Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.566
Cevap
79
Favori
351.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen egea aracımda kilometre yanıp sönüyordu canbus ayarından aracın modelini seçtim güncelleme yaptı şimdi kontağı açtığımda ışıklar yanıp sönüyor araba çalışmıyor multimedya ekranı hiç gelmiyor ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONAKPC K kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Uzun zamandır foruma uğramadığım için mesajınızı yeni gördüm. Benim arabada orijinal halojen farları söküp kısalara ve uzunlara led, zenon çakar vs ne buldularsa takmışlardı. Birgün tesadüfen seyir halinde iken yağmur yağmaya başladı ve araçtaki sesler yine sapıttı. Sorunun kaynağının farlara gelen yağmur suyundan olduğunu düşündüğüm için yapılan saçma sapan herşeyi söktürüp bağlantıları düzelttirip normal halojen far taktirdim ve sonrasında bir daha o sorunu hiç yaşamadım. Ben bu şekilde çözmüş oldum

• MuccahiT kullanıcısına yanıt

Hocam Merhabalar bende aynı cihazdan taktırdım fakat cihaz bir süre çalıştıktan sonra yoğun bir fan sesi geliyor siz böyle bir sorun yaşadınızmı hiç?

• Merhaba, aracıma yeni multimedya ekran taktırdım, bluetooth bağlantısını yaparak carplay ile kullanabiliyorum. Bağlantıyı sağlayabilmem için aracın hotspot'una telefonun wifi bağlantısı üzerinden bir bağlantı ile bağlanmam gerekiyor, fakat bu bağlantı sürekli olarak kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Bluetooth üzerinden müzik dinlemek istediğim zaman sürekli yarıda kesiliyor ve tekrar devam etmeye çalışıyor. bu bağlantı sorununa çözüm bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Simdiden çok teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, Honda City marka aracıma carnavi marka multimedya taktırmak istiyorum. Fiyatları ve özellikleri aşağıda bıraktım sizce carnavi markası nasıldır? Alınır mı?

2 GB RAM 32 dahili hafıza carnavi marka IPS ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 4500 TL.

4 GB RAM 64 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 5500 TL.

6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 6999 TL.

6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android 8581 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 9999 TL.

8 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android TS10 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 11999 TL.

Rapor Düzenle

• Merhaba,

Suzuki Vitara aracım var ve bu araçta 9" Navitech Araç Multimedya kullanılmış. Memnun olmadığım bir kaç konu vardı o yüzden değiştirsem mi diye düşünmeye başladım.

Çok kötü bir geri görüş kamerası var ve navigasyonda zoom vs yapamıyorsunuz.

Biraz araştırdığımda 9" Multimedya olarak Türkiye de bir çok satıcıda ürünler gördüm. Aynı zamanda aliexpress gibi yurtdışı sitelerde de bir çok alternatif var.

Karar veremediğim nokta teknik özelliklerin seçimi oldu. Belleklerde 2-4-6-8 GB seçenekleri var. Temel işlemler bellek üzerinde yürüdüğünden 8 GB olması gayet mantıklı.

Disk kapasitelerinde ise 32-64-128-256 Seçenekleri var. Burada ki mantık android bir telefonda ki gibi uygulama veya veri yükleme alanı gibi mi bunu tam anlayamadım.

64GB bütün uygulamalara vs yetiyorsa 128 veya 256 gibi seçeneklere gerek var mı? Daha doğrusu performans etkisi vs var mıdır?

Bir de son olarak aracıma uygun 9" seçeneğine alternatif olarak 13.3" Multimedya seçeneğini de gördüm. Türkiye de var mı bilmiyorum. Fiyatı da 190-290 usd arası değişiyor

Görüş ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.