Şimdi Ara

Herşey Temiz Futbol İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek iİtalya da gerekse Fransa da bu tür şike olayları oldu, Gelecekte de olacaktır. İster Fener olsun İster GSaray Farketmez her şey temiz futbol ise bu amaçla bazı durumlar yeniden gözden geçirilmelidir. Bence bu durum bir fırsattır, Bu fırsatı olumlu bir amaca dönüştürelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedaliza48 -- 4 Temmuz 2011; 14:08:48 >

• kimse temiz futbol istemiyor mu?
  • Her şey ayrı yazılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Her şey ayrı yazılır.

Ya çok teşekkür ederim, Temiz futbola öncü oldunuz Ayrı yazılıyordu değil mi?
  • her şey para için.

sözde gelirleri azalacakmış diye şikeye göz yuman Klüpler Birliği , ve satacağı decoder sayısı azalacak diye üzülen bir Digiturk ve cesareti olmayan bir TFF ile her şey para için.
  • Sadece Fenerbahçe üzerindenden Demokrasi! olmasına karşıyız. Nerede ne pislik varsa çıkarılsın. Ama bu operasyonun siyasi bir adım olduğu çok açık.
  • Beşiktaşı tebrik ediyorum Temiz ayaklara en ii örnektir...
  • quote:

Her şey ayrı yazılır.

şaka gibi yaa :)) her başlıkta bu tarz tipler türüyor.

soru : şike var ne düşünüyorsunuz ;
    cevap : abi nokta yanlış yerde

soru : arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?..
    cevap: abi ş nin noktası yok.
  • Galatasaray'ın adı şike soruşturmasında da geçseydi açar mıydın bu konuyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Her şey ayrı yazılır.

şaka gibi yaa :)) her başlıkta bu tarz tipler türüyor.

soru : şike var ne düşünüyorsunuz ;
    cevap : abi nokta yanlış yerde

soru : arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?..
    cevap: abi ş nin noktası yok.

Anlamışsındır ama yine de söyleyeyim, oradaki ufak hataya takılmam bilerek idi...

Arkadaşın konu başlığı 'Herşey Temiz Futbol İçin' içeriği ise futbolumuzun temizlenmesi için
    bir fırsatın doğduğunun belirtilmesidir ama bunu açan arkadaş Galatasaraylı ve Galatasarayın
    bu sezondaki maçlarında şike ile ilgili bir şey söylenmiyor ki adamlar küme tehlikesi bile atlattı.
    Ha burada incelenen iki üç takım haricinde aynı şekilde diğer kulüpler de bu yıl ve geçen yıllarda
    incelenmiş olsaydı ben buna 'Her şey Temiz Futbol İçin' derdim ama şu anki halinde belki olmuş
    olan suça ceza verilmesi ile geçen yıllarda veya başka kulüplerin yaptığı pisliğin affedilemeyeceği ama
    cezaları ise belli kulüplerin çekeceği gerçeği var.

• böyle atıp tutması kolay.bu soruşturmada galatasarayında adı geçseydi."temiz futbol temiz futbol" diyebilecekmiydin?birbirimizi kandırmayalım.şike soruşturması yapıyorsan herşeyi bulup çıkaracaksın.bizim tek isteğimiz bu.
    saygılar.
  • bu adnan sezgin olayında suçumuz varsa direk düşürsünler,gram acımam
  • bu işin FB si GS si TS BJK sı olmaz. her takım için geçerli ellerindeki delillerle kimler ne yapmış yapmışmı , teşebbüsmü etmiş litedatürde cezası neyse herkes cezasını çeksin. maçlarda yapılan hatalara hata gözü ile bakalım hakemlerğ oyunculara satılmış gözü ile bakmayalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

bu işin FB si GS si TS BJK sı olmaz. her takım için geçerli ellerindeki delillerle kimler ne yapmış yapmışmı , teşebbüsmü etmiş litedatürde cezası neyse herkes cezasını çeksin. maçlarda yapılan hatalara hata gözü ile bakalım hakemlerğ oyunculara satılmış gözü ile bakmayalım artık.

katılıyorum nasıl olsa ceza vardiyerek her oyuncuyu teşvik alıyor her hakemi takımı şike ile suçlamayız artık
  • Zaman aşımı 20 yılmış sanırım.
    Bu kadar sezonda yapılan şeylerin değerlendirilmesi ve karar verilmesi 1 senede yapılabilir mi?
    bu hukuk sisteminde çok zor.

Eğer yapılırsa şu geçtiğimiz 20 yılda ligin 5..6 baba takımı dahil bir sürü takım küme düşebilir
    3..5 şampiyonluk el değiştirebilir aynı şey kupalar için de geçerli.

1 sene futbol izlemesek de olur.Lig tv nin ve sponsorların zararı öyle veya böyle karşılanır.
    Ama ben böyle bişey olacağını hiç sanmıyorum şu an bile tffbu olay büyümesin diye kıvranoıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

böyle atıp tutması kolay.bu soruşturmada galatasarayında adı geçseydi."temiz futbol temiz futbol" diyebilecekmiydin?birbirimizi kandırmayalım.şike soruşturması yapıyorsan herşeyi bulup çıkaracaksın.bizim tek isteğimiz bu.
    saygılar.

Galatasarayın adı geçseydi sana temin ediyorum ki hiç acımazdık, Düşsün derdik.
    belki de GS ile FB arasındaki tek fark bu olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedaliza48

quote:

böyle atıp tutması kolay.bu soruşturmada galatasarayında adı geçseydi."temiz futbol temiz futbol" diyebilecekmiydin?birbirimizi kandırmayalım.şike soruşturması yapıyorsan herşeyi bulup çıkaracaksın.bizim tek isteğimiz bu.
    saygılar.

sallaması kolay.gs nin adı geçecekti ve düşsün diyecektiniz öylemi.allah aşkına komik olma.

• quote:

quote:

quote:

saygılar.

sallaması kolay.gs nin adı geçecekti ve düşsün diyecektiniz öylemi.allah aşkına komik olma.

bak dedim ya aramızdaki tek fark bu diye....

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar.

bir fark daha var.ebedi üstünlüğümüz.
    iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar.

bir fark daha var.ebedi üstünlüğümüz.
    iyi günler.

Değil mi ebedi üstünlük..:DDDD Güya lafı gediğine koydun sanıyorsun...:DD
    ya ne demezsin ebedi üstünlük...
    devam sen böyle düşünmeye devam et. Bu kulubu kurtaracak FB taraftarıdır diyordum
    ama yanlış düşünüyormuşum ..
    siz ebedi üstünlüğünüzü düşünün.:DDD
    Fenerbahçe Cumhuriyeti gibi şeyler düşünün devam dostum devam sana da ebedi iyi günler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.