Şimdi Ara

Herseyı Bı Kenara Bırakın Sunu Izleyın Bakam Bı Daha Oynucakmısınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben seni sadece tartışma konusunda denemek istedim
    biliyorum oyun artık para ile oynanır oldu
    dediğin gibi 1720lık potlardan tutda walkyrie işte yok
    bilmem grphon cart curt hepsi para
    1720lık pot basmak para
    +300hp gelsin chara desen oda para ile
    sc alıyım desen para
    pre zaten para demek ((:
    koxp , desen kasılmıyor insanı soğuttular oyundan
    bug desen biri kalkıp buluyor 1 saat içinde belki 100qb para yapıyor
    beni yanlış anlama Venom!
    ben şahsi olarak yani bu oyuna toplasan 100ytl anca vermişimdir
    pre ve char alım dahil keşke vermeseydim
    gidip adidas superstar ayakkabı alsaydım kendime diyorum şimdi
    ama işte iş işten geçti bu oyun yüzünden ben sınıfta kaldım lise 1 de
    bana bunu 100 değil 500 ytl verseler kabul etmezdim
    parasını geçtim hayatımı çok etkiledi
    biliyorum başkalarının canı yanmasın diye bu topic'e bu mesajları yazdıgını
    ben sadece seni denemek istedim yanlış anlama beni ((:

• quote:

Orjinalden alıntı: fLx1

farkındayım kardeş
    ben seni sadece tartışma konusunda denemek istedim
    biliyorum oyun artık para ile oynanır oldu
    dediğin gibi 1720lık potlardan tutda walkyrie işte yok
    bilmem grphon cart curt hepsi para
    1720lık pot basmak para
    +300hp gelsin chara desen oda para ile
    sc alıyım desen para
    pre zaten para demek ((:
    koxp , desen kasılmıyor insanı soğuttular oyundan
    bug desen biri kalkıp buluyor 1 saat içinde belki 100qb para yapıyor
    beni yanlış anlama Venom!
    ben şahsi olarak yani bu oyuna toplasan 100ytl anca vermişimdir
    pre ve char alım dahil keşke vermeseydim
    gidip adidas superstar ayakkabı alsaydım kendime diyorum şimdi
    ama işte iş işten geçti bu oyun yüzünden ben sınıfta kaldım lise 1 de
    bana bunu 100 değil 500 ytl verseler kabul etmezdim
    parasını geçtim hayatımı çok etkiledi
    biliyorum başkalarının canı yanmasın diye bu topic'e bu mesajları yazdıgını
    ben sadece seni denemek istedim yanlış anlama beni ((:

tamam bro bende zaten bişe demedim sende bilinçli ol yeter.

• Ben hala banlanmadımmı lan
  • yok bro bi suçun yok senin. duygularını paylaşmak istedin sen
  • Ya bırakın artık şu oyunu.Hadi diğerleri uydurma olablir ama apostle önceden kilisede kutsal sayılan kişilere verilen admış.Ve siz bunları kesiyorsunuz oyunda.Birisi oyun yapıp içinede bir yaratık koyup adına imam,hoca vs... koysa siz ona vurur musunuz.?Kendi dimimizde apostlenin bir anlamı yok ama milletin dininede saygılı olalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ultima_

Ya bırakın artık şu oyunu.Hadi diğerleri uydurma olablir ama apostle önceden kilisede kutsal sayılan kişilere verilen admış.Ve siz bunları kesiyorsunuz oyunda.Birisi oyun yapıp içinede bir yaratık koyup adına imam,hoca vs... koysa siz ona vurur musunuz.?Kendi dimimizde apostlenin bir anlamı yok ama milletin dininede saygılı olalım.

tmm beyler artık apos kesmek yok
    hücum dts slotları
    aheeheheeey :D
  • Başlığa Cevap = İzledim , ve apos Kasıyorum hala ..

