Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.568
Cevap
79
Favori
354.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magicbass

2006 seat altea aracıma multimedya cihazı düşünüyorum. Bütçe 800 lira. Ne önerebilirsiniz?

Navigold seatlar icin olan xihaz var wv ye de takiloyor cerceve ile o takilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende multimedya sistem taktırmak istiyorum nissan juke bunun icin ne tavsiye edersiniz. Telefon ve varsa internet sitenizi özelden gönderirseniz size ulaşmak istiyorum bende kadıköydeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79

Merhaba bende multimedya sistem taktırmak istiyorum nissan juke bunun icin ne tavsiye edersiniz. Telefon ve varsa internet sitenizi özelden gönderirseniz size ulaşmak istiyorum bende kadıköydeyim.

531 636 51 14

• Merhaba yeni yılı herkesin kutlu olsun. Bende megane 3 var. Servis cyclone cihazı kurulumu ile beraber 1300 fiyat verdi. By cihaz için pek iyi değil demişsiniz daha önce bunun hakkında biraz bilgi verir misiniz? Birde servisde bu cihazın ses çıkış gücü 20 watt dediler internette ise 45 watt diyen satıcılar mevcut. Hangisi doğru? Cihazın ses çıkışı kaliteli mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Merhaba, @SKRlllEX sanalpazarda sukru579' da sizsiniz sanırım Chevrolet aveo 2012 model LT double için mesaj yazmıştım cevapta vermişsiniz teşekkürler. Ancak kafam çok karrıık bir kaç soru sormak bir aksilik olmazsa Ümraniye'deki mağazanıza gelerek ürünü görmekte istiyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasadaki ne sattığını bilmeyen ses kalitesi diyince sesin yüksek çıktığını söyleyen satıcılardan farklı gibi gördüm sizi. Sorularım şu şekilde ;

- Piyasada bir çok marka var aracıma özel olarak Navimex, necox, Cylone, navigold vs... gibi bunların hepsi birbirinin aynısı üstüne sadece marka basılarak satılıyor gibi geliyor bana ancak fiyat farkları çok uçuk farklarda, örneğin Cyclone ve necvox diğelerinin 2 katı fiyatlarda. Sizce bu ürünler ve sizin sattığınız navigold arasında fark varmıdır ?

- Cyclone ürünlerinde yüksek kaliteli ses çıkışı diyor diğer markalarda ses kalitesi ile ilgili bir şey göremiyorum.

- Navimexin malzeme kalitesi daha iyi olduğu söyleniyor navigold ile arasında bir malzeme farkı vss. farkı varmıdır.

- Bildiğiniz gibi aracımda (chevrolet Aveo 2012 model LT) araç ayarları teyp üzerinde uyarı sesleride teyp üzerinden geçerek hoparlörden geliyor. Sizin sattığınız üründe teyp üzerinde araç ayarları ve sinyal sesleri varmıdır ?

- Çoğu satıcı örneğin navimex ürünlerinde yanında geri görüş kamerası ve tv antenide yanında hediye diyor. Sizin satışınızda kamera göremedim. elinizde varmı varsa ek olarak fiyat nedir ?

Aslında daha kafamda çok soru var onlarda meülerle falan ilgili onlarıda verdiğiniz cevaplara istinade gelip yerinde görmek isterim. Bu cuma veya cumartesi açıkmısınız ?
    Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 1 Ocak 2015; 23:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Merhaba, @SKRlllEX sanalpazarda sukru579' da sizsiniz sanırım Chevrolet aveo 2012 model LT double için mesaj yazmıştım cevapta vermişsiniz teşekkürler. Ancak kafam çok karrıık bir kaç soru sormak bir aksilik olmazsa Ümraniye'deki mağazanıza gelerek ürünü görmekte istiyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasadaki ne sattığını bilmeyen ses kalitesi diyince sesin yüksek çıktığını söyleyen satıcılardan farklı gibi gördüm sizi. Sorularım şu şekilde ;

- Piyasada bir çok marka var aracıma özel olarak Navimex, necox, Cylone, navigold vs... gibi bunların hepsi birbirinin aynısı üstüne sadece marka basılarak satılıyor gibi geliyor bana ancak fiyat farkları çok uçuk farklarda, örneğin Cyclone ve necvox diğelerinin 2 katı fiyatlarda. Sizce bu ürünler ve sizin sattığınız navigold arasında fark varmıdır ?

- Cyclone ürünlerinde yüksek kaliteli ses çıkışı diyor diğer markalarda ses kalitesi ile ilgili bir şey göremiyorum.

