Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
357.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw e46 2002 için direksiyondan da kumanda edebileceğim androidli bir cihaz arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjay85

bmw e46 2002 için direksiyondan da kumanda edebileceğim androidli bir cihaz arıyorum

Selam elimizde var 1700tl fiyati montaj ucretsuz istanbul ici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

bmw e46 2002 için direksiyondan da kumanda edebileceğim androidli bir cihaz arıyorum

Selam elimizde var 1700tl fiyati montaj ucretsuz istanbul ici

teşekkür ederim ancak istanbulda değilim birde cihazın teknik özellilkleri markası modeli nedir acaba
    a
  • Bak normalde 1500tl e39 için olan bu indirime girmiş 1425 tl e 46 sida 1600e gelir indirimle özellik olarak ayni
  • quote:

Bak normalde 1500tl e39 için olan bu indirime girmiş 1425 tl e 46 sida 1600e gelir indirimle özellik olarak ayni

ustam anladım. markası modeli özellikleri nