Şimdi Ara

Herseyı Bı Kenara Bırakın Sunu Izleyın Bakam Bı Daha Oynucakmısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lev@

maradondaki potçunun omuzlarına ve pelerinine dikkataynı işaret ama oyuna mistik bi hava vermek için olabilir

Onun açıklaması yapıldı o işaret yahudilerin işareti değil pentagram mış sanırım ..
  • Alalh Aşkına Şİmdi Pentagram ın orda ne işi var. temelden mason ve israil bayrağı gelio yaaa
  • Yaw ARkadaşlar ßunlar ßoş İşler ... Yok k2'Eslantta ßir Simge koymusta ARapçası Töbe töbe...

Anasını satım ASkerlerimiz Şehit Oldu k2' 1 ay boyunca sitede reklam yaptı.
    acınızı paylaşıyoruz.

ne alakası varsa adam koymus heallıng'te göz var yok onun gözüne benziyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: ALi

Yaw ARkadaşlar ßunlar ßoş İşler ... Yok k2'Eslantta ßir Simge koymusta ARapçası Töbe töbe...

Anasını satım ASkerlerimiz Şehit Oldu k2' 1 ay boyunca sitede reklam yaptı.
    acınızı paylaşıyoruz.

ne alakası varsa adam koymus heallıng'te göz var yok onun gözüne benziyor..

acımızı paylaşıyomuş. bırak allah aşkına. göz doldurmaca bence bunlar. İnanmıyorum ben. kuru kuru acı mı paylaşılır. o zaman.
  • Videonun altında bi arkadas bir yorum yapmıs.Benim düşüncelerimin aynısı kopyalıyorum

ciddi ciddi gulucegim yoktu , yakinda server savaslarinda birinci olanlarida ordu egitimine alirlar dimi ? Ben senin basit bi ozetini vereyim buraya ; sende yillardir oynuyodun , hacklendin ne varsa gitti elinde sonra hurafe seylere sarmaya basladin ? masonlarmis israilmis oymus buymus K2NETWORK oyun sahibi degil , oyunun lisansini satin alan firma , o zaman koreliler bu oyunu yaptilar , dunyayi yok etmek icin oda dimi ? =D

İşte böyle arkadaslar demekki neymiş Papaz Her Zaman Pilav Yemez
  • editlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koçibey -- 6 Nisan 2008; 17:48:44 >
  • ya arkadaşlar işin Müslüman'lık Veya Türk'lük
    boyutunu hiç karıştırmayın
    hiç kimsenin sizin gelenek göreneklerinize uyması veya
    belirli günlerde acınızı paylaşmanızı bilmeleri gerekmiyor
    bu adamlar para kazanmak için bu işe baş koymuşlar
    bizde işimiz gücümüz olmadıgı için oynuyoruz
    bu kadar basit
    oyunu bırakan kurtulmustur bence
    ama bırakmak ıstemeyenlere saygı duyarım
    oyunuda kotulemem yani 1 kere oyun cok güzel
    ama bagımlılık yaptıgı ıcın bu yonunu daha sonradan bırakınca fark edıyorsunuz
    yok arapçada şöyle latincede böyle
    ya adamlar isteseler herşeyimize küfür de ederler Allahımızada Türk'lüğede
    onlar küfür edebilir ama oynayıp oynamamak bizim elimizde
    bi ara cocacola arapçada Allah yok Muhammed yok demekmişde neymiş??
    ee içme o zaman kardeşim gelip burda konusmanın ne manası var?
    gelip video koymakla Müslüman olunmuyor kardeşim
    tartışmak isteyen yazsın bu topic'e mesaj tartışırım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLx1 -- 6 Nisan 2008; 18:22:23 >

• bakın ne isbat neden lisans. sonuçta ordata var bi hadise.K2 bu oyunu niye satın aldı bir düşünsenize. millet herkez burda. biraz daha düşün. bu oyunu oynayan salaklar var. ve giderekde oynayanlar çoğalıyor.bunun durumunda birazda ilerle. biz bu kerizleri paralı yapalım. paralı oynasınlar.Ortaya sonra kendi inançları olan simgeler koydular. kimse farkına varmadı. oyunun temeli kore olabilir. ama şimdi kimin elinde oyada oyunu kimler yönetiyo . ? bir kerecik te olsa düşündün mü oynarken ? pvp herkeze açık bedava bir oyun. ama nedne gü geçtikçe girmesi zorlaşıyor. yada neden her gheçen gün yeni şeyler çıakrıyorlar? vede hepsi parayla.? hani herkeze bedavay dı? hani herşey serbestti?
    yalan varmı burda? ben sadece kendi düşüncelerimi yazıyorum. ve oynarken bir kez daha düşünüp oynayın. Belki bunlar yalan? ama paranıza yazık bunu oynayanlar iiçin söylüyorum üstünüze alınmayıN!

