Şimdi Ara

herşey galeride gözükmesin istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çektiğim video ve fotolar galeri>grnt ve videolar içinde gözüküyor.
    dosya yöneticisinde hafıza kartında kök klasörün içine bir klasör açtım ve içine mp4 uzantılı birkaç klip attım.
    faka bu klipler galeri>grnt ve videolar içinde gözüküyor. bnun nasıl önlerim.

mesela menüdeki müzik>müzik çalar >müzik klasörünün içindeki şarkılar dosya yöneticisinde (hafıza kartı)> ses klipleri> dijital sesler klasöründe bulunuyor burdan bir bir şarkıyı başka bir klaöre taşıyınca, menüdeki müzik>müzik çalar >müzik klasörünün içinde gözükmüyor. videolar için böyle bi yol izleyemdedim.

kısacası bi program kullanmadan veya video uzantılarını değiştirmeden videolarımı (hatta özel fotolarımı) galeride göstermeme şansım var mı ? yoksa nasıl bir programla video, resim, müzik klasörlerimi düzenlerim?

• ayni sıkıntı bendede war y-browser kullaniorum istemedigim klasor yada resimlerin ozelliklerinde hide(gizli) yapıorum lasim olunca aciorum tekrar baska bi yolu warmi bilmiorum bi dene istersen
  • videolar için hafıza kartındaki My Videos klasorune at.oraya attıgın dosyalar tlfnda video merkezinde gozukur sadece.resimler için aynı şey olur mu bilmiyorum ama bir dene

Bu arada cihazın n82 ymiş.yenisin belli tamam ama n82 başlığı boşuna yok.sizin bu tur sorunlarınız için var.bir daha gereksiz konu açmayıp gerekli başlığa sorarsan sorunu hem yoneticilerden uyarı almazsın hem soruna hızlı cvp alırsın.burdan sana kimse yazmaz
  • Aynı fikirdeyim topice gel
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

videolar için hafıza kartındaki My Videos klasorune at.oraya attıgın dosyalar tlfnda video merkezinde gozukur sadece.resimler için aynı şey olur mu bilmiyorum ama bir dene

Bu arada cihazın n82 ymiş.yenisin belli tamam ama n82 başlığı boşuna yok.sizin bu tur sorunlarınız için var.bir daha gereksiz konu açmayıp gerekli başlığa sorarsan sorunu hem yoneticilerden uyarı almazsın hem soruna hızlı cvp alırsın.burdan sana kimse yazmaz
  • n82 madem hiç uğraşma

symbian bölümünde şifreleme programı var Best .... diye bi ismi var telefonda istediğin dosyayı resim filim müzik fark etmez gizleyebiliyorsun. şifreliyorsun demiyorum gizliyorsun en büyük artısı bu.

örneğin galeride 10 resim var 3ünü gizledin biri galeriyi açınca 7 resim görünüyor. ama sen o 3 resimi görmek istersen programı açıyorsun tabi açılışta şifre var ordan bakıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.