yüklediklerini tekrar yüklerlerse valla tam süper olacak..
Evet arkadaşlar bunları indiren biri tekrar upload yaparsa çok güzel olur....
arkadaşlar indirenler bizim gibi konuyu kaçıranlar için biryerlere upload ederlerse çok iyi olacak..
Biraz paylaşımcı olalım.. herşeyi dtd den beklemeyin adam sağolsun bir kere uğraşmış o kadar arşivi göndermiş ..
bi zahmet indiren arkadaşlarda biraz vakit ayırıp uploadını yapsınlar !!
emeğine sağlık kardeşim döktürmüşsün
bıde resımlerı guncellersenız sevınırım
quote:
Orjinalden alıntı: Loveparade
bıde resımlerı guncellersenız sevınırım
Dosyalar kalkmis resim guncellense ne olur...
hepsi çok güzel paylaşım için sAoL
arkadaşlar merhaba. ben yeniyim. biraz önce kayıt oldum. benim yukarıdan indirmek istediğim bir yığın dosya var ama çoğunun linkleri kırık çıktı. dosyayı bulamıyorum. tekrar link verirseniz sevinirim. iyi geceler.
herkeze merhaba dostlar
uzun bir aradan sonra tekrar girdim foruma, elimde yepyeni arşivler var, rapid üyeliğim bittigi icin linkler silinmiş, yeni üyelik aldım ve paylaşımlarıma tekrar başlayacagım, benim paylaşımlarım bir cok site ve forum tarafından kopyalanmış fakat hep kötü yazılar yazılmış veya emege saygısızlık edilmiş, bu nedenle yeni paylaşımlarımı sadece donanimforum üyeleri icin yapmaya karar verdim...
Bekleyin grafikerler, müthiş bir arşiviniz olacak :)
dtd hosgeldin ,, ozlettin kendini ayni zamanda da heyecanlandirdin yani,, topige canlilik gelecek yine desene, tekrar hosgeldin
Hosgeldin dtd Merakla bekliyoruz yenilikleri
emeğine sağlık ben de yavaş yavaş uğraşıp öğrenmeye çalışıcam
emeğine sağlık usta..
dostum ellerine sağlık çok güzelde linkler bozuk özellikle çiçek resimlerini istiyorum linkleri yenileyebilirsen sevinirim
dtd eline sağlık kardeş ama çok karışık olmuş
linkler çalısmıyor
çok güzel çalişmalar işimize yariyor ama linklerin cogu çalişmmiyor not found diyor
ARKADASIM BU ARSİVİ BİZİMLE PAYLASTIĞIN İÇİN COK TESEKKÜR EDERİMM...
Güzel bir çalışma olmuş. İlk seferde böyle yapıyorsa sonraki denemelerinde daha güzel olur.
emeğine yüreğine klavyene sağlık kardeş harika bir paylaşım bölümü olmuş