- Navimexin malzeme kalitesi daha iyi olduğu söyleniyor navigold ile arasında bir malzeme farkı vss. farkı varmıdır.

- Bildiğiniz gibi aracımda (chevrolet Aveo 2012 model LT) araç ayarları teyp üzerinde uyarı sesleride teyp üzerinden geçerek hoparlörden geliyor. Sizin sattığınız üründe teyp üzerinde araç ayarları ve sinyal sesleri varmıdır ?

- Çoğu satıcı örneğin navimex ürünlerinde yanında geri görüş kamerası ve tv antenide yanında hediye diyor. Sizin satışınızda kamera göremedim. elinizde varmı varsa ek olarak fiyat nedir ?

Aslında daha kafamda çok soru var onlarda meülerle falan ilgili onlarıda verdiğiniz cevaplara istinade gelip yerinde görmek isterim. Bu cuma veya cumartesi açıkmısınız ?

Selam kafanızdaki tüm soruları gidermek adına ümraniye de ki mağazamiza gelirseniz tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz ayrıca kamera ve tv anteni bizde de hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Merhaba, @SKRlllEX sanalpazarda sukru579' da sizsiniz sanırım Chevrolet aveo 2012 model LT double için mesaj yazmıştım cevapta vermişsiniz teşekkürler. Ancak kafam çok karrıık bir kaç soru sormak bir aksilik olmazsa Ümraniye'deki mağazanıza gelerek ürünü görmekte istiyorum. Gördüğüm kadarıyla piyasadaki ne sattığını bilmeyen ses kalitesi diyince sesin yüksek çıktığını söyleyen satıcılardan farklı gibi gördüm sizi. Sorularım şu şekilde ;

Selam kafanızdaki tüm soruları gidermek adına ümraniye de ki mağazamiza gelirseniz tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz ayrıca kamera ve tv anteni bizde de hediye

Teşekkürler, bu cumartesi açıkmısınız, ayrıca size ulaşabileceğim adres ve telefon bilgisinide özelden verebilirmisiniz. ?

• Merhaba 20w dediği cihazlar CD changeri olmayan USB SD Radyo olan cihazlardir Bizim Navigold&Darwill cihazlarimizda 4X45W cikiş mevcuttur
  • Merhabalar..

Sizde Android cihaz olmadığı için Yurtdışından getirmem gerekti.. Ancak şimdiki sorun bağlantı,, Kia servisi bağlamayı denedi ama olmadı.. Aracın Ojinal geri görüş kamerası ile direksiyon kumandasını çalıştıramadılar.. Bağlantı kablosu yanlış gelmiş dediler.. Onun üzerine satıcı ile görüştüm Kabloların tamemen doğru olduğunu söyledi. Canbus kutusu vs. bişeyler demiş. Sizin Çözüm üretmede yardımcı olma durumunuz olurmu ??
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Bipper kullanıcısına yanıt
    Kia larda canbus bulunmaz soket dogru direksiyon kumandasi icin tanimlama yapilmalidir umraniyeye getirin takalim

• Selamalar..

SKRlllEX sayesinde sonunda cihazımı aracıma takabildim..
    Kia servisin kabloları yanlış dediği sistemi arkadaşlar biraz uğraşlıda olsa gayet güzel monte ettiler.. gece 23:10 'a kadar benim aracımla uğraşıp, asıl işi yapan Şükrüye teşekkür etmek gerek.. Gayet ilgili arkadaşlar ve yaptıkları iş karşılığında makul ücret alıyorlar. Ayrıca ilerleyen dönemde çok daha iyi hizmet vereceklerine eminim.. Gözünüz arkada kalmadan hizmet alabilirsiniz.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Biz teşşekkür ederiz bizi seçtiğiniz için Hayırlı olsun güle güle kullanın bir sorun cıkarsa herzaman ugrayabilirsiniz
  • Bu gün bende chevrolet yeni aveo aracıma Şükrü beyin ustalığı ile kendilerinden aldığım cihazı taktık. Teybin arkasında baya bi kablo karmaşası oldu baya bir uğraşla teybi yerine takabildik. Eve gelirken yolda navigasyonu denemek istedim ancak hiç bir sesli yönlendirme yapmadığını farkettim. Aracımda ses tesisatı vardı anfi vs... Teyp ayarlarından baktığımda ön kolonların çıkışına bağlamak yerine arka kolonların çıkışına bağlanmış. Sanırım bu nedenle navigasyon sesleri hoparlörlerden gelmiyor. O kısmıda artık kendim çözücem. Tek sıkıntı teypi yerine zor sokmuştuk şimdi çıkartıp tekrar yerine sokmak. Teypin ses kalitesi ne çok iyi nede çok kötü, bizim araçlarda radyo çekiminin ne kadar kötü olduğunu bilen bilir bunda bu sorundan da kurtulmuş oldum.
  • Abi hiç elleme getir yarın halledelim
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Abi hiç elleme getir yarın halledelim

