Şimdi Ara

Herşey bitti sıra İşbank hisselerinde (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
16.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haramiler çetesi yine kaşınıyor para lazım ...
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    quote:

ozoz15 @ 16 Mayıs 2020 22:20:43
    ben milli düşünmeye çalışan bir insanım

İki kere iki dört: Milli düşünmeye çalışan bir insanın AKP ile işi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 16 Mayıs 2020; 22:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

düşüncen fikrin varsa tartışalım.

bana böyle şeyler yazarak kendini avutursun ancak.

Alıntıları Göster
    e işte yazdık ya bildirimlerini karıştır 3 hafta önceye dön ne oldugunu görürsün .

Fikirlerim, Düşüncelerim seni aşar.

Kendimi avutmam seni gördümmü tiye ye alıyorum o kadar.Lazımsınız bu forumda bize. sizler olmadımı burada kendi kendimize yazıp duruyoruz AKMHP li kardeşim

burada başkası da senin gibi "devleti, bayrağı sadece biz seviyoruz, siz anlamazsınız" diyorsa aynı şeyleri ona da derim.

sen devleti savunma, milli olma çabasında olabilirsin ama o zaman aynı mantıkla akp ve akplilere de laf söylemen lazım ama seni ne zaman görsem chp başta olmak üzere muhaliflere yukarıdaki gibi laf atıyorsun ve hala insanların devleti, milleti sevmediğini, savunmadığını söylüyorsun.

sen "siz bilmem kimle berabersiniz" diyorsan dedim aynı durumda sizinde olduğunuz birileri var işte. O mantıkla da mhpde siz de eleştiriliyorsunuz ama buna kızıyorsun.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    aponun mektubu tamamen hdp ile aponun birbirine düşürme projesiydi. bakınız şu saatte hdp ve pkk içerisinde demirtaşcı ve apocular

kafa karışıklığına girdiler. devletin bunu kullanmaması zaten acayip olmazmıydı.

aponun kardeşi denilen herifin de ekranlara çıkarılmasıda tamamen hdpnin iç karışıklığına sebep olması için atılan bir adım.

bunlar size göre yanlış diyelim. bunlara bence de gerek yoktu.

peki seçim öncesi cemil bayığından tutunda pkknın üst düzey yöneticilerinin ittifakta akpye karşı olalım ve birleşelim çağrıları

sizi rahatsız etmedimi. akp faşizmine karşı kim varsa onlarla bütünleşip yıkılması gerekir diye birsürü videoları vardı örneğin.

suriyede bir karışıklık çıkacağı belliydi. bu karışıklıkta biz de tabiki bir takım adımlar atmalıyız.

yani siz burdan aman karışmasın deyince ordaki karışıklık çıkmamış olmuyor. mecbursunuz bir hareket planınız olmalı.

ne yapılabilirdi mesela suriyede size göre.

libyaya asker gönderebilmek bile bence ülkemizin büyüklüğünü gösterebilen bir hareket.

abd neden heryere asker göndererek çözmeye çalışıyor çoğu istediğini. nasıl alacaktık askeri olarak libyada olmadan istediğimizi

hdp ile ittifak yapanlar milli oluyor öylemi o zaman.

akp milli politikalara döndüğü için destekliyoruz zaten.

milli olmasa desteklemezdik milliyetçi hareket parsisi olarak.

hükümete olan kininiz düşmanlığınız doğru yapmış olduklarını görmezlikten gelmenize sebep olmamalı.

bugün chp de milli politikalarda fikir sunsun mhp onuda savunak ve destekleyecektir.

ki bunuda ekmeleddin ihsanoğluyla gerçekleştirmiştik.
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    ben açık ve net olmayı severim.

fikrim belli, kimi destekleediğim belli. kimi niye desteklediğimde belli.

kendini avut yada ti ye al benim için sıkıntı yok.

ama burdan bakınca kendini bile ifade edemeyen birine benziyorsun.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    kime neyi söyleyince doğru olduğuma karar verecek mekanizma mı olarak görüyorsunuz kendinizi anlamadım.

ama size şunları söyliyeyim.

öncesinde açılım zamanlarında en sert muhalif bizdik. fetö konusunda, ergenekon davalarında da.

şu anda bile bülent arınç konusunda akp ile ters düşünüyoruz mesela.