• o zman hitler gibi bi adamın çıkmasını beklicez yahudilere katliam yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mordelikli Ar..

o zman hitler gibi bi adamın çıkmasını beklicez yahudilere katliam yapsın

kimse öyle bişe yapmıcağı için? sadece bilinçli olalım o bile yeter.
  • videoda çalan ritmik müzik size bi yerde tanıdık gelmıs olabılır
    Halloween filmine gitmiş olan arklar bilir :)))
    o müzik bana lazım ya bulan biri varsa buraya link koyabilirmi?

Edit: bulduk tmm atar yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLx1 -- 6 Nisan 2008; 18:38:43 >
  • biz ne diyozz sen ne diyon yaw. şarkıyı indirmek istiyosan gir .www.vixy.net 'e orda mp3 formatını şeç indir şarkıyı..
  • arkadaşlar sağlam minor combo yapanları
    fbi'a alıyolarmış

yakında sağlam int priestları ( sağlam pk yapıyor diyerekten)
    Türk Silahlı Kuvvetlerinden çağırırlar
    gel bak sen savaş stratejin çok güzel
    gel senle savaşa gidelim diye

ancak dalga geçerim ben bu tür şeylerle

• quote:

Orjinalden alıntı: IIIVenoMIII

quote:

Orjinalden alıntı: Mordelikli Ar..

o zman hitler gibi bi adamın çıkmasını beklicez yahudilere katliam yapsın

kimse öyle bişe yapmıcağı için? sadece bilinçli olalım o bile yeter.

biz bunları zaten biliyoruz abd nin israilin savaştan para kazandıgını vb..
    sen işi başka yöne çekmişsin ama bu video ya inanıp kendi ideolojisini değiştirip
    başka düşüncelere dalan arkadaşlara tek sözüm var
    oda şu:
    yuh size kardeşim yuh ,size ne deseler inanıyosunuz....

yukarda arkadaş güzel bir söz söylemiş
    duyduklarına inanma gördüklerinin yarısına inan demiş
    çok dogru bir laf işin içini dışını tam olarak kavramadan
    yok bu bize kufur etmiş yok burdaki işaret pentagram
    yani şeytanın işareti ya kardeşim oynama o zaman para verme o zaman
    zorlamı oynatıyoruz sizi?
    oynayanda kendi bilir banane yani
    pentagram ile yahudilerin bi bağlantısı yoktur
    o pentagram işareti yunancada 5 yıldız anlamına gelir
    ve sümerliler ve mezopotomya da yaşayan uygarlıklar
    ve babillilerde 5 yön'ü sembolize ettiğine inanmışlardır
    şimdi biri kalkıp sen çok biliyosun falan derse daha somut bir şekilde de açıklarım

o pentagram işaretinin gerçek anlamı şudur ön , arka , sağ , sol ve tepe(üst)
    araştırın biraz mezarkabul(pentagram) grubuyla alakası yok bu söylediklerimin..

• zamaninda bu michael gray i cok arastirmistim.

sun gazetesinde boyle bir yazar yok ve hic olmamis. michael gray adinda ingiliz bir sarkici ve futbolcu mevcut. konuda bahsi gecen kisi tamamen hayal urunu.

askeri egitimdir carttir curttur bunu yazanin hayal gucu bayagi gelismis bilimkurgu yazmayi falan denesin.

oyun icindeki davut yildizlari icin birsey demiyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 6 Nisan 2008; 19:27:04 >
  • bak kardeşim burda ne inanç ne özentilik var. bu videoyu koyan arkadaşımız paylaşmak istemiş. bizde sizinle paylaştık. suç mu? bilenler biliyo neyin ne olduğunu. Bizde zorlamı oynatıyoruz. oynayanlar bilinçli davransız diyoruz. Türkiyenin geleceği sanki çok mu parlak? vede bu oyun görürsünüz bir kaç yıl sonra türkiyenin başına dert açacak. Bunun yüzünden kaç kavga çıkıyo biliyonmu sen? kaç kişi bu oyun için birbirini asıp kesio. neymiş charımı almışmısında. şu kadar olmuşmuş. ulan ne gerek var. allahın bi oyunu. aldıysada Allaha emanet et. haram olsun ona o char bakam ne kadar duracak.Pentagram'ın anlamını biliyoruz. Arkadaşı sadece uyardık. Alakası yok diye.
    Ve ;
    fLx1 Çok bilmişlik değil. içinden geleni söylüyorsun.Ve tartışmak istemiyorum sadece millet bilinçli olsun.Oynayan kişiler de para vermesin o zaman. şu koca dünyada bizden başka çok para veren millet yok. Sadece Biz Türkler Yapıyoruz Bu oyuna yatırım.Ve O kADAR gereksiz Bir Oyunmuş ki.2 Yıl Sonra Zorda olsa farkına vardım ben. ve bıraktım. bunlarla alakası yok. oyunun gidişhatı çok bozuldu çünki....
    bu arada mpc eninde sonunda bir yere varamıyorsun dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominate -- 7 Nisan 2008; 19:33:17 >