Ne yani .. Şimdi Bizim oyunda Öldürdügümüz Apostleler mi İncili Yazdı ? o Allah Yokdur yazısına da .. Öyle Bir Şey yazmak İsteselerdi Onu Düz taşı Cevirmeden ve Sonundaki Harfi Değiştirmeden Yazamazlarmıydı ? 1920 Heal Olsaydı Onun adınıda O Söylediginiz Kişi Hakkında Yazamazlarmıydı ? Tamamen Hrsitiyanların girebilecegi Bir oyun yapamazlarmıydı ? Ayrıca Premium Paraları deimiş Arkadas Orda kac Milyon Çalışan war Biliyor Musunuz? Orası Bir şirket O Premium paralarının hepsi Gidior dimi adam öldürmek için kullanılan paraya size 1 soru peki Orda Çalışanlar Paralarını Nasıl Alıyor Şirket Aldıgı tüm parayı savasa bilmem neye mi yatırıyor benim video hakkındaki Yorumum..

%100 Katılmıyorum...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuRXuLL -- 7 Nisan 2008; 23:24:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Off saçmalamayın ya,her işin b.kunu çıkarmakta üstünüze yok.
    Oyunun asıl amacı,oyundaki iyi oyuncuları alıp askeri eğitim verip,savaş stratejilerini öğrenmekmiş.
    Bunlara inanmayan Allah katında cevap vericekmiş,sen kimsinde benim orada cevap verip,veremiyeceğimi biliyorsun? Bu benim Allahla kalbimde olan ilişkidir,inançdır,buna sen karışamazsın.
    Oyunu Türklermi yaptı?Hayır.Müslümanlarmı yaptı?Hayır.
    O zaman niye,Müslümanlıkla veya Türklükle ilgili birşey koysunlar oyuna?
    Abuk subuk bir video,al bir tanede ben atıyorum;
    Türklerin "Nasıl ahlaki değerlere,dini değerlere önem verdiğini bilen kişiler,insanları oyundan soğutmak istiyor." Oldumu?
    İsteyen oynar,istemeyen oynamaz..

HELAL OLSUN ALIN SİZE KAPAK CEVAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelo50 -- 8 Nisan 2008; 0:18:07 >

• video yu hazırlayanın günlük harcamaları (sigara.cola.yemek..vs) sanki ortadoğuya kurşun olarak dönmüyor..
  • 14 yasindaki cocuk gelmis bilip bilmeden atip tutmus helal olsun..

@IIIVenoMIII
    Once bi yazdiklarini oku. Yeni yazacaklarini yazmadan once bi 30 kez oku. Bak bakalim yazdiklarini anliyabiliyor musun? Anlayabiliyorsan yaz. Yok anlamiyorsan yazma. Acayip derece de sacmalamissin. Sacmaliklarinin devamini dilerim.
  • gene mi aynı şeyler gene mi aynı saçmalıklar.!! of bıkmadınız mı aynı provokatif uydurmaları ısıtp ısıtıp koymaktan...!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

Duyduğunuz hiç birşeye , gördüğünüzün de yarısına inanın.

quote:

ahmetrefik

DELİNİN BİRİSİ KUYUYA BİR TAŞ ATIYO GERİ KALANLAR DA AKILLI OLDUKLARINI DÜŞÜNÜP TAŞI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR :)

Aşağıdaki yazı tamamen bana aittir ve pek çok siteye de verdim. Buyrun siz de okuyun bakalım ne düşünüceksiniz.

Kusura bakma kardeşim ama video gayet amatörce ve cahilce hazırlanmış. Bana tamamen "DİN İDTİSMARI" olarak göründü.

1. Michael Gray' in k2 firması tarafından The Sun gazetesinden atıldığı konusu nerden üredi ve bana bunun bir kanıtını kim gösterebilir ??

2. Premium ve cash almak için verilen paraların insanları öldürmek için ne şekilde kullanıldığını kim açıklayabilir??

3. Diyelim ki bu paralar başka kaynaklara aktarılıyor. Peki K2 firmasının (pek çok çalışanı olan ve pek çok departmana sahip bir firma) sabit ve değişken giderleri neyle karşılanıyor ??