şu bitane atatürke hakaret eden biri varya adını hatırmalamadım bile. onun gibi müptezelleri kale bile almıyoruz.

belediye seçimleri öncesinde mhp ittifakta yokuz demişti. bir hatırlayın araştırın neden yokuz demiş.

ne mutlu türküm den rahatsız olanlar çıkınca mhp ittifakta yokuz dedi.

sonrasında yanlış anlaşılmalar vs denilerek gönül alındı.

ben kızmıyorum, fikirlerimle düşüncelerimle cevap veriyorum.

fikirlerimi ve düşüncelerime yandaş, maaşlı diyenlere söylüyorum mesela. ben bir fikri savununca trol fanatik yandaş oluyorsam

benim fikrime karşı konuşanlarda bi yerin fanatiği trolü yandaşı maaşlısı oluyor o zaman otomatikman.

haksızmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozoz15 -- 16 Mayıs 2020; 22:50:26 >

quote:

aponun mektubu tamamen hdp ile aponun birbirine düşürme projesiydi. bakınız şu saatte hdp ve pkk içerisinde demirtaşcı ve apocular

kafa karışıklığına girdiler. devletin bunu kullanmaması zaten acayip olmazmıydı.

aponun kardeşi denilen herifin de ekranlara çıkarılmasıda tamamen hdpnin iç karışıklığına sebep olması için atılan bir adım.

Bunlar hikaye, hepsi AKP'nin İBB seçimlerindeki siyasi çıkarı içindi, siz de gayet iyi biliyorsunuz. MHP De bunu destekledi işte "mili politika" diye. "milli olmasa desteklemezdik milliyetçi hareket parsisi olarak." di mi?

quote:

peki seçim öncesi cemil bayığından tutunda pkknın üst düzey yöneticilerinin ittifakta akpye karşı olalım ve birleşelim çağrıları

sizi rahatsız etmedimi. akp faşizmine karşı kim varsa onlarla bütünleşip yıkılması gerekir diye birsürü videoları vardı örneğin.

Terör örgütünün açıklamaları beni ilgilendirmiyor, onlar kendini bağlar. Pekala AKP'nin kontrolündeki Apo'nun baskısıyla/yönlendirmesiyle yapılmış dahi olabilir. (Öyledir diye iddia etmiyorum, ihtimal dahilindedir.)

quote:

suriyede bir karışıklık çıkacağı belliydi. bu karışıklıkta biz de tabiki bir takım adımlar atmalıyız.

yani siz burdan aman karışmasın deyince ordaki karışıklık çıkmamış olmuyor. mecbursunuz bir hareket planınız olmalı.

ne yapılabilirdi mesela suriyede size göre.

Sırf mezhepçi zihniyet yüzünden ülkenin resmi yönetimini karşımıza almak yerine pek ala birlik olarak en başından karışıklığın çıkması önlenebilirdi. Ama Tayyip'in görevi, ABD'nin emrinde, BOP eşbaşkanlığı olduğu için bunu yapamazdı elbet.

quote:

libyaya asker gönderebilmek bile bence ülkemizin büyüklüğünü gösterebilen bir hareket.

abd neden heryere asker göndererek çözmeye çalışıyor çoğu istediğini. nasıl alacaktık askeri olarak libyada olmadan istediğimizi

Türkiye ekonomik, askeri, sosyal bakımdan ABD gibi davranabilecek güçte bir ülke değil. Yapı ve felsefe olarak da ABD gibi emperyalist, zorba bir devlet de değil, olmamalı. Zorba olmadan da milli çıkarlar korunabilir, yeter ki yönetimde akıl olsun. Atatürk'ün yurtta barış, dünyada barış ilkesi bunu ifade eder.

Milli çıkarlarımız bölge ülkeleriyle dostane ilişkiler içinde olmamızı gerektiriyor. Suriye'de yapılması gereken, diğer bölge ülkeleri İsrail, Mısır, Ürdün ile de yapılsaydı Akdeniz'de Türkiye yerine Yunanistan ve Güney Kıbrıs yalnız kalırdı. Hatta daha öncesinden Güney Kıbrıs'ın AB'ye girmesine AKP tarafından onay verilmeseydi, Güney Kıbrıs'ın esamesi bile okunmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 16 Mayıs 2020; 23:2:2 >

İnsanlara o kadar laf edip, kimin devleti, bayrağı sevip sevmediğine karar veren biri olarak ben aynı şeyi başkalarına da yapman lazım deyince niye bu kadar tepki gösterdin?

fikirlerini, düşüncelerini söylermen de sorun yok ama işte devlet, millet sevgisine girip, laf atarken taraflı olman tepki görüyor.

mesela burada biri "chpliler(ya da herhangi bir x) dışında kimse milletini, bayrağını, vatanını sevmez" dese ona büyük tepki gösterirsin, yanılıyor muyum?

