Şimdi Ara

Herşey bitti sıra İşbank hisselerinde (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
16.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CHP'nin İş Bankaları üzerindeki hakkı ve tasarrufu partinin mali çıkarı için değil, Atatürk'ün malının gelirlerinin TTK Ve TDK'ya aktarılması vasiyetini yerine getirildiğini gözetmek içindir.

Atatürk mal varlığını Türk Milleti'ne bırakırken belli şartlar dahilinde bırakmıştır. Tıpkı AOÇ'yi üzerine ölü lunaparklar, Tayyip'e saraylar yapılsın diye değil, ülkenin tarım faaliyetleri için Ar-Ge yapılması için bıraktığı gibi. AKP'nin kontrolünde her şeyin nasıl çürüdüğünü görüyoruz. Burada da AKP'nin amacı açık, hazine boşaldı, ülke battı, durumu biraz olsun kurtarmak için başkasının malını gasp etme peşindeler.
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    hulkibey kullanıcısına yanıt
    bir de arkadaşın verdiği linke ait hukuk bürosunu araştırdım. Kurucusu akp üsküdar belediye başkan yardımcısı çıktı ve biyografisinde "AK Parti Siyaset Akademisi'nde “Temel Siyasi Kavramlar ve İdeolojiler” adlı dersi vermektedir." diyor. Üstelik kartal imam hatip mezunu :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Mayıs 2020; 20:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

türk ticaret kanundaki ticari faaliyet ve ticari işletme tanımı "ticari işletme sıfatına haiz olmak isteyen kuruluşlar" içindir. chp ticari işletme değil ki, bu tanımlar üzerinden yürüyelim. Üstelik söz konusu bir ülkenin kurucu liderinin vasiyetiyken hala bunu kanunla, yasayla, ttk'daki tanımlamalarla delmeye çalışılması ahlaksızlıktır.

kaldı ki atatürk öldüğünde tüm mal varlığını türk milletine bırakmıştır
    Arkadaş bik bik benim laflarım üzerinden atıp tutuyorsun çarpıta çarpıta...

Ben hiçbir zaman CHP ticari işletme demedim. Dedim ki, İş Bankası bir ticari işletme, bu ticari işletmenin yönetim kurulunda bulunmak ticari bir faaliyettir. Bu cümleyi anlayamıyorsun, özelden de yarım saat anlattım, oradan cevap veremiyor gelip burada aynı dediklerini tekrar edip duruyorsun. Devamında söylediklerinin de hiçbir hukuki dayanağı yok.

Ticari işletme tanımını boşa okumuşsun, ortada ticari işletme olup olmama ile ilgili sorun yok. Ortada ticari faaliyet yürütüp yürütmeme sorunu var. Ve CHP'li vekiller ticari faaliyet yürdürüyor.

Haiz olmak, ismin i haliyle kullanılır, bilmediğiniz konular üzerine bilmediğiniz kalıplarla cevap vermeye çalışıp bilgisizliğinizi yaymaktan vazgeçin.

TTK 3 yorumu üzerine:
    www.turkhukuksitesi.com
    TTK. MADDE 3 ile ilgili not - THS Şerhi (serh 101)
    http://www.turkhukuksitesi.com/serh.php?did=101

İlk paragraf.

@Numenorian Man

Klasik... Bu forumun muhalifi de, yandaşı da partizan. Bunlar kendi gibi düşünmeyen herkese saldırırlar, dert anlatmak imkansız. Konuya bakarsanız adamlar hukuku katlettiler, o kadar eğitme çabalarıma rağmen partilerinin menfaatiyle örtüşmediği için dediğin gibi üşüştüler. Artık cevap vermiyorum tabii, adamlar artık beni mentionlamadan bana yazıyor, nasıl bir acı bıraktıysa gerçekleri söylemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 16 Mayıs 2020; 20:59:50 >

• İŞ bankası'nı alsınlar. Bir de birkaç kalem daha vergi getirsinler vatandaşın sırtına yeni yükler falan.

O zaman imf'den borç almaya gerek kalmaz mı sanıyorsunuz? Bazılarımız çok saf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

burda fikri olan kişilerle tartışıyorum. fikrinde ziyada kendini birşey sanıp kendi fikirlerininden başka kimsenin fikrine saygısı

olmayan sen ve senin gibiler yüzünden gerçek tartışma bile yapamaz olduk.

ben mhpliyim kardeşim. mhpli olmak devleti savunmaktır anlayabilme kapasitenin olduğunu düşünmüyorum.

benim ne olduğum belli, savunduğum devlettir.

sen ve senin gibiler ise millete trol derken neyi kimi ve niye savunduğunuzu ifade edebilmekte zorluk çekiyorsunuz.

ben bir tarafı savunurken trol oluyorsam sen bir tarafı savunurken trol olmuyormusun.

akp savunucusu olsam çok net ifade de ederdim. kimseden bir çekingem yok.

tartışmaya girmek istemiyorsan rüzgar yapma. varsa fikrin düşüncen konuş.
    """"""akp savunucusu olsam çok net ifade de ederdim. kimseden bir çekingem yok."""""

Gülelim mi arkadaşlar?