4. Bu videoyu hazırlayan cahil kişi kaç yaşında ve bu bilgileri hangi istihbarat servisi aracılığıyla alıyor??? Sizce bir firmanın finansal ve kurumsal bilgilerine ulaşmak bu kadar kolay olabilir mi?? Bugün mahalle bakkalından bile kazancını öğrenemezsiniz ama k2 firmasının kazancını biliyorsunuz ha, güldürmeyin beni smile.gif Eğer bu kişi gerçekten bu bilgileri alabildiğini iddia ediyorsa "ENDÜSTRİ CASUSU" olduğu anlamına gelir ki düşündükçe daha çok gülüyorum smile.gif

5. Yok şu kadar premium oyuncu var, yok şu kadar kişi bronz alsa, vay efendim 57 milyon dolar olur vs. vs. vs... Parmak hesabıyla insanları yönlendiremezsin, bu hesap 5'i 5 kuruştan 5 yumurtaya döner. Varsayımlar sadece kişisel düşüncelerdir, insanlara bişeyler ispatlamaya çalışacaksan daha somut örnekler vermelisin yoksa komik duruma düşersin.

6. K2 firmasının masonlardan oluşan bir kurum olduğunu iddia ediyorsun. Peki ben de senden bu firmada çalışan 3 masonun ismini ve görevlerini yazmanı istiyorum.

7. Oyunun kuruluş amacıyla ilgili ilginç bir iddia var ki askeri ve stratejik amaçlarla kurulduğu yönünde. Oyunun kurucusunun bir malezyalı olduğunu düşünürsek ve oyuncu yaş ortalamasının oldukça düşük, oyuncu kitlesinin çoğunluğunu da Türkler'in oluşturduğunu buna dahil edersek bu askeri ve stratejik amaç kime hizmet ediyor?? Türkler'e mi smile.gif

8. 64 görevinin sonunda verilen itemin şekli itibari ile yahudilerle özdeşleştirilmesi ayrı bir hezimet. Dikkat ettiniz mi bu videoyu hazırlayan cahil kişilik sembolün adını bilmiyor, ona sadece mason işareti diyor. Peki bu sembolün bir adı var mı ? Tabi ki var; Davut Yıldızı. Ama bu işaretin aslında pek çok anlamı ve kökeni var ama hepsi Yahudilikten önceye dayanıyor.

"Bu işaret ilk olarak antik çağlarda ortaya çıktı ve Pagan Tanrısı Remphan' ın işaretiydi. Bu tarih masonluktan binlerce yıl öncesine dayanır. Daha sonrasında tunç devrinde Britanyalılar ve Mezopotamyalılar tarafından sihirli ve uğur getiren bir sembol olarak kullanıldı. Orta çağda ise hıristiyanlığın ortaya çıkmasından sonra yahudiler bu sembolü kullanmaya başladılar ancak hala bir çok hıristiyan kilisesinde hala bu sembol bulunmaktadır.

Anlayacağınız, bu sembol mason sembolü değil, bir çok kültürün daha eski tarihlerde sihir ve uğur getirmesi için kullandıkları "MİSTİK ve GOTHİC" bir semboldür.

9. Basit bir empoze sahtekarlığı ve Din istismarı daha; mouse (ki videoyu hazırlayan arkadaş daha mouse yazmayı bilmiyor, kaç yaşında olduğunu ve eğitim seviyesini siz düşünün artık) yere işaretlendiğinde çıkan işaretin de mason simgesi olduğunu söylüyor. Be cahil'i cühela; hiç mi matematik okumadın ki yerdeki yıldızın köşelerini sayamıyorsun. Bak bakalım mason yıldızı dediğin yıldızda kaç köşe var yerde mouseun işaretinde kaç köşe var smile.gif

10. Taşların üzerindeki işartlerde Allah yoktur (HAŞA RABBİM SEN BENİ AFFET Kİ Bİ CAHİLE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM" yazdığını söylüyorsun. Be taş kafalı herif, orda kafana göre bişeyleri çevirip yerlerini değiştiriyosun ama gene de senin ekrana yazdıklarınla taşın üzerindekiler birbirine benzemiyor. Sen onları üst üste değil yan yana yaz da biz bi görelim neyin neye benzediğini. Göz aldatması ve şartlandırmayla insanların algılarını yönlendirmek sadece amatör ve cahil bir beynin deneyi olabilir.

