böyle atıp tutması kolay.bu soruşturmada galatasarayında adı geçseydi."temiz futbol temiz futbol" diyebilecekmiydin?birbirimizi kandırmayalım.şike soruşturması yapıyorsan herşeyi bulup çıkaracaksın.bizim tek isteğimiz bu. saygılar.
Galatasarayın adı geçseydi sana temin ediyorum ki hiç acımazdık, Düşsün derdik. belki de GS ile FB arasındaki tek fark bu olsa gerek...
sallaması kolay.gs nin adı geçecekti ve düşsün diyecektiniz öylemi.allah aşkına komik olma.
eee biz BJK liler olarak suçumuz varsa düşelim diyoruz komik mi oluyoruz o zaman gulmeye başlayın biz çok komiğiz suçumuz varsa düşelim hadi gülün komiklik yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: wesker7
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
quote:
Orijinalden alıntı: pedaliza48
quote:
böyle atıp tutması kolay.bu soruşturmada galatasarayında adı geçseydi."temiz futbol temiz futbol" diyebilecekmiydin?birbirimizi kandırmayalım.şike soruşturması yapıyorsan herşeyi bulup çıkaracaksın.bizim tek isteğimiz bu. saygılar.
Galatasarayın adı geçseydi sana temin ediyorum ki hiç acımazdık, Düşsün derdik. belki de GS ile FB arasındaki tek fark bu olsa gerek...
sallaması kolay.gs nin adı geçecekti ve düşsün diyecektiniz öylemi.allah aşkına komik olma.
eee biz BJK liler olarak suçumuz varsa düşelim diyoruz komik mi oluyoruz o zaman gulmeye başlayın biz çok komiğiz suçumuz varsa düşelim hadi gülün komiklik yaptım
biz farklı bişe diyoruz sanki.at gözlüklerinizi çıkarın öyle okuyun yazdıklarımızı.tövbe yarabbi..
Son 10 yılda hiç şike yok. Sadece bu sezon 6 tane şüpheli takım var. Tabi ya oh ne ala memleket.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
biz farklı bişe diyoruz sanki.at gözlüklerinizi çıkarın öyle okuyun yazdıklarımızı.tövbe yarabbi..
çoğunlugunuz hala aziz yapmışsa bile arkasayındayım (dayız) dediğiniz için yapmışsada bizim yaptı dediği için ve de fenerlilerin çoğunlugu bizi düşüremezler dediğiniz için sizin yazdıklarınız artık manasız geliyor bana ne dersen de at gözlüğümü eşşek gözlüğümü orasını bilemem
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
çoğunlugunuz hala aziz yapmışsa bile arkasayındayım (dayız) dediğiniz için yapmışsada bizim yaptı dediği için ve de fenerlilerin çoğunlugu bizi düşüremezler dediğiniz için sizin yazdıklarınız artık manasız geliyor bana ne dersen de at gözlüğümü eşşek gözlüğümü orasını bilemem
1-2 kişi öyle diyor diye tüm taraftara mal edemezsin.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1-2 kişi öyle diyor diye tüm taraftara mal edemezsin.
benım gördüğüm 1-2 kişi değil ki keşke öyle olsaydı aksine şikeyi yapanı savunmayan 1-2 fenerliyi pm ilede tebrik ettim sen de yaptıysak düşelim diyorsan senide tebrik ederim
@wesker7 en niye görmüyorum anlamıyor cidden.nerde söylüyorlarsa artık.şike yaptığımız kanıtlanırsa zaten düşmeden temizlenemeyiz.
quote:
@wesker7 en niye görmüyorum anlamıyor cidden.nerde söylüyorlarsa artık.şike yaptığımız kanıtlanırsa zaten düşmeden temizlenemeyiz.
ben çok gördüm o yazıları bi ara sırf o yazılanlardan ötürü fener bölümünü okumayı bıraktım. hatta bunu pm den tebrıkettıgım kişiyede sorabılırsınız
@wesker7 tamam eyvallah şike yapan küme düşsün de bunu yapmak için neden sadece bir yıl inceleniyor?Eğer bizler geçen yıllarda şike yapmış olsaydık bu yıl bir şey yapmamış olsaydık ama bu yıl beşiktaş şike yapmış olsaydı benim gönlüm sadece beşiktaşın küme düşmesini istemezdi, ortada suç var ise sadece 1 yıla bakmak da şike oluyor, ne diyorlardı 'diğer kulüpler fenerbahçenin şampiyon olmasını istemiyor' ee bunu dedikten sonra sadece belli kulüplere cezayı kesmek yersiz olur, bu şike yıllar öncesinden var diye deniliyorsa sen önceki yıllara da bakmak zorundasın, adam desinler ' önceki yıllarda en ufak bir biçimde şikeye ihtimal olan olay olmuş ise gelin biz size az ceza vericez ama hiç gelmeyip şikenin olduğu ortaya çıkarsa o zaman biz sizi hapisten çıkarmayacağız...' adamlar bunu diyemiyor, böyle bir şey deseler, şikeyi genele yaysalar eyvallah ama bu hali ile hiçbir kulüp taraftarı küme düşmek istemez.
