Şimdi Ara

Heroic Age

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bahsedilmemiş, mutlaka izlenmeli.

İleri bir yarıştan sonra, Altın kabile evreni bırakmış insan ırkı soyu tükenmeyle tehdit edilmiştir.Gümüş kabile uzun zamandan beri evrende en baskın yarış olmuştur.Genç prenses Dianeira, demir kabilesindendir.Ailesinin tarihini araması için onun insanlarını kurtarması için elinde güç bulunduran birini bulması gerekiyordur.Onun aradığı bu kişi altın kabilesinden olan tek insandır.
    Dianeira'nın gemisi ve mürettebatları yolculuktayken bronz kabilesi tarafından saldırıya uğrar.Saldırıya uğramadan önce tanıdıkları Age adındaki Onların kurtuluşu ile ilgili sırları tutan biri ile yolculuğa çıkmışlardır..

Heroic Age

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exern -- 18 Şubat 2008; 8:20:30 >

•  Heroic Age
  • Anime manga forumu burası bu konuda açılmamış,forumun kurallarına da ters bir durum yok.Herhalde bir sıkıntı olsa yöneticiler el atardı olaya o yüzden boşver exern sen,bazı arkadaşlar böyle yapabiliyor.Bu arada merak ettim bende 6 bölümü var yanılmıyorsam ilgilenemedim finaller,bütler derken izlemeyede fırsatım olmadı.Tavsiye ediyorsun en azından elimde olanlara bir başlangıç yaparım tabi nerede olduklarını bir bulursam arşiv çorbaya döndü de
  • Çamur atılmasın, son derece güzel bir anime bu. Yeni olduğundan çizimleri de gayet hoş.
  • Açılan konuda bi saçmalık veya post kasmak için yapılan bişey yok eğer forumda bu anime ile bir konu açılmamışsa bilgilendirmek hoş bişey sizin bu şekilde saçma sapan mesajlar yazarak post kasmanız garip bence @exern tşkler tanıtım için yine böyle anime izleyip ve beğenip forumda o konu açılmamışsa böyle bilgiler vermeye devam edin .
  • Tr fansubu tr altyazısı varmıdır.
  • iki gunde hepsini izledim, konu gayet dalli budakli gitmesine ragmen sonu cok sade olmus yahu. bunun mangasi da var mi ? :) hani ne bilim kaldigi yerden devamini okuyabilirsek okuyalim. claymore gibi pat diye bitmesi olmadi yahu.
  • Sakin faust gel biz bleach başlığına dönelim ben san spoiler vereyim gevşe biraz
  • İlk bölümü buradan indirebilirsiniz.http://heroicage.wordpress.com/2009/09/19/heroic-age-1-bolum/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.