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    quote:

ozoz15 @ 16 Mayıs 2020 19:47:45
    mhpli olmak devleti savunmaktır

Ben en çok buna çok güldüm

Hoşunuza gitsin gitmesin, bugün MHP'li olmak, AKP'lilerin emrinde Tayyip'in stepnesi olmaktır. MHP'nin kendine ait fikirleri, kişiliği kalmamış, AKP'nin alt küme takımı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

quote:

ozoz15 @ 16 Mayıs 2020 19:47:45
    mhpli olmak devleti savunmaktır

Ben en çok buna çok güldüm

Hoşunuza gitsin gitmesin, bugün MHP'li olmak, AKP'lilerin emrinde Tayyip'in stepnesi olmaktır. MHP'nin kendine ait fikirleri, kişiliği kalmamış, AKP'nin alt küme takımı sadece.
    Alt küme mhp için iltifat olur.

MHP hiçbir şey değildir. Boş küme diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendınızı ne sanıyorsunuz bılmıyorumda ülkücülük devletini bayragını sevmektir. Sız bilmezsiniz tabi.
    İster gülün ister aglayın.
    Sizler işinize gelmeyince fikirle konuşamayınca başlıyorsunuz çamura.
    Yazık size.

• hulkibey kullanıcısına yanıt
    Ben ittifakta akp ile yanyanayım.

Peki çok bilen bey senin partin kim kimle ittifakta.

Hdp ile mi. Dur simdi hemen ittifak yok deme ama.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Mhp den gocuntun buyuk anlasılan.

Kervan yuruyor ama bak kayyumları cakıyoruz goruyorsun.

Acınız ondan bellı kı

• İşbank hisselerinde maddi bir getiri yoktur. Yönetim kuruluna kişi atama hakkı vardır. Yani chp para almıyor neden zıplayıp duruyor ki? Ayrıca chp’nin üzerinde bulunan bütün haklar devlete devredilmeli. Partilerin üzerinde mal mülk olmamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Başkalarını bilmem de senin gibiler bu şekilde devleti ve bayrağı sadece kendinizin sevdiğini sanmanız komik. Gerektiğinde siz hiç çamura başlamıyormuş gibi konuşmanız da ayrı komik.
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    Gulsen ne gulmesen ne.

Sen kımsın necısın soyle ona gore konusalım.

Ben dırek soyluyorum cekıngemız yok.

Sen de soylesene madem alen bey

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ben savunuyorsam nıye gocunuyorsun.

Sen ve senın gıbıler kendını hep ustten goruyor farkındamısın.

Chp ıyı partı hdp ıttıfak yaptımı yapmadımı.

Bunu bıle geveloyorsunuz ısınıze gelmeyınce

• Şayet, Ulu önderin İş Bankasındaki hisselerinden gelecek geliri TDK ve TTK'na devrine ilişkin vasiyeti dikkate alınmaz ve o hisseler hazineye irat kaydedilirse, bunun ekonomiye yansımaları çok kötü olabilir. Ekonomi güven ister. Siyaset aptalı kandırır;ama sermayeyi asla kandıramaz.
    O sizin kendi varsayımınız, benim bir partim yok, ben aklın ve bilimin yolunda, doğrulardan ve gerçeklerden yana tarafım.

Atatürk'ün mirası, iktidardaki siyasi partinin istediği gibi at koşturacağı, kendi basiretsizliği yüzünden iflas eden ekonomiyi kurtarmak için gasp edip yağmalanacağı mal değildir.

Tayyip'in insafına bırakınca AOÇ'ye ne olduğunu gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 16 Mayıs 2020; 21:32:34 >
    Kendini hep üstten gören sen oluyorsun ben onun farkındayım, onu dedim zaten. Baksana yazdığımdan gocunduğumu çıkarmışsın.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    tabi sen ne taraftaysan orası doğru sen orda değilsen orası yanlış. bu nasıl bir bilim ve akıl yolu.

bu düpedüz işime gelmezse mantığı.

bugün iyi parti bile yaptığı ittifakın rezilliğini gördü hdp teröristtir dedi. ama belediye seçimlerinde chpnin hdp ile ittifak

yaptığını bile bile kendiside bu işe ortak oldu. sonra tabandan eleştiriler gelince şimdi bu şekilde konuşuyor.

sonuç ne oldu biliyormusun. seçilir seçilmez ben demirtaşın çizgisini seviyorum diyen bir imamoğlu çıktı piyasaya.

her seferinde demirtaş neden içerde diye devleti suçlayabilecek ama atatürkçülüğüde kimseye bırakmayacak bir adam çıktı meydana.

chp nin yönetim kadrosu zaten malesef kurucu önder atatürke bile düşman olabilecek kapasiteye erişti.

senin bilim ve aklın bunları görmezlikten nasıl gelebiliyor çok ilginç geldi bana.

iflas etmesini dört gözle bekleyip bakın hükümüteniz iflas ettirdi diye yaygara koparacak çok kişi olmasına rağmen iflas falan

etmeyecek ekonomi. tüm dünyada ekonomik bir sıkıntı olduğunu görmezden geliyorsunuz yine iş hükümeti eleştirmek olunca.

ve devletimizi sevdiğimiz için savununcada hükümet olarak bakıp trollükle yandaşlıkla suçlayacak kadar da yaftalayıcı oluyorsunuz.

bugün devlet her özel şirkete her kuruma vatandaşına öyle yada böyle destek vermekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozoz15

Gulsen ne gulmesen ne.

Sen kımsın necısın soyle ona gore konusalım.

Ben dırek soyluyorum cekıngemız yok.

Sen de soylesene madem alen bey
    Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
    Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
    Haydi söyle uykusuz gecelerimi
    Haydi söyle

Söyledim kardeşim oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.