11. Çok ucuz bir numara daha: Apostle konusunda hiç araştırma yaptın mı, ya da kelime anlamına baktın mı sen ? Tabi ki hayır. Bol keseden salla, içine biraz demogoji kat, Din de ekledin mi Türk milletini can damarından vurursun nasılsa. Be eşşek kafalı düzenbaz, apostel havari demek değil mi? peki bunlar İsa' nın havarileri değil mi ? E sen ne halt etmeye çalışıyosun be cahil deyyuz. Sabahtan beri masonlardan ve yahudilerden bahsederken hıristiyanlık şimdi konunun hangi bölümüyle alakalı ? Diyelim ki hıristiyanlar da masonlara destek veriyorlar. Peki bu oyunda bir de "ATİLLA" diye bir yaratık yok mu ?? Peki bu Atilla Türk soyundan değil mi ? Kavimler göçü boyunca avrupalıların en korktukları hatta kabuslarındaki karakter değil mi ??

BURAYA DİKKAT: Bu oyunda belli bir np sayısına ulaşıldığında bazı semboller isminizin yanında belirir. Bunlarda bir tanesi de "GAMALI HAÇ" tır. Peki gamalı haç nedir. Bilmeyenlere hemen söyleyeyim. Adolf Hitler yönetimindeki nazi kuvvetlerinin işaretidir. Peki bu nazi kuvvetleri 2. dünya savaşında dünyanın pek çok bölgesini işgal etmenin yanında en çok hangi faaliyetleri ile tanınmışlardır: "YAHUDİLERİ KATLETMELERİ İLE" Peki sizce "sözde oyunun mason sahipleri" kendilerini katleden bir oluşumun
    simgesini oyuna neden koydular ve hatta neden bu sembolü oyunda başarı elde eden kişilere layık gördüler ?? Cevp yok değil mi. Ben de öyle düşünmüştüm smile.gif

Semişsin ki "Bu kadar kanıta inanmayanlar Allah' a hesap verecekler" Pardon ben mi kanıt göremedim yoksa bunlar senin kanıt diye ortaya attığın ve hiç bir dayanağı olmayan düzmece saçmalıklar mı ? Ayrıca Allah' a hepimiz hesap vericez, sen de dahil. Ayrıca sen hizmet ettiğin çürümüş ve sahtekar amacın için de hesap vericeksin bunu unutma. Allah ile kul arasına kimse giremez ve sen kimin ne hesap vereceğini bilecek kadar ermiş olmayı bi kenara bırak, kendi hesabını veremeyecek kadar zavallısın.

Bana isteyen istediği tepkiyi göstermekte özgürdür. Küfür edenlere dahi hiç bir şekilde cevap vermiyeceğim. Ben ne hıristiyanım ne de yahudiyim. Çoğumuz gibi ben de "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" Ama kimse kusuruma bakmasın, Müslümanlığı kendi ezilmişliklerine ve cahilliklerine alet etmeye çalışan ve bununla da kalmayıp oyuncu kitlesinin çoğunluğu çocuk olan bir oyunu bile cahil emellerine alet eden kişiler sadece "ALLAH BELANIZI VERSİN" derim.

bu yazı alıntı olup son kısmı silinmiştir.

ÜŞENMEYİN DE ŞUNU Bİ OKUYUN BAKALIM. HALA TARTIŞMAYA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?

BEN ANLAMIYORUM Kİ BU KADAR GÜZEL Bİ AÇIKLAMADAN SONRA SANKİ HİÇ OLMAMIŞ GİBİ KOUYA NİYE DEVAM EDİYORSUNUZ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

14 yasindaki cocuk gelmis bilip bilmeden atip tutmus helal olsun..

@IIIVenoMIII
    Once bi yazdiklarini oku. Yeni yazacaklarini yazmadan once bi 30 kez oku. Bak bakalim yazdiklarini anliyabiliyor musun? Anlayabiliyorsan yaz. Yok anlamiyorsan yazma. Acayip derece de sacmalamissin. Sacmaliklarinin devamini dilerim.

