Şimdi Ara

Herşey buraya kadarmış dedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı sıkıntılardan dolayı son bir senedir aracımın muayenesi ve trafik sigortası yoktu hatta vergilerini bile ödeyememiştim, tek yaptığım cebimdeki son kalan parayı periyodik bakımına harcamak olmuştu.

Dün akşam şöyle ufaktan bir gezeyim dedim arabayla, canım sıkkındı zaten bunalmıştım yoksa normalde arabayı hiç kullanmam hatta bir buçuk senede 5 bin km yi zor yaptım.

Neyse işte ağır ağır turladım eminönü ne gittim oradan da zeytinburnu sahilyolundan eve gidiyordum ki ''Bahcelievler,Güngoren" yazan tabelanın olduğu sapakdan döner dönmez polis çevirmesiyle karşılaştım..

Tamam dedim herşey buraya kadarmış, hele polis ile gözgöze gelip kenara çek hareketini görünce son bir kez direksiyona sarıldım.Elveda karakaçan dedim, seni bağlayacaklar şimdi elveda...

Üçbuçuk atıyordum.Alel acele ruhsatı kimliği ehliyeti felan çıkarmaya çalıştım, memur geldi "- iyi akşamlar" dedi; iyi akşamlar memur bey dedim."Alkol var mı?" diye sordu, bende o anki heyecanla ne alkolü ya hiç işim olmaz hayatta azıma vurmadım gibi şeyler saçmaladım.

Sonra baktı elim yüzüm temiz yaşımdan da ufak gösteriyorum ( 22 yim ama 17 18 gösteriyorum ) hemen ehliyeti sordu, elim ayağım birbirine girdi komple ruhsat cüzdanını çıkartıp verdim ehliyet içindeydi.Açtı ve baktı, sonra içimi rahatlatan cümleyi söyledi " Devam et! "...

Sanki Kpss yi kazanmış sanki sayısal lotoyu tutturmuşcasına yüzümde anlamsız bir tebessüm kulağımda "We Are The Champions" müziği ile gözyaşları içerisinde ardıma bakmadan uzaklaştım oradan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu internete para veriyorum bir daha böyle bos konular açma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

bu internete para veriyorum bir daha böyle bos konular açma

Liselilere bedava sanıyordum pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sat o zaman dostum öyle trafiğe mi çıkılır allasen
    durduğu yerde borç yapıyor zaten meretler
  • Polis te işini yapmaz olmuş artık bu ülkede sen simdi birini ezsen öldürsen sigortada yok ..frenler patlasa falan..muayene yok. Sana sözüm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

Polis te işini yapmaz olmuş artık bu ülkede sen simdi birini ezsen öldürsen sigortada yok ..frenler patlasa falan..muayene yok. Sana sözüm yok.

frenlere yeni baktırdım yetkili serviste fren hortumları fren balataları yeni değişti aracın problemi yok muayeneye girse tek seferde geçer, ama maddi problemlerim var şuan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.