Şimdi Ara

herşeyin tartışıldığı biryer varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günaydınlaaar....

akşam bir konu hakkında birkaç şey sordum ömrü birkaç dakika sürdü hemen kilit

dini forumlara bakıyorsun oradada diğer konular hakkında konuşmak yasak...

herşeyin konuşulup tartışıldığı kaliteli ve seviyeli bir forum yokmu acaba ???

bu yasaklar neden...............

eğer böyle bir site bilen varsa cevap bekliyorum

sanırım site adı da sormak yasak ama kimden öğrenecemki burada bir sürü insan var
    çevremdeki iki üç kişiden bunu öğrenemem..

saygılar iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: fbreeze

günaydınlaaar....

akşam bir konu hakkında birkaç şey sordum ömrü birkaç dakika sürdü hemen kilit

dini forumlara bakıyorsun oradada diğer konular hakkında konuşmak yasak...

herşeyin konuşulup tartışıldığı kaliteli ve seviyeli bir forum yokmu acaba ???

bu yasaklar neden...............

eğer böyle bir site bilen varsa cevap bekliyorum

sanırım site adı da sormak yasak ama kimden öğrenecemki burada bir sürü insan var
    çevremdeki iki üç kişiden bunu öğrenemem..

saygılar iyi günler...

bak dostum internette islamı savunan kesim adıyla yazan kişilerin de hepsine güvenemezsin.adam sözde islamı savunmak için yazıyordur ama aksine islamı binbeter rezileden saçmalıkları da yazıyor olabilir..

dikkat edersen din konusunda kimsenin inancı bir başkasıyla aynı değildir.iki müslüman arasında da inançları birebir aynı değildir.

çünkü din kişi ile Allah arasındaki bir inançtır.neyin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu kendin Kuran'dan okuyup kafanı çalılştıracaksın.

ben de bir müslümanım ama bir çok kişiden bazı kavramları daha farklı algılıyorum.bu benim bakış açımla alakalı.yanlız şunu bil öyle ya da böyle dinlerin temel amacı insanları doğru şekilde davranmaya,huzur ortamında yaşatmaya teşvik etmektir.başka bir amaçları da yoktur.

saygılar

• ya birgün nefis bir site rastlamıştım artık neydi bulamıyorum. Sitenin tanıtımı şuydu ''aklına ne gelirse söyle. Burada aklına geleni söylememek yasaktır.'' Küfür dahil din dahil açık açık yazabiliyordun. ama adı neydi forumun veya sitenin bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.