quote:
quote:
ben çok gördüm o yazıları bi ara sırf o yazılanlardan ötürü fener bölümünü okumayı bıraktım. hatta bunu pm den tebrıkettıgım kişiyede sorabılırsınız
ben beşiktaş bölümünü okumuyorum bile,sen niye fenerbahçe bölümünü okuyorsun ki.aynı düşüncede olmadığın insanların fikri senin ilgini çekmemeli diye düşünüyorumyanlış düşünüyor olabilirim
önceki yıllarda DA ŞİKE VAR MI DİYE KONUŞURSAK maç yapacak takım bulamayız. Bak ismail Uyanığa Milli takım bile şike yaptı diyor. Burada önemli olan Beşiktaş Gibi kupayı geri vermektir ki O zaman Önceki yılların muhasebesini yaparız.
quote:
önceki yıllarda DA ŞİKE VAR MI DİYE KONUŞURSAK maç yapacak takım bulamayız. Bak ismail Uyanığa Milli takım bile şike yaptı diyor. Burada önemli olan Beşiktaş Gibi kupayı geri vermektir ki O zaman Önceki yılların muhasebesini yaparız.
beşiktaş kupayı geri verdi,ama uefaya gidiyor.teneke parçasını iade etmekle oluyor mu bu işler?neyse.siz kardeş kardeş takılın beşiktaşlatakım bulamayız ha?e tamam bizde onu diyoruz neden bizim başımıza patladı bu?akız temiziz demeyi biliyosunuz ama.kendinizle çelişmeyin.
quote:
quote:
quote:
ben beşiktaş bölümünü okumuyorum bile,sen niye fenerbahçe bölümünü okuyorsun ki.aynı düşüncede olmadığın insanların fikri senin ilgini çekmemeli diye düşünüyorumyanlış düşünüyor olabilirim
ara sıra ınsan merak edıp bakıyor. zaten o yazılanları gördükten sonra da o bolume gırmıyorum
Millet neden kıvranıyor ki? Takımların suç işlediği kesinleştiği vakit de taraftar isyan edecek mi? Ortada bir dolap dönmese bunlar olmaz zaten. Suçlu kimse cezasız kalmamalı. Onur, şeref, haysiyet bunu gerektirir. Küme düşme olayını kabul edemeyenler artık bu olasılığın hayali olmadığının farkına varmalıdırlar.
Futbol bu saatten sonra temiz olur ona şüphe yok da
Ligler başlayınca ortalık nasıl durulacak Stadlarda olaylar nasıl durulacak onu merak ediyorum Her yerde tahrik var Tabii FB aleyhine daha fazla..
aslında öyle şeylerin olmasını gerektirecek herhangi bir şey yok!.. neden öyle düşünüyorsunuz ?.. bunu yapsa yapsa fener teraftarı yapar oda zorlarından başka bi takım taraftarının bu çirkefliği yapacağını hiç zannetmiyorum !..
quote:
Orijinalden alıntı: lazminator
aslında öyle şeylerin olmasını gerektirecek herhangi bir şey yok!.. neden öyle düşünüyorsunuz ?.. bunu yapsa yapsa fener teraftarı yapar oda zorlarından başka bi takım taraftarının bu çirkefliği yapacağını hiç zannetmiyorum !..
kin ve nefretini daha fazla görmek,okumak istemiyorum.blok
temizlik heryere lazım sadece futbola değil bunuda söyleseler ya..
şaka gibi yaa :)) her başlıkta bu tarz tipler türüyor.
soru : şike var ne düşünüyorsunuz ; cevap : abi nokta yanlış yerde
soru : arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?.. cevap: abi ş nin noktası yok.
Anlamışsındır ama yine de söyleyeyim, oradaki ufak hataya takılmam bilerek idi...
Arkadaşın konu başlığı 'Herşey Temiz Futbol İçin' içeriği ise futbolumuzun temizlenmesi için bir fırsatın doğduğunun belirtilmesidir ama bunu açan arkadaş Galatasaraylı ve Galatasarayın bu sezondaki maçlarında şike ile ilgili bir şey söylenmiyor ki adamlar küme tehlikesi bile atlattı. Ha burada incelenen iki üç takım haricinde aynı şekilde diğer kulüpler de bu yıl ve geçen yıllarda incelenmiş olsaydı ben buna 'Her şey Temiz Futbol İçin' derdim ama şu anki halinde belki olmuş olan suça ceza verilmesi ile geçen yıllarda veya başka kulüplerin yaptığı pisliğin affedilemeyeceği ama cezaları ise belli kulüplerin çekeceği gerçeği var.
yani sen istiyorsun ki geçmiş yıllara yönelik soruşturma olsun çat diye adamlar içeri alınsın :D yahu kardeşim 10 aylık dinleme sonucunda fener bjk hakknda soruştrma açldı geçmiş yıllara yönelik belge kayıt delil yok ki ancak birilerinin itiraf etmesi lazım. yasa çıkacağı belli olunca bşladılar araştrmaya