yazdıklarını bilerek yazıyor olman ve bunda ısrar ediyor olman aldığın tepkiyi büyütüyor.
    hocam öncelikle karşılıklı fikirlerinizle tartışmanızdan dolayı teşekkür ederim.

bu forumda olmamın en büyük sebebi düzgünce tartışabileceğim insanlardır.

suriyede malasef iktidar keşke bu kadar kan dökmek yerine farklı bir takım iyileştirmeler yapabilseydi. mezhepçilik üzerine

kurulu bir devlet zaten suriye. esad giderse diye bir pozisyonda bulundular o da olmadı. haliyle ölümden kaçanlar olduğu gibi

bize gelmek zorunda kaldılar.

türkmenler, ve sınırımıza en yakın gruplar. sınırımıza en yakın diğer grup olan ypg ve pydliler direk abdnin korumasına alındı.

ülkemize milyonlarca suriyeli gelmek zorunda kaldı ve kimseye ne olduğu sorulmadan insani olarak alındı. yani burada mezhepçilik

yapılmadı kesinlikle.

keske bu kadar kan dökülmeseydi kardeş kardeşi vurmasaydı suriyede.

libya konusunda ise zorbalıktan ve emperyalist bir ülke olmaktan ziyade emperyalist destek alan bir gruba karşı gerçek libya

devletinin yanında yer almaktayız.

şöyle bir yazı var özellikle okumanızı tavsiye ederim libya konusunda.
    https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/aytunc-erkin/asya-avrupa-afrikaya-hakim-olmak-isteyenler-dogu-akdenizde-olmali-5619554/

size iyi akşamlar saygılar

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    sizde yanlız bana edilen lafları hiç görmüyorsunuz sanırım.

bana fikriyle gelen düşüncesiyle gelen herkesle gayet makul şekilde konuşmayı seçen biriyim ben.

ben size gerçek olan birşeyden bahsediyorum. buna yanlış demiyorsunuz ancak farkediyorum.

kısaca chp atatürkçüyüm diyerek nasıl hdp ile ittifak yapabilir. ben bunu anlayamıyorum böyle atatürkçülük olabilir mi.

bu konuda sizin hiç chpyi eleştirdiğinizi göremedim mesela.

ama ben bunu eleştirince ısrar etmiş sayılıyorum.
    quote:

hocam öncelikle karşılıklı fikirlerinizle tartışmanızdan dolayı teşekkür ederim.

bu forumda olmamın en büyük sebebi düzgünce tartışabileceğim insanlardır.

Bu konuda haklısınız, tansiyonu biraz düşürelim. Burada öyle insanlara laf anlatmaya çalışıyorum ki bazen, onun alışkanlığıyla biraz sert giriyorum konuya, kusuruma bakmayın. Amacım düşünceleri, fikirleri eleştirmek.

quote:

suriyede malasef iktidar keşke bu kadar kan dökmek yerine farklı bir takım iyileştirmeler yapabilseydi. keske bu kadar kan dökülmeseydi kardeş kardeşi vurmasaydı suriyede.

İşte bunlardan bahsediyorum. Suriye'de, Kıbrıs'da, Akdeniz'de çok şey vardı akıllıca yapılabilecek. Aynı şekilde, FETÖ konusunda da, PKK konusunda da. "Şehir savaşları" da önlenebilirdi, 15 Temmuz da, ekonomik çöküşümüz de! Ama ülkemiz şimdi bu günlere geldi. Bu saatten sonra AKP ile, AKP'ye destek ile milli politika falan olmaz. Önce AKP iktidardan inecek, sorumlu kişiler, gerek basiretsizlikleriyle, gerek art niyetleriyle bu ülkeye yaptıklarının hesabını verecek, milli mutabakata ondan sonra bakılır ancak. Vatana ihanet etmiş bir oluşumu destekleyerek "milli düşünce" olmaz. MHP'nin hatası da burada. AKP'nin hatalarından hesap sormadan (bakın sadece eleştirmek demiyorum, ki onu bile yapmıyor MHP), bedelini ödetmeden desteklemek, AKP'nin bugüne kadar yaptığı tüm yanlışları sahiplenmek demektir. Bırakın HDP'yi, PKK'yı, hiçbir örgüt bu kadar zarar vermedi Türkiye Cumhuriyeti'ne bugüne kadar.

quote:

haliyle ölümden kaçanlar olduğu gibi

bize gelmek zorunda kaldılar.

türkmenler, ve sınırımıza en yakın gruplar. sınırımıza en yakın diğer grup olan ypg ve pydliler direk abdnin korumasına alındı.