Bak Kardeşim 16 yaşındayım. araştır bul. Düşün tart. Sonra Yaz. Burda Gelip Saçmalayadabilirim. Yazdıklarım Yanlış Mı!Allahınızdan Bulun Ne Diyim.Bak O Videoda Geçenler Doğru yada Yanlış. Allahın Adına KONUŞ! BU OYUN SANA SİZE BİR Yarar Getirdimi. Adam Akıllı Söle. Yaşımmış. Başlatma Şimdi Yaşına. Tamam Büyük Olabilirsin. Eğer Büyüksen. Sende Saygı Göster Küçüklerine.Oraya Doldurma Haberlerle Gelmedim.Ben Sadece Uyarıyorum Dedim.Ne Kadar Doğru Yanlış Bilmiyorum Dedim.!Şimdi Ordan Trip Yapma!
    Hayret Bişey Ya

• $imdi nerden ba$layacagimi bilmiyorum videoyu gordum ve sadece guldum.. yok masun yildiziymi$ yok hristiyanmi$ yok bilmem neymi$ bi arkada$im oturmu$ cahil insanlara (soz meclisten di$ari) aciklamasini yaparmi$ $ekilde zirvalami$ ki zirvalamada denemez ona sacmalami$..
    en basiti.. sadece bu oyunda degil.. gerek mu online gerek cabal online gerek diablo..
    ornegin ; mu online season 3'te refuge isimli map'te yerde ayni 6 ko$eli yildiz var..
    not : pentagram latince turemi$ bir kelimedir penta latincede 5 gram'da ko$e ko$egen anlamina gelir yani 5 ko$eli gibi bir anlami var tam olarak bende bilmiyorum..
    diablo : mage'nin attigi frost novada 6 ko$eli oda mason oyunu o zaman onuda oynamayalim..
    en son bu videoyu yapan insan hicmi cografya dersi gormemi$ ? o yerdeki imlecin yonleri gosterdigini anlamayacak kadar cahil ? o zaman pusula kullanmasin kimse pusulada mason icadi..

ee butun bunlardan sonra oynayacak online oyun kalmadi buyrun super mario oynayalim
    ama dur dur mario'da olmaz cunku prensesi kurtardiginda kalenin üzerine gelen yildiz satanistlerin simgesi..

knight online ne amerikan ne de israil yapimi bir oyundur malezyalilar yapmi$tir.. mu online / knight online. knight online tarihini biraz ara$tirirsaniz zaten myko'nun usko'dan daha eski oldugunu goreceksiniz.

ve son olarak masum insanlarin bizim paralarimizla nasil öldürüldügünü gosteren bi ispatin varmi ?? (videoyu yapan arkada$a soruyorum bunu)

• @silentcry
    Sen biraz araştır bakam oyunu yapımcıları masonlar masonlar israilin en büyük destekçileri
    israilde filistinde resmen bir katliam yampış bulunmakta buda sana büyük bir ispat daha ne istiyorsun söyle sana onuda ispatlarım ben topic başından beri kimseye oyunu oynamayın demedim.sadece gerçekleri gösterdim bilinçli olun diye.senin charının oyunda olması bile onlara para kazandırıyo.

Başka Varmı
  • Her DK yeni bir iddia , yeni bir yorum..Bu konu uzadıkça uzar tahminimce..Aslında birbirinize laf sokacağınızın yerine o videoyu açan kişiyi bulup ona sorsanız ?

Milletin avukatı gibi lafa atlıyonuz , anlamadım bende..Yok Eslant taşıymış bilmem neymiş vs.. 1 kişi söylüyo ardından 30 kişi (haa , evet , haklısın) neye güvenerek söylüyorsunuz bunu ?
    1 cahilin peşinden 100 kişi bilemedin 1000 kişi sürükleniyo...
    O videoyu hazırlayan kişiye burdan söylüyorum ; yukardan sana maddeler halinde yazılı kitap mı geldi ?

