Şimdi Ara

Herşey Dahil Yaz Fırsatı Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkweither

Arkadaşlar kota konusunda bende işlenmiyor diye düşünüyordum dün akşam internete girene kadar bağlatalı 15 gün kadar olmuştu ve 50 gb kotanın doldugunu ve hızımın 3 mbps ye düştüğünü okudum Ama internetten hala kullanıcı bilgilerimle siteye girip bakamıyorum kaç gb kullanmış olduğuma

Bendede 0 yazıyor son 2 ay için sizdedemi öyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet için ev telefonu şart mı. telefonsuz paketi var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Uydunet için ev telefonu şart mı. telefonsuz paketi var mı.

Kablo-tv aboneliği şartı var. Ayda 9 TL ekstra ödemeniz gerekiyor.
  • tşkkürler
  • Şu anda zaten Uydunet abonesiyim. "Herşey Dahil Yaz Fırsatı" kampanyasından yararlanmak istersem bana da kablosuz modem verecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Şu anda zaten Uydunet abonesiyim. "Herşey Dahil Yaz Fırsatı" kampanyasından yararlanmak istersem bana da kablosuz modem verecekler mi?

Taahhüt yoksa kampanyaya geçebilirsin.Kampanyaya geçtiğin takdirde verecekler.
  • Müşteri Hizmetlerini arayıp kampanyaya başvurdum. Hızım hemen yükselecek sanıyordum (şu anda zaten Uydunet abonesiyim), önümüzdeki 8 gün içerisinde gelip kurulum yapacaklarmış, hız değişikliği ondan sonra gerçekleşecekmiş.
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Hız yeni modemin kurulup aktivasyonun yapılması ile aktif olacak. Fakat modem stokları tükendiği için malesef kurulup ya çok yapılır ( belki 1 ay kadar) veya kurulum yapılmayabilir. Yeni kampanya başladı bence ona bir bak. Fiyat olarak daha avantajlı fakat modemi kendin temin etmen gerekiyor.
  • Modem stoklarının tükenmek üzere olduğu bana da söylendi. HD kutu stoğu ise var mış.

Yaz Kampanyası na dahil olacaktım ama bir aksaklık çıktı ve şu ana dek olamadım. Şimdi yeni kampanya da iyi gibi görünüyor.
    Zaten 10 Mb 50 GB AKN li paketteyim ve Teledünya Temel Paket kullanıyorum. Normalde 61,50 TL ödüyorum.
    Bu kampanyaya geçsem, 2 yıl süreyle 39 TL ödeme yapacağım. İyi görünüyor.

Yaz Kampanyası na geçebilseydim, 49 TL ödeyecektim.Hızım 20 Mb e yükselecekti. Ayrıca, Docsis 3.0 modemim de olacaktı. O da iyiydi.

İki arada , bir derede kaldık...

Edit: (16 Eylül itibarıyla, Yaz Kampanyası na tekrar dahil oldum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinuk -- 17 Eylül 2013; 1:51:01 >
  • istanbul bahçelievler için salı günü müracaat ettim, biraz geç gelebileceğini söylediler. problem değil, henüz istanbul'da değilim dedim, çarşamba aradılar cuma gelelim dediler. bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum, biletimi de gelecek hafta içine almıştım, haftaya perşembeye anlaştık. ben bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. şimdiden memnun kaldım. 2006'dan beri ttnet kullanıyorum, normal hizmete hasret kalmışım :) yaz başından beri ttnet bir sorunu çözemezken, kurulum değil, arıza tesbiti için ekibi bile 1 ayda gönderirken kurulum için türksat'ın bu denli hızlı davranması ümit verici.
  • tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    Müsadenizle size bir sorum olacak. Mevcut abonelere, HD kutu verilince, neden eski smart kartlarını kullanamıyorlar ki?

Ayarladığımız bütün favori kanallar da siliniyor tabii ki, yeni kart ile. Eski smart kartı da kullanmak mümkün olmuyor mu acaba?
  • iyi günler herkese

ben daha önce uydunet 1mbit internet kullanıyodum hızı çok düşük olmasına rağmen internetimden memnunum bugün annem uyduneti aramış ve yaz fırsatı kampanyasına geçmiş 20mbit 50gb akn + teledünya sinema paketi falan kullanan arkadaşlar memnunmu?
  • Arkadaşlar 11 inde başvurduk arayan soran yok 2 sene önce 2 gün sonra gelmişlerdi şu an herşey hazır zaten

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Siz arayın ya da abone merkezine gidip hatırlatın. Onların aramasını beklemeyin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chinuk

Siz arayın ya da abone merkezine gidip hatırlatın. Onların aramasını beklemeyin bence...

