Sen forumda yazılanlara göre mi oyununu oynuyorsun?
    Şahsen videolar izlerim forumda yazılanlardan önce.
    Ayrıca insanların oyun hakkındaki yorumunu yapmasından daha doğal ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Temmuz 2010; 0:22:04 >
  • up
  • quote:

up

Amacın ne?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.