ülkemize milyonlarca suriyeli gelmek zorunda kaldı ve kimseye ne olduğu sorulmadan insani olarak alındı. yani burada mezhepçilik

yapılmadı kesinlikle.

Mezhepçiliği en başında yaptı AKP, komşu ülkede meşru hükümeti desteklemek yerine terör örgütlerine silah yollayarak. Tayyip'in şu yaptığı hareketin PKK'ya destek olan eski Suriye'nin yaptığından hiçbir farkı yok, bu kadar alçalmamalıydı Türk Devleti. Ülkemize gelen Suri'leri ülkeye almanın bir adabı var. Kurarsın mülteci kamplarını, orada misafir edersin, ama ülkelerindeki iç savaşı bir an önce bitirmek için de elinden geleni yaparsın, terör örgütlerine silah göndermezsin. Ama AKP Suri'leri kendine oy deposu olarak gördüğü için ülke içinde serbestçe dolaşacak ve çalışacak şekilde ülkeye aldı, geri göndermeye de niyeti yok.

quote:

libya konusunda ise zorbalıktan ve emperyalist bir ülke olmaktan ziyade emperyalist destek alan bir gruba karşı gerçek libya

devletinin yanında yer almaktayız.

Yine yer alalım, asker göndermeden de alabilirdik, destek olabilirdik. Libya'daki meşru hükümete destek olan herkes asker mi gönderiyor? Türkiye nden asker göndermek zorunda kaldı? Çünkü AKP'nin basiretsizliği ve yanlış politikaları yüzünden Akdeniz'de o kadar yalnız ve güçsüz kaldık ki, (Deniz Kuvvetleri'ndeki vatansever askerlerin devlet aklı sayesinde) Libya ile yapılmış anlaşma olmasa, tutunacak tek bir dalımız dahi kalmadı. Onu da iç savaş yüzünden ülkenin hakimiyetini kaybetmekte olan bir hükümet ile yapmak zorunda kaldık (zamanında Libya'da iç savaş çıkmasını yine AKP'nin desteklediğini de hatırlatalım). O yüzden şimdi Libya'da desteklediğimiz tarafın ülkenin kontrolünü kaybetmesi demek, Türkiye'nin tutunmak zorunda kaldığı tek dalın kesilerek Akdeniz'de mutlak mağlubiyete mahkum olması demek. Türkiye bu güçsüzlüğü ve çaresizliği yüzünden Mehmetçik'in kanını bir başka ülkenin iç savaşında akıtmaya zorlanıyor. AKP'nin önlenebilir ve öngörülebilir hatalarının bedelini şimdi Mehmetçik'in kanıyla ödüyoruz, bunda destansı bir tema yok.

sen bir laf ediyorsun onlar da sana cevap veriyor. yani onlar 1 suçluyken sen 10 suçlusun. baştan siz devleti sevmezsiniz dersen bundan sonra nasıl makul konuşulur sence?

bu konuda niye chpyi eleştireyim, ne alaka?

sen chpyi eleştirdiğin için ısrar etmiş sayılmıyorsun ki. ne yazdıklarının farkında olduğunu söylemiştin. o yazdıklarında ısrar etmen sorun.

Atatürkçülük konusunda oy için ittifak yapıldığı için böyle. Yoksa o mantıkla akp ile de kimsenin ittifak yapmaması lazım.

Ya da bugün akp çıkıp Atatürkçü olsun, Atatürk düşmanlarına karşı olsun, sosyal medyada savcılar gereğini yapmaya başlasın. Bunu yapabilir mi?

Sana şunu sorayım akpnin %40 oyu var desek bunların hiçbiri ölse chpye oy vermez değil mi? Siz mhpnin de büyük çoğunluğu chpye oy vermez. Chpnin kemik kitlesi %20 civarı olduğuna göre iktidar olmasının yolu nedir? Bana de ki "şöyle şöyle yapsa oyu %60 olur" o zaman tamam politikası yanlış derim. unutma iktidar olmak için %50+1 gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 16 Mayıs 2020; 23:57:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

Kasa bomboş, nereden ne çarparım derdine düşmüş..
    Kasa bomboş ama iş bankasının hisse devri yeni bir şey değil. Belki bu dönemde hızlandırılmış olabilir.
    Her parti birde banka kursun o zaman hoşunuza gider mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    quote:

Cehalet böyle bir şey işte... CHP'nin banka kurduğu falan yok. Ama birebir karşılaştırmak isterseniz:
    Tayyip ölünce ailesine beş kuruş bırakmaksızın, tüm mal varlığını, bütün gelirleri TÜBİTAK'a aktarılmak üzere AKP'ye miras bıraksın.