Yakında makara olsun diye yapılmış fotolara el atarlar..Yok efendim neymiş , o priest o warriorun kucağına oturamaz !! haşaaaaaaa dinimizce yasak , ayıp Töbe Töbe ...

Böyle Herşeye İnanırsanız Bknz 'Akdeniz Üniversitesi' Ordakilerden Bi Farkımız Kalmaz..Bu Gün Böyle Yapanlar , Yarın Afedersin Ama Her S..e El Atarlar..Ne Böyle Şeylere Gelin , Ne Getirin , Nede Getirilin..Belli 1 yaşa gelmiş insanlarız..Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kavrayabiliriz..Peki sizene yaf , size yanlış ise herkesemi yanlış olcak ? Annemiz , babamız var yanlışmı doğrumu diye sorabileceğimiz..Yane size kalmadı bişi yargılayıp , sorgulamak ....

Son olarakda yabancı biri nerden bilsin öyle şeylerin , böyle olacağını..Nerden bilsin bizim dinimizi ? Adam kendi bildiklerine göre düzenlemiş vede sunmuş oyunu..Nerden bilebilir veya nerden biliyonuz ?

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHigher -- 8 Nisan 2008; 18:23:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

Duyduğunuz hiç birşeye , gördüğünüzün de yarısına inanın.

quote:

ahmetrefik

DELİNİN BİRİSİ KUYUYA BİR TAŞ ATIYO GERİ KALANLAR DA AKILLI OLDUKLARINI DÜŞÜNÜP TAŞI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR :)

Aşağıdaki yazı tamamen bana aittir ve pek çok siteye de verdim. Buyrun siz de okuyun bakalım ne düşünüceksiniz.

Kusura bakma kardeşim ama video gayet amatörce ve cahilce hazırlanmış. Bana tamamen "DİN İDTİSMARI" olarak göründü.

1. Michael Gray' in k2 firması tarafından The Sun gazetesinden atıldığı konusu nerden üredi ve bana bunun bir kanıtını kim gösterebilir ??

2. Premium ve cash almak için verilen paraların insanları öldürmek için ne şekilde kullanıldığını kim açıklayabilir??

3. Diyelim ki bu paralar başka kaynaklara aktarılıyor. Peki K2 firmasının (pek çok çalışanı olan ve pek çok departmana sahip bir firma) sabit ve değişken giderleri neyle karşılanıyor ??

4. Bu videoyu hazırlayan cahil kişi kaç yaşında ve bu bilgileri hangi istihbarat servisi aracılığıyla alıyor??? Sizce bir firmanın finansal ve kurumsal bilgilerine ulaşmak bu kadar kolay olabilir mi?? Bugün mahalle bakkalından bile kazancını öğrenemezsiniz ama k2 firmasının kazancını biliyorsunuz ha, güldürmeyin beni smile.gif Eğer bu kişi gerçekten bu bilgileri alabildiğini iddia ediyorsa "ENDÜSTRİ CASUSU" olduğu anlamına gelir ki düşündükçe daha çok gülüyorum smile.gif

5. Yok şu kadar premium oyuncu var, yok şu kadar kişi bronz alsa, vay efendim 57 milyon dolar olur vs. vs. vs... Parmak hesabıyla insanları yönlendiremezsin, bu hesap 5'i 5 kuruştan 5 yumurtaya döner. Varsayımlar sadece kişisel düşüncelerdir, insanlara bişeyler ispatlamaya çalışacaksan daha somut örnekler vermelisin yoksa komik duruma düşersin.

6. K2 firmasının masonlardan oluşan bir kurum olduğunu iddia ediyorsun. Peki ben de senden bu firmada çalışan 3 masonun ismini ve görevlerini yazmanı istiyorum.

