Şimdi Ara

Herşey Burada (Photoshop pluginler,Fontlar,Yüksek kalite Resimler,componentler) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
7
Favori
179.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: playboyac

Valla cok güzel bi paylasim devamini bekleriz...

kardeş sen bizle dalga mı geçiyosun...

yoksa sen bizim indiremediklerimizi indirebilenlerden misin
  • Valla cogunu indirdim...
  • HR olan çiçekler ve müzik aletlerini indirdim.
    ama DRAWING WOMAN çalışmıyo olsa çok işime yarıcak ama dtd kardeş gelse de bi ilgilense
  • file not found yaziyor adreslere girince neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

file not found yaziyor adreslere girince neden acaba?

lol Hakikaten neden acaba? Ne zamandır bu sorunun cevabını arıyoruz. O da ne indirdim diyor biriside deli olucam
  • Arkadaşlar dosya linklerindeki "Ş" leri "S" yapıyorum ama link açılmıyor. "File Not Found" mesajı çıkıyor... Linkler sizlere ömür galiba?.....
  • Paylaşımlar için teşekkür ederiz. Ellerinize kollarınıza sağlık..

Bir ricam var bir mesajın altında bana link toplayabilen bi arkadaş olursa ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Amacım güzel fontlar, yüksek çözünürlükte fotografçıların kullandıkları orjinal resimler ve en önemlisi gerçekten Photoshop için çok gereken plugunler rica etsem linkleri verebilirseniz çok sevinirim
  • arkadas galiba linki ölen dosyaların var kontrol etsen ii olur
  • Herkese merhabalar eğer sesimi duyan bir arkadaşım varsa bana resimlerde YÜZÜMÜZE rutüş olayı var onun plugun ini görmüştüm fotoğrafçıda Polygonal lasso tool ile seçip cop layer yapıp o plugi işaretlediği zaman harika oluyordu lütfen biri bana bulabilirmi :(
  • Dergi ,Broşür ,Gazete ,Kartvizit Örnekleri - acilmiyor! tekrar upload eden arkadasa kocaman bir tesekkur edecegim

• çok güzel resimler .. ama tek tek indirmekle uğraşılmaz..

toptan indirilse tam süper olacak
  •  Herşey Burada (Photoshop pluginler,Fontlar,Yüksek kalite Resimler,componentler)

Galeri---->http://www.shareapic.net/content.php?gid=77095&owner=fatal55

Herşey Burada (Photoshop pluginler,Fontlar,Yüksek kalite Resimler,componentler)

Galeri----->http://www.shareapic.net/content.php?gid=77196&owner=fatal55

• dtd nin arşivini inriren arkadaşlar

yüklediklerini tekrar yüklerlerse valla tam süper olacak..

• arkadaşım plugin lerin linklerine bakabilir misin? gitmiş linkler
  • hepsi birer harika...tüm emeği geçen arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum....
  • eyw hersey cok güzel gözüküyorda ama bu kodları nasıl kullanıcam nerede kullanıcam ve rapidshareden nasıl download edicem bu dosyaları
  • paylaşım için saol
  • thanks paylaşım için
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.