• arkadaşlar konuyu actım fazla ılgılenemedım zamanım yoktu cok karışmıs burası

Şimdi La Allah yazısının Allah Yoktur demek oldugunu Kanıtladım.Bır kaç kısıye daha danıstım aynı cevabı verdıler.

http://www.masonluk.net/kabala_masonluk_01.html bıraz karısık bı lınk.Sıyası falan karısık ama ıyı okursanız resımler ve yazılarla çelişiyor.

Hz.Davut Gozune bıraz ınanmadım rastlantı olabılcegını dusunuyorum ama Mause Isaretı 64 Goev ıtemı
    http://www.masonluk.net/ ve bu sıtede gordugunuz ısaretler tutuyor.

Pekı ya bunların hepsımı tesaduf.hepsımı rastlantı.bu kadarda karamsar olmayın.

Pentagram ısaretıyle benzeşmesı var ama pentagram bunu basın toplantısıyla acıklamıstı ''hıc bır alakamız yoktur.'' demıslerdı.

Zaten KO yu bırakmıstım sımdıde kendımden ıgrnedım o kadar pre paralarımın gıttıgı adamları gorunce.oynadıgım 3.5 sene nereye gıttı dıye kafamı duvarlara vurdum.Ama artık kurtuldum.

Bu Konuda vermıs oldugum lınkler yuzunden BAN yıyebılırım umrumda degıl ben amacıma ulastım gereklı kısılere ulasmıstır o vıdeo.

HERKEZE İYİ FORUMLAR.

Saygılarımla AnYChALeRiS..!

• bunlar hassas konular
    oyundan zevk alıyorsan sorun yok ;)
    eğer video doqru ise PRİEST KESMEYİN GÜNAH

• ya kaç kavga çıkarsa çıksın ya kimin umurunda
    millet 'in derdine neden düştünüz onu anlamadım
    bilinçli olduk noldu bilinçli tüketici olduk
    noldu??
    bende bu oyunu 4.5 yıl oynadım ama şunu çok iyi biliyorum
    insanlara bu oyunu bırak kardeş bu sana zarar verir bağımlılık yapar
    falan dedikçe o insan oyuna daha çok bağlanıyor
    konuyu paylaşman suç değil
    ama o videodaki düşünce yapısını benimsediğini gösterir
    yani ben bu taraftayım bilinç altı mesajını verirsin
    neden tartışmak istemiyorsun onun anlamadım..
  • bro tartışma yapmak zorunda değiliz. Bu video bayadır var. ama kimsenin öyle önüne gelipte koyulmadı.Tartışmaya gerek yok ;
    eğer bu oyunda bir amacın yoksa. vede zevk için oynuyorsan , Reel hayata yönelik şeyler yap. bırak bu işleri Allah aşkına.Ama YOk amacım var parada veriyom diyosan. Seni Allaha Emanet Ediyorum. O kadar yatırdığın parayı kendine yatır kardeşimşu güne kadar para vermedim ama o oyunda geçirdiğim zamana acıyorum. ha tamam yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük, arkadaşlarla tanıştık. ama neden? bunları msn dede yapabilirsin. illlaki bu oyun şart mı. hadi birinize söylesem 1 hafta ko ya girme diye hanginiz yapar burdan. ama harbi harbi. o 1 hafta içinde ko ile ilgili herşeyden uzak duracak. reel hayatı yaşayacak.bunları bağımlılık yapmış kişilerde denemek lasım. oyunun zaten hali içler acısı. bebelerle uğraş dur. koxp felan ortalık balçık gibi.....1920 lik pot satılıyomuş cahs le. oldu bide inn içinde para iste. O kadar saçmalamaya başladılarki. en ufak şeyden bile para kazanma amacındalar.her ne olursa olsun.oynuyosan sende farkındasındır heralde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.