Şimdi Ara

Heroic Mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu heroic mod girdiğimiz instanceları ne kdr zorlaştırıyor bunun hakkında bilgi istiyorum.
    Bildiğim kadarıyla heroic modda itemlerde daha farklı düşüyor ama nasıl?

lvl 70 paladin olarak hangi instacelarda solo takılabilirim, heroic modda girilen instancelarda solo takılabilirmiyim?
    Buralardan düşecek itemler işime yararmı?

yardımlarınız için şimdiden tşkler..

• Hiçbir hc de solo takılamazsın itemler tabi özellikle son bosslarda epic itemler ve gemler düşüyor..He bide her bossdan badge of justice çıkar.Genellikle moblar 70 elit bosslar 71 72 elit olur.Paladin olarak holy olursan çok güzel heallersin Tavsiyem holy ol healer zor çnkü piyasada
  • 50 lvl altı instancelarada girilmiyormu heroic olarak?
  • sadece tbc sonrası dungeonların hc modu var
  • En kolay hc sp hc dir aklında bulunsun
  • heroic modda solo takılabilen var mı bilmiyorum :) ama 3 imba oyuncu ile cok rahat heroic yapabiirsin.
  • Heroicler normal modun %20 daha fazlasıdır. %20 fazla hp ve dmg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %20 bilgisi yanlış... biraz araştırın derim. %20 olsaydı her şey çok daha kolay olurdu...

http://www.blizzardguides.com/Burning_Crusade/heroic_mode_instance.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 9 Haziran 2008; 10:49:13 >
  • Peki madem hal böyle sizden tavsiye istiyorum.

Yukarıda belirttiğim gibi 70 lvl prot paladinim, 2-3 gün önce spec değiştirip retriden prota döndüm detay isterseniz armoryden Frendal diye aratırsanız Ragnaros serverinde bulabilirsiniz. link koyamıyorum iş yerindeyim açılmıyor armory vs..

Göreceğiniz üzere itemlerim hep retriye yönelik. mana sıkıntısı çok çekiyorum haliyle bu vaziyetteyken. her kombattan sonra su içmek zorundayım.

Prot itemleri nerelerden düşer (hangi instance vs..) yada hangi factionların tank gearları iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

%20 bilgisi yanlış... biraz araştırın derim. %20 olsaydı her şey çok daha kolay olurdu...

http://www.blizzardguides.com/Burning_Crusade/heroic_mode_instance.html

keşke yüzde 20 olsaydı...
    öyle bir dünya olaydı da MgT de Kael'in (HC) pyroblastı 50k vurmasaydı herkes mutlu yaşayıp instance ı bitirseydi.....
  • Ya evet, dun 47k vurdu sastim kaldim.

Heroic mod'da 1k'dan asagi vuran mob azdir(tank'im, bana vurulan). Fazla vururlar, hp'leri yuksektir, bazi moblar bazi buyulere traplere immune'durler vs. Normal mod'la zorluk olarak kiyaslanamaz. %20 degildir yani. Ama iyi itemlar dusebilir. BOJ olayi da cabasi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deoden

Ya evet, dun 47k vurdu sastim kaldim.

Heroic mod'da 1k'dan asagi vuran mob azdir(tank'im, bana vurulan). Fazla vururlar, hp'leri yuksektir, bazi moblar bazi buyulere traplere immune'durler vs. Normal mod'la zorluk olarak kiyaslanamaz. %20 degildir yani. Ama iyi itemlar dusebilir. BOJ olayi da cabasi.

zaten kael in bütün büyüleri must be interrupted olarak tanımlanmış. xD
    yani counterspell yiyomu bilmiorum ama kick yediğine göre onuda yer heralde interrupt için.
  • Kael Banada 49k vurmuştu ağzım açık kaldıydım Ve Hc'de haeler yada dps isen aggro kaçtımı max 3 kere vurur moblar sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.