Oldukça hoşuma gider.
  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    Paçalarından cehalet ve nefret akıyor. Çok ağır hakaretler ederdim, ama senin gibi boş bir tip için ceza almama değmez.

Block!

• quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

quote:

Cehalet böyle bir şey işte... CHP'nin banka kurduğu falan yok. Ama birebir karşılaştırmak isterseniz:
    Tayyip ölünce ailesine beş kuruş bırakmaksızın, tüm mal varlığını, bütün gelirleri TÜBİTAK'a aktarılmak üzere AKP'ye miras bıraksın.

Oldukça hoşuma gider.
    Asıl cehalet böyle bir şey işte
    1. Yaptığın Algı: ben CHP'nin bir banka kurduğunu iddia etmedim ki sen cinsel organının keyfine göre alıntı yapıp yine malum hasmetlinin keyfine göre cevap veriyorsun.
    Atatürk mezarından kalkıp 10 larca banka kurup partilere vasiyet bırakana ağına göre adaleti sağlamak için her parti kendi bankasını kurması gerekmez mi güzel kardeşim ?
    2. Yaptığın Çarpıtma :
    Konunun tayyibin yada başka bir liderin mal varlığıyla veya ülkede dönen yolsuzluklarla bir ilgisi yok.konumuz bir siyasi partinin yasalara ve etik değerlere aykırı bir şekilde bir bankada hissesi ve yöneticilerinin bulunması. Atatürk vasiyet ederken acaba sonsuza dek tek partili sistemle devam edeceğini mi düşündü acaba? onu da bilemiyoruz şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 17 Mayıs 2020; 7:44:8 >

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    quote:

adaleti sağlamak icin her parti kendi bankasını kurması gerekmez mi güzel kardeşim ?

Hâlâ partiler banka kursun diyor yahu. Ortada banka kuran parti falan yok. Ayrıca Is Bankası hisselerinin CHP'ye sağladığı bir çıkar da yok, neyin adaletini saglayacaksiniz?

Eşitlik istiyorsan, aynısını Tayyip AKP için yapsaydı nasil olması gerekirdi onu yazdim:
    Bir başka siyasi partinin lideri (örneğin Tayyip) tüm malini, ailesi yerine kurduğu partiye (örneğin AKP'ye) bırakacak AMA partisi zırnık almaksızın tüm gelirini devletin özel amaçlı bir kuruluşuna (örneğin TUBITAK'a) aktaracak. Ayakta alkışlarım Tayyip'i.

CHP-Is Bankası ilişkisinin BIREBIR DENGI budur. Aynısını Tayyip yapsın takdir ederim.

quote:

bir siyasi partinin yasalara ve etik değerlere aykırı bir şekilde bir bankada hissesi ve yöneticilerinin bulunması.

CHP'nin Is Bankası hisselerinden herhangi bir çıkarı yok. Hicbir cikari olmadığı yerde neymiş etik dışı olan? Ziraat, Vakıf, Emlak bankası ve daha bir sürü bankanın yöneticilerini bir başka siyasi parti olan AKP belirliyor, o da mı etik dışı? Az tutarlı olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Asıl cehalet böyle bir şey işte
    1. Yaptığın Algı: ben CHP'nin bir banka kurduğunu iddia etmedim ki sen cinsel organının keyfine göre alıntı yapıp yine malum hasmetlinin keyfine göre cevap veriyorsun.
    Atatürk mezarından kalkıp 10 larca banka kurup partilere vasiyet bırakana ağına göre adaleti sağlamak için her parti kendi bankasını kurması gerekmez mi güzel kardeşim ?
    2. Yaptığın Çarpıtma :
    Konunun tayyibin yada başka bir liderin mal varlığıyla veya ülkede dönen yolsuzluklarla bir ilgisi yok.konumuz bir siyasi partinin yasalara ve etik değerlere aykırı bir şekilde bir bankada hissesi ve yöneticilerinin bulunması. Atatürk vasiyet ederken acaba sonsuza dek tek partili sistemle devam edeceğini mi düşündü acaba? onu da bilemiyoruz şu an.

Alıntıları Göster
    Pöff o hisseler CHP'nin değil.

Banka yönetiminde temsil yetkisi chp'de sadece.
    Chp o hisseleri satamaz, kullanamaz hiçbir şey yapamaz.

Banka yönetimi hisselerin kar payını tarih ve dil kurumuna doğru veriyor mu, ona bakar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.