7. Oyunun kuruluş amacıyla ilgili ilginç bir iddia var ki askeri ve stratejik amaçlarla kurulduğu yönünde. Oyunun kurucusunun bir malezyalı olduğunu düşünürsek ve oyuncu yaş ortalamasının oldukça düşük, oyuncu kitlesinin çoğunluğunu da Türkler'in oluşturduğunu buna dahil edersek bu askeri ve stratejik amaç kime hizmet ediyor?? Türkler'e mi smile.gif

8. 64 görevinin sonunda verilen itemin şekli itibari ile yahudilerle özdeşleştirilmesi ayrı bir hezimet. Dikkat ettiniz mi bu videoyu hazırlayan cahil kişilik sembolün adını bilmiyor, ona sadece mason işareti diyor. Peki bu sembolün bir adı var mı ? Tabi ki var; Davut Yıldızı. Ama bu işaretin aslında pek çok anlamı ve kökeni var ama hepsi Yahudilikten önceye dayanıyor.

"Bu işaret ilk olarak antik çağlarda ortaya çıktı ve Pagan Tanrısı Remphan' ın işaretiydi. Bu tarih masonluktan binlerce yıl öncesine dayanır. Daha sonrasında tunç devrinde Britanyalılar ve Mezopotamyalılar tarafından sihirli ve uğur getiren bir sembol olarak kullanıldı. Orta çağda ise hıristiyanlığın ortaya çıkmasından sonra yahudiler bu sembolü kullanmaya başladılar ancak hala bir çok hıristiyan kilisesinde hala bu sembol bulunmaktadır.

Anlayacağınız, bu sembol mason sembolü değil, bir çok kültürün daha eski tarihlerde sihir ve uğur getirmesi için kullandıkları "MİSTİK ve GOTHİC" bir semboldür.

9. Basit bir empoze sahtekarlığı ve Din istismarı daha; mouse (ki videoyu hazırlayan arkadaş daha mouse yazmayı bilmiyor, kaç yaşında olduğunu ve eğitim seviyesini siz düşünün artık) yere işaretlendiğinde çıkan işaretin de mason simgesi olduğunu söylüyor. Be cahil'i cühela; hiç mi matematik okumadın ki yerdeki yıldızın köşelerini sayamıyorsun. Bak bakalım mason yıldızı dediğin yıldızda kaç köşe var yerde mouseun işaretinde kaç köşe var smile.gif

10. Taşların üzerindeki işartlerde Allah yoktur (HAŞA RABBİM SEN BENİ AFFET Kİ Bİ CAHİLE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM" yazdığını söylüyorsun. Be taş kafalı herif, orda kafana göre bişeyleri çevirip yerlerini değiştiriyosun ama gene de senin ekrana yazdıklarınla taşın üzerindekiler birbirine benzemiyor. Sen onları üst üste değil yan yana yaz da biz bi görelim neyin neye benzediğini. Göz aldatması ve şartlandırmayla insanların algılarını yönlendirmek sadece amatör ve cahil bir beynin deneyi olabilir.

11. Çok ucuz bir numara daha: Apostle konusunda hiç araştırma yaptın mı, ya da kelime anlamına baktın mı sen ? Tabi ki hayır. Bol keseden salla, içine biraz demogoji kat, Din de ekledin mi Türk milletini can damarından vurursun nasılsa. Be eşşek kafalı düzenbaz, apostel havari demek değil mi? peki bunlar İsa' nın havarileri değil mi ? E sen ne halt etmeye çalışıyosun be cahil deyyuz. Sabahtan beri masonlardan ve yahudilerden bahsederken hıristiyanlık şimdi konunun hangi bölümüyle alakalı ? Diyelim ki hıristiyanlar da masonlara destek veriyorlar. Peki bu oyunda bir de "ATİLLA" diye bir yaratık yok mu ?? Peki bu Atilla Türk soyundan değil mi ? Kavimler göçü boyunca avrupalıların en korktukları hatta kabuslarındaki karakter değil mi ??