Bu gün Teybi söktüm bağlantıları front olarak ön çıkışlara aldım ve navigasyon sesleri geldi. Şimdi de sırada aracımın üst konsolunda gömülü bulunan usb soketini bu tebin usb soketine takarak torbidoda boşta duran kablolardan da kurtulmuş olucam onun içinde bu gün ufak bir dönüştürücü sipariş ettim, sökmüşken 1 anfi kablosu daha alarak 4 kanal anfimi tam 4 kanal olarak kullanabilicem.

Bu gün navigasyonumun haritasının biraz eskimiş olduğunu gördüm daha yeni sürümleri var sd karı çıkartarak bilgisayara bağladım, ancak güncellemeyi nereden yapıcaz. naviextras uygulaması ile yapılabilir diye düşünüyorum ancak markalarda navigoldu bulamadım burdan ne seçmemiz lazım yada başka nerden güncelleyebiliriz ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 4 Ocak 2015; 18:23:06 >

• naviextras programindan güncelle deyince güncellemesi lazim marka seçmenize gerek kalmadan
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi naviextras programı otomatik olarak sd kartı tanıdı ve güncellemelerini sorunsuz bir şekilde yaptı. Cihazı kullandıkça dahada ısınıyorum. Kendi istediğim gibi iyileştiriyorum cihazı yardımlarınız için ayrıca teşekkürler.

Bir sorum daha olacak, navigasyonu güncellerken yeni yüklenenler için "Türkiye için TrafficNav RDS trafik bilgileri (TMC) hizmeti " diye bir güncelleme yaptı. Bizim cihazlarda bu hizmeti kullanabiliyormuyuz ? Yani radyo üzerinden tmc trafik bilgilerini alabiliyormu teyp ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 4 Ocak 2015; 23:59:52 >
  • quote:

Söylediğiniz gibi naviextras programı otomatik olarak sd kartı tanıdı ve güncellemelerini sorunsuz bir şekilde yaptı. Cihazı kullandıkça dahada ısınıyorum. Kendi istediğim gibi iyileştiriyorum cihazı yardımlarınız için ayrıca teşekkürler.

Bir sorum daha olacak, navigasyonu güncellerken yeni yüklenenler için "Türkiye için TrafficNav RDS trafik bilgileri (TMC) hizmeti " diye bir güncelleme yaptı. Bizim cihazlarda bu hizmeti kullanabiliyormuyuz ? Yani radyo üzerinden tmc trafik bilgilerini alabiliyormu teyp ?

Teşekkürler.

Malesef alamiyor o programin sundugu hizmet
  • Selam,
    2001 Mondeo MKIII da, azıralı olan (ekte fotosu bulunan) cd player ı, multimedia player ile değiştirmek istiyorum, direksiyon kumandasını kullanabileceğim uygun multimedia player lar hk bilgi verebilir misiniz ? Multimedia sistem için soket değişikliği gerekiyor mu ? Montaj işleminden sonra çerçeve gerekli olur mu ? Direksiyon kumanda uyumu için herhangi bir parça kullanmam gerekiyor mu ?
    Not: Navigasyon ve TV gerekli değil, Radyo çekiminin iyi olması, DVD, USB, SD kart desteği ve BT olması yeterli.

https://store.donanimhaber.com/93/29/a1/9329a13decd802b073572ae228fb4e0f.jpg
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Selamlar. 2012 C4 aracımda motevo marka windows CE işletim sistemli araç içi navigasyon var. Cihazda video oynatma özelliği var fakat internetten indirdiğim kliplerin formatı desteklenmiyor. mesela youtub dan indirdiğim klipleri hangi formata çevirmeliyim hangi programla çevirmeliyim codec falan nasıl bi ayar yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

ayrıca cihazı taktıktan sonra radyo dinleyemez oldum.. radyolar çekmiyor bağlantılarda sıkıntı yok çözemedim.. acaba cihazın özelliği bu mu.. radyo çekim kalitesi çok mu düşük bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.