Şimdi Ara

Herşey Para Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut düzende bence herşey malesef para.Sağlık içinde para gerekir.İstisnalar dışında tabi.Sakıp sabancı gibi.Bazı arkadaşlarım öyle düşünmüyor,sizinde fikrinizi öğrenmek istiyorum.Acaba benmi yanlış düşünüyorum.

• tabiki para.birde öpücük
  • evet
  • Hiç bir zaman farklı olmadıki.
  • Önceden biraz daha arka plandaymış para.Ama şimdi gerçekten herşey para :)
  • Evet hersey $
  • çok şey para:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Önce Tapu Mu Para Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HAYAT=VERGİ
  • düzen bu şekilde, her şey para. Ve paraya tapan bir toplum, günden güne gözünü daha çok para bürüyen insanlar. Hızla artan Üçkağıtçılık, soygun, cinayet ve dolandırıcılık. Sonumuz hiç iyiye gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 20 Mayıs 2011; 8:22:31 >
  • evet bence herşey para..
  • zaman da para. vakit nakittir.

• toplumda kime sorarsan sor herkes kendisinin paraya hiç önem vermediğini söyler ama gerçekte herkes paraya önem verir. çünkü günümüzde gerçekten herşeyin anahtarı para (neyazıkki) buyüzden önemsemek zorundayız tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

düzen bu şekilde, her şey para. Ve paraya tapan bir toplum, günden güne gözünü daha çok para bürüyen insanlar. Hızla artan Üçkağıtçılık, soygun, cinayet ve dolandırıcılık. Sonumuz hiç iyiye gitmiyor.

+1
  • Doğmak parayla
    Ölmek parayla
  • Malesef para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
    evet

Bunu yazmak icin girmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

toplumda kime sorarsan sor herkes kendisinin paraya hiç önem vermediğini söyler ama gerçekte herkes paraya önem verir. çünkü günümüzde gerçekten herşeyin anahtarı para (neyazıkki) buyüzden önemsemek zorundayız tabiki

Ben en çok böyle söyleyen insanlardan korkuyorum . Para önemli değil ulan yerde 10 tl görsen çirkefe yatarsın direk :D:D

Bence para her şeydir ve ilerleyen teknolojide organ yenileme, hücre , ilik,doku,kaş,göz ne varsa bunlarla ilgili teknolojik gelişmeler olucağından Bill Gates hiç ölmez diye düşünmüyor değilim :D:D
  • Her sey para degil ama parasiz da hicbir sey olmaz
  • dünya kadar malın olacağına fındık kadar olsun diye bir söz var
    yani para herşey demek değil
  • tabi para da önemli ama paranın satın alamayacağı şeyler var. Konuyu acan arkadas sağlık demiş. Sağlık bi yere kadar satın alınabilr. Bilim çare olamazsa hastalığa kefene cep diktirir , paraları oraya koyarsın

dostluk ,kardeşlik ,vatan sevgisi .... bunlarda mı para ?
    paraya tapan her şeyi yapar uzak duracaksın para para diyenden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 20 Mayıs 2011; 9:43:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.