BURAYA DİKKAT: Bu oyunda belli bir np sayısına ulaşıldığında bazı semboller isminizin yanında belirir. Bunlarda bir tanesi de "GAMALI HAÇ" tır. Peki gamalı haç nedir. Bilmeyenlere hemen söyleyeyim. Adolf Hitler yönetimindeki nazi kuvvetlerinin işaretidir. Peki bu nazi kuvvetleri 2. dünya savaşında dünyanın pek çok bölgesini işgal etmenin yanında en çok hangi faaliyetleri ile tanınmışlardır: "YAHUDİLERİ KATLETMELERİ İLE" Peki sizce "sözde oyunun mason sahipleri" kendilerini katleden bir oluşumun
    simgesini oyuna neden koydular ve hatta neden bu sembolü oyunda başarı elde eden kişilere layık gördüler ?? Cevp yok değil mi. Ben de öyle düşünmüştüm smile.gif

Semişsin ki "Bu kadar kanıta inanmayanlar Allah' a hesap verecekler" Pardon ben mi kanıt göremedim yoksa bunlar senin kanıt diye ortaya attığın ve hiç bir dayanağı olmayan düzmece saçmalıklar mı ? Ayrıca Allah' a hepimiz hesap vericez, sen de dahil. Ayrıca sen hizmet ettiğin çürümüş ve sahtekar amacın için de hesap vericeksin bunu unutma. Allah ile kul arasına kimse giremez ve sen kimin ne hesap vereceğini bilecek kadar ermiş olmayı bi kenara bırak, kendi hesabını veremeyecek kadar zavallısın.

Bana isteyen istediği tepkiyi göstermekte özgürdür. Küfür edenlere dahi hiç bir şekilde cevap vermiyeceğim. Ben ne hıristiyanım ne de yahudiyim. Çoğumuz gibi ben de "ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" Ama kimse kusuruma bakmasın, Müslümanlığı kendi ezilmişliklerine ve cahilliklerine alet etmeye çalışan ve bununla da kalmayıp oyuncu kitlesinin çoğunluğu çocuk olan bir oyunu bile cahil emellerine alet eden kişiler sadece "ALLAH BELANIZI VERSİN" derim.

bu yazı alıntı olup son kısmı silinmiştir.

Olay budur.. Bu mesajdan sonra kişi yada kişilerin iyi bir araştırma yaparak buraya mesaj yazmaları gerekir... Kim yazdıysa Klavyesine sağlık... Madem ki oyun kötü Arkadaşın söylediği şeyleri ispatlayın Ondan sonra devam edin

• bakın arkadaşlar konunun nereye varcağı belli değil. ama oyun size bir yarar getirdimi ? oynayanlar için konşuyorum . 80 oldun diyelim itemin takılarn vs. vs. hazır. pk yapıosun. yapıyosun. belli bi süre sonra hiç mi sıkılmıcaksın? bayar be adamı hep aynı şeyi yapmak. ko oynayanların hayatı 7/15 kesin böle geçiyodur. geri kalan vakitte genel ihtiyaçlar uyku. sonra yine devam.Konuyu Açan arkadaş sadece videoyu sizle paylaşmak istemiş. katılanda olur katılmayanda. bunu neden siz kendi içinizde mualefet yapmıyosunuz. ? doğrumu yanlışmı diye? bize bir yararı yada zararı varmı bu oyunun diye? birbirmize dalaşacağımıza bunları yapsak daha mantıklı ?

Ama Bu Gidişle Hakikaten Türkiye'nin Durumu Hiç Te iyi olmayacak.O Kadar Paran var madem. yararlı işler için harcasa daha mantıklı. pre alıyolar. 30 gün sonra bitti. e ben ne anladım bu işten? yada cahs le alınan şeyler. bitmiyomu ? bitiyo. paran yine çar çur gidiyo...Diğer Oyunlar Rafa mı kaldırıldı. Gidin Son çıkan oyunları oynayın.Kız Ark'ın varsa onlarla takıl. çevre içinde sosyal bi hayat sür. bu ko yu oynayanlar çok mu sosyal oluyolar ? antisosyal hepsi. Ve düşünüyorumda ne sigara nede uyuşturucu gibi bir alışkanlığım yok. ama ko yu görüyorum ki hepsinden de beter.ve insanı berbat bir yaratık haline getiriyor.....
    Bu videoyu yapan arkadaş belki sadece uyarmak istedi.? Tamam belki fake ama. bir mesaj vermeye de çalışıyo olabilir.?Açıya hep belli tarafından bakmayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: TheFe

http://www.youtube.com/watch?v=vZklOc-Ff9g

marifet sanki...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.