Şimdi Ara

Hertürlü item alınır satılır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili donanım haber, ben pazarcim, hertürlü DOTA2 itemini gerçek para karşılığı alıyor satıyorum.

ALMAK İÇİN

İstediğiniz itemi almak için tek yapmanız gereken itemin ismini bana söylemenizdir, bende varsa hemen yoksa en geç 1 gün içerisinde o itemi alıp sizinle irtibata geçerim, fiyat sabit olup hem vakit kaybı olmaması hem de adaletsiz olmaması bakımından pazarlığa açık değildir ve o anda markette ne gösteriyorsa %75'idir.

SATMAK İÇİN

İtemi bana gerçek paraya satmak için tek yapmanız gereken bana PM ile ulaşmak, sonra steam üzerinden direk alışverişe başlayabiliriz. Birden fazla item veya komple inventory hiç farketmez. Fiyat yine aynı sebeplerden dolayı pazarlıksız marketin o anki fiyatının %55-%60ıdır. (%55 %60 arası itemin büyüklüğüne,yaygınlığına ve market dalgalanmasına göre değişir.)

Alışveriş

Ödeme internet şubesinden havale/eft şeklinde olacak olup, ilk kimin gideceğini pmde konuşuruz. İlk gitme konusunda herhangi bir problemim yoktur yeterince güvenceye ilk giderim, sonuçta yüzyüze bakıyoruz ayrıca donanımhaberin kalitesine de güveniyorum.

Edit: Unmarketable/untradable itemler alım/satım dışıdır genelde, yine de pm ile sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazarcim -- 15 Temmuz 2015; 17:47:57 >

• http://steamcommunity.com/id/AKUMAGOUK1/

istediğim itemı sana sağlarım eklersen görüşürüz
  • pm attım
  • mesajlarına bakar mısın dostum
  • Güncel.
  • Konu günceldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakmali -- 19 Temmuz 2015; 17:46:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pazarcim

Merhaba sevgili donanım haber, ben pazarcim, hertürlü DOTA2 itemini gerçek para karşılığı alıyor satıyorum.

ALMAK İÇİN

İstediğiniz itemi almak için tek yapmanız gereken itemin ismini bana söylemenizdir, bende varsa hemen yoksa en geç 1 gün içerisinde o itemi alıp sizinle irtibata geçerim, fiyat sabit olup hem vakit kaybı olmaması hem de adaletsiz olmaması bakımından pazarlığa açık değildir ve o anda markette ne gösteriyorsa %75'idir.

SATMAK İÇİN

İtemi bana gerçek paraya satmak için tek yapmanız gereken bana PM ile ulaşmak, sonra steam üzerinden direk alışverişe başlayabiliriz. Birden fazla item veya komple inventory hiç farketmez. Fiyat yine aynı sebeplerden dolayı pazarlıksız marketin o anki fiyatının %55-%60ıdır. (%55 %60 arası itemin büyüklüğüne,yaygınlığına ve market dalgalanmasına göre değişir.)

Alışveriş

Ödeme internet şubesinden havale/eft şeklinde olacak olup, ilk kimin gideceğini pmde konuşuruz. İlk gitme konusunda herhangi bir problemim yoktur yeterince güvenceye ilk giderim, sonuçta yüzyüze bakıyoruz ayrıca donanımhaberin kalitesine de güveniyorum.

Edit: Unmarketable/untradable itemler alım/satım dışıdır genelde, yine de pm ile sorabilirsiniz.

Hocam cs:go da da böyle bir şey yapma imkanınız var mı ?

• Hocam windrunner ın flowersong tempest seti ne kadara gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam techies, announcer ve mega kills istiyorum? Kac tl? Odeme nasil olucak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen

Hocam cs:go da da böyle bir şey yapma imkanınız var mı ?

Keşke olsa zira cs:go daha canlı, ancak cs:go piyasasına hakim değilim ve alıcı kitlem yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Hocam windrunner ın flowersong tempest seti ne kadara gelir?

cache seti değil mi o? Untradable ve unmarketable, dolayısıyla standart alım satım listemde yok. Ancak alıcı mısın satıcı mısın söylersen bir fiyat çıkarabilirim (büyük ihitmal 0.5-2$ arası olur alıcı/satıcı, bakmam lazım). Ayrıca alıcıysan problem var, zira bu set tek kez gift ediliyor, birinden alıp sana verme ihtimalim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Hocam techies, announcer ve mega kills istiyorum? Kac tl? Odeme nasil olucak?

1.5 tl olur. Ancak emin misin? Başka bişey istemediğine, çünkü zaten havale ücreti 1tl

quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Güven sorunu olacak gibi? 6 mesaj güven vermiyor.

Sen bilirsin kardeş, güven için kriterin dh forumdaki mesaj sayısıysa en güvenilmez adam benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazarcim -- 21 Temmuz 2015; 21:37:18 >

• Pazarcim kullanıcısına yanıt
    ücretsiz eft yapılabiliyor.
  • Zirrat internet bankacıligiyla oduyorum. En son dc aldigimda 1 lira eft ucreti kesti, yoksa bende ucretsiz saniyordum.

• Konu Günceldir.
  • Guncel

• ilginiz için teşükkürler alım/satım devam etmetedir.
  • dm den yazdım
  • Merhaba Arkadaşlar

İsmim ibrahim

Steam Profilim

http://steamcommunity.com/id/MellivoraCapensis/

Elimde Dota 2 için yaklaşık 1000 dolarlık itemler mevcuttur.

Clean DragonClaw Hook 275
    DragonClaw Hook (Full Mode Taşlarıyla) 250 TL
    Clean Battlefury 220 TL (Satıldı)
    Juggernaut Clean Kantusa 115 TL
    Sniper Clean The Feeder-Eater 120 TL
    Hakiki Bloodlust Fork 70 TL (Satıldı)
    Kunnka Hakiki Hat of the Kraken 60 TL
    Cm Arcana 50 TL (Satıldı)
    Techies Arcana 50 TL (Satıldı)
    Hakiki Eternal Radiance Blades 25 TL
    Ayrıca Luna Golden MoonFall 50 TL
    NightStalker Black Nihitlity Seti 35 TL
    Golden MoonFall 50 TL
    AM Golden Basher 50 TL (Satıldı)
    Zeus Immortal 25 TL
    Sf ImmortalKol 20 TL
    Ursa RedWood Claws 15 TL (Satıldı)
    Spectre Soul Diffuser 15 TL (Satıldı)
    İnvo Immortal 10 TL
    Invoker Immortal 10 TL
    Anti-Mage Basher 10 TL
    Templar Immortal 10 TL
    Tinker Immortal 5 TL
    Sand King Kafalık 5 TL
    Luna MoonFall 5 TL
    Meepo Immortal 5 TL
    Magnus Immortal 5 TL

ENVANTER'DEKİ TÜM İTEMLER STEAM MARKETTEKİ FİYATIN %70'İNE SATILIKTIR.

PAZARLIK YAPILMAYACAKTIR. FİYATLAR MAKULDÜR.

BURAYA PEK BAKAMIYORUM STEAMDEN EKLERSENİZ YARDIMCI OLURUM.

• Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.