Şimdi Ara

Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiçte öyle dediğiniz gibi fiyasko değil

Closed betaya yeni girmiş oyunu böyle acımasızca eleştiremezsiniz

Oyun yapı itibariyle oynanabilir sanki 2010 allodsdan başka adam gibi oyun çıktı alayı fasa fiso
    Milletin aklını çelmeyin

Her orjinal wow oynayan başımıza paşazade kesiliyor
    Merak etmeyin bizimde denemediğimiz oyun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 13 Temmuz 2010; 23:16:46 >

• Berbat Bir oyun Divine Souls Beklemekteyim Kaldırdım hemen oyunu Uzak olsun böle oyunlar benden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

7. Realm'deyim.

Redcliff'le hemen hemen aynı.Yeni classlar var fakat açık değil.Bide motion captured combat ne oluyor

C9'daki gibi direk atack yapma. Seçip öldürmeli değil yani.

@MrEmq tamamdır o zaman indirmeye değmez. Dedikleri gibi olsaydı belki oynanabilirdi de bu haliyle diğer oyunlardan bir +'sı yok.
  • nedense Red cliffteki sslerden daha bi hayal kırıklığı oldu bende.Herneyse kontrol biraz ters sanki kamera açısı felan . :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

nedense Red cliffteki sslerden daha bi hayal kırıklığı oldu bende.Herneyse kontrol biraz ters sanki kamera açısı felan . :(

Kontrolü ters değil kardeşim alışırsın mouse ile canavarı hedef al istediğin kadar zıpla sağ sol yap yinede hedefe kitli şekilde vurur Wowdaki gibi
    Onun dışında w veya s ye basmazken a+d ye basarsan kamera oynar w ye basıp a+d yaparsan sağ sol gider Space zıplar

Bakınız ben berbat oyunlarla oynanabilir oyun arasındaki farkı anlayacak birikime sahibim bu oyun güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 13 Temmuz 2010; 23:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

nedense Red cliffteki sslerden daha bi hayal kırıklığı oldu bende.Herneyse kontrol biraz ters sanki kamera açısı felan . :(

Kontrolü ters değil kardeşim alışırsın mouse ile canavarı hedef al istediğin kadar zıpla sağ sol yap yinede hedefe kitli şekilde vurur Wowdaki gibi
    Onun dışında w veya s ye basmazken a+d ye basarsan kamera oynar w ye basıp a+d yaparsan sağ sol gider Space zıplar
    Bakınız ben berbat oyunlarla oynanabilir oyun arasındaki farkı anlayacak birikime sahibim bu oyun güzel olacak

adama götüm dönük vurabiliyorum veya sağa bakarken, soluma falan
    mob'a |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 13 Temmuz 2010; 23:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

quote:

quote:

mob'a |

Closed beta oyundur bug vs olması çok doğal (Sağ sol olabilir ama gt dönük vurulmaması lazım) ama oyunun sistemini sevdim aynı zamanda Perfect world deki quest helper unutulmamış direk quest bölgesine yürütüyor adamı aynı zamanda dimdik yürümüyor manevraları yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 13 Temmuz 2010; 23:33:33 >

• :D şimdi rumuzun altında çavuş yazıyo diye hemen tokatlamayaydın Ben oyuna kötü demedim ama ss' lerden daha az görüntü kalitesi izlenimini aldım , ancak sanıyorum ki closed betadaki bi oyun için betada böyleyse eğer daha kendini sağlamlaştıracaktır demek daha uygun olur .
  • F9 a basın resim çekin 8x de AA heralde resim çektim boyutu 300 mb oldu :D
  • 5 DK dayanabıldım divine souls beklemedeyim
  • quote:

quote:

quote:

mob'a |

Ne kadar wow oynadın bilmiyorum ama burada bahsettiğin olay wowda yok. Wow da biraz range dışına çıkarsan vuramazsın. Sağa dönerse hedef vuramazsın. Bi tarafını dönersen ... Zıplarsan vurabilirsin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 14 Temmuz 2010; 0:04:06 >

• Full ayarlarla anca bu kadar..
    Buglar düzelirse belki Silkroad a rakip olabilir..

Heroes of Three Kingdom [13 Temmuz CBT]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 14 Temmuz 2010; 0:08:23 >
  • quote:

oyun dandik

@BelieveMe
    motion captured combat mı bilmiyom, çünkü skill yok ama mob u seçiosun dalıyo şuanlık, zaten bakacak kadar oynayamıcam bile şuan siliyorum..

adam haklı beyler

• quote:

quote:

Bak bu saatte wowa girdim senin için. Toc da yapan yokmuş.

Kırmzıı yazılara dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 14 Temmuz 2010; 0:19:56 >

• Oyun fena değil biraz alışmak gerekiyor. Karakter yürüyüşleri ve fizikleri biraz yapmacık olmuş. Oyuna girince ayarları fullemenizi tavsiye ederim. Birçok free mmorpgden iyi grafikleri var. Şu anda bow deniyorum fena deil gibi. Ayrıca mob önünüzde değilse vuramıyorsunuz , ekranı mob a çevirmeniz gerekiyor ki zaten o zaman char da dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldewine -- 14 Temmuz 2010; 0:33:19 >
  • oyun bekledigim gibi degil Allahtan fazla ummamıştım. oynuyanlara Allah bol item versin , eventlarda item gelsin , expiniz hiç düşmesin inşallah :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 14 Temmuz 2010; 0:35:17 >
  • bow seçtim ve oyundan zevk aldm beklediğimden iyi bir oyun tavsiye ederim.
  • Bow oynamak gerçekten zevkli geldi en azından bir süre takılacak oyun çıktı. Diğer silahlar için bişey diyemem ama bow sarıyor
  • Hook sword seçtim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

oyun bekledigim gibi degil Allahtan fazla ummamıştım. oynuyanlara Allah bol item versin , eventlarda item gelsin , expiniz hiç düşmesin inşallah :D

Eyvallah hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.