Şimdi Ara

Herşey kapalı, hucresel verı kapalı uyarısı alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildirimler,konum servisleri,mail kapalı,mms mesajlasma kapalı ve telefonda su an angry bırds,doodlejump,facebook,milliyet,hürriyet uygulamları yuklu sureklı hucresel verı kapalı uyarısı alıyorum 5 dk da bir delırmek uzereyım tüm appleri sildim ama devam ediyordu applerle alakalı degıl galıba delırcem lutfen yardım edın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• multide uygulamalar kapalıysa restore etmeyi deneyin.
  • Benim bildiğim Hücresel veri mesajlara girince geliyodu ama senin olay farklı galiba...Hücesel veriyi aç eğer oda olmasa çek bi Restore kafası yerine gelsin ama SHSHS kaydıda almayı unutma ve JB li olmasını isterisen 4.3 sakın yükleme...
  • Başlık konuya uygun şekilde değiştirildi. Başlık açarken "yardım edin" tarzında değil konuya uygun bir başlık açarsak ileride aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar da faydalanırlar.
  • jb kullanmıyorum ama mesajlasırken cıkıyor evet ama nedenını cozemedım sımdı restore etmeye denedım hata verdı yapaılamıyor dedı artık telefonu elıme alırken lanet edıyorum gunde 100 cıvarı mesajlasıyorum bır kaç mesajda bır cıkıyor:/
  • Mms i kapatıp bakarmisin oluyormu yine
  • Ayarlardan mms ile mesajlaşmada kapalı ancak yinede çıkıyor :/ çok ilginç neden istiyor acaba fikri olan arkadaslar lütfen yardım
  • madem oyle hücresel veriyi aç tamam tamam , taş atmayın hemen

baska bir yerde bu konu DH icerisinde tartısıldı , çözüm bulundumu bilmiyorum. hücresel veriyi acınca düzeliyor ama aynısı hücresel veri kapalı iken bana da geliyor. wireless varkende geldigi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 16 Mart 2011; 9:41:50 >
  • hepimizin ortak sıkıntısı çözüm bulunamamıştı, helekı acil bi mesaj atarken sinir katsayısını yukseltiyor cidden...
  • Benim paketim var ancak şarjım bitmesin diye acmıyorum ama gercekten cildirtAn birsey 4.3e geçmem le başladı acaba restore etsem düzelir mi
  • Bende de yapıyor son zamanlarda
  • Uppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimijimix

Benim paketim var ancak şarjım bitmesin diye acmıyorum ama gercekten cildirtAn birsey 4.3e geçmem le başladı acaba restore etsem düzelir mi

Restore ile düzelmez hiç yorma kendini hücresel veriyi açarsan gelmiyor bende öyle...
  • hucresel verı sarjı cok yer mı bırde benım ınternet paketım var hucresel verıyı acsam bırsey olmaz heralde bı ay oldu cıkmaya baslayalı kaynagı ne acaba:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimijimix

hucresel verı sarjı cok yer mı bırde benım ınternet paketım var hucresel verıyı acsam bırsey olmaz heralde bı ay oldu cıkmaya baslayalı kaynagı ne acaba:/

Kaynağı daha çözülmedi...
  • ben iphonu aldığımdan itibaren bu sorunla yaşamayı öğrendim ne yabancı nede türk forumlarında kesin bir çözüme rastlamadım, sölenen herşeyi denememe rağmen 4-5 aydır aynı sorun bendede var, idare ediyoruz artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.