Nereyi arıyoruz numara varmı ? Bu iş için

• omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    444 0 126 yı arayıp, kampanya aboneliğinizi yaptırdığınız Türksat ofisinin telefonunu isteyin.

Ya da, hangi ildesiniz bilemiyorum ama Türksat ın web sayfasından da bulmak mümkün dür.

Gelişmelerden bizi de haberdar edin lütfen. Kolay gelsin.

http://www.turksatkablo.com.tr/satis-noktalari.aspx
  • daha önce 1mbit kullanıyordum o zamanda verilen motorola modem var. cuma günü yaz fırsatı kampanyasına geçiş yaptırdım, teledünya hd kutu kurmaya daha gelmediler ama internet 20mbit e geçmiş gözüküyor. dosya indirmede sıkıntı yok ortalama 1.3le falan iniyor,fakat internette dolaşırken çok hissedemedim sayfaları seri yüklemiyor yine. modemden kaynaklı hız kaybı olabilir mi, modemi değiştirecekler mi hd kutu kurulumu yaparken ve hangi modem geliyor
  • Arkadaşlar bugün itibarı ile kampanyaya geçiş yaptım, detayları paylaşayım siz de bilin:

> Eğer sıfırdan geçiyorsanız telefonla halledebiliyorsunuz. Gelip kuruyorlar. Yok mevcutta kablonet kullanıcısı iseniz bayilere gitmeniz gerek.
    > Bayilerde size modem kalmadı, geç kurulabilir hatta 1 ayı bile bulabilir türü bahaneler öne sürecekler ve diğer seçenekleri tavsiye edecekler. Sakın kanmayın. Amaç ellerinde kalan Netmaster Docsis 2.0'ları bitirmek. Malum bu kampanya ile birlikte Docsis 3.0 veriliyor
    > Perşembe başvurdum, cuma arandım ve bugün işlemler halloldu.
    > Bu modemin ilk partilerinde wi-fi sorunu vardı. Çekim kapasitesi berbattı. O sebeple bağlantı yapılınca muhakkak kendiniz kontrol edin adamlar gitmeden.
    > Hız 20Mbps yani dakikada 2.5MB indiriyorsunuz, adil kullanım 50GB, ertesinde 3Mbps
    > Teledünyanın kumandasını muhakkak kontrol edin, bozuk çıkabilir çünkü.
    > 3 aylık film paketi 24 saat içerisinde açılacak, panik yapmayın. :) Dilerseniz bu kanalların yayın programınıwww.sinematv.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.
    > İlk açılış ertesi kumandadan renk ayarlarını yapın. Çünkü varsayılan hali gerçekten berbat.
    > Aklınızda olsun eğer yayınları kaydetmek isterseniz, set top box'ın usb girişine harici bir hdd bağlayabilirsiniz. Bununla beraber digitürk plus'taki gibi akan yayını pause'lamak, ileri geri almak gibi özellikler yok maalesef.

Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz, iyi forumlar.

• erdemms E kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Küçük bir eklememiz olacak: Modemlerimizde donanımsal bir problem yoktur. Cihazların kablosuz performansı yeni yazılımlarla güçlendirilmiştir. O yazılım da Türksat tarafından hat üzerinden otomatik olarak güncellenir.

NetMASTER cihazlarınızla ilgili herhangi bir sorunuz olursa destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasanmt20

...
    Yeni kampanya başladı bence ona bir bak. Fiyat olarak daha avantajlı fakat modemi kendin temin etmen gerekiyor.

Yeni kampanyaya mevcut Uydunet abonelerini almıyorlar. Ben halihazırda Uydunet abonesiyim.

Bu arada "Yaz Fırsatı" kampanyasına 9 Eylül'de başvurmuştum. Bugün arayıp kurulum için 19 Eylül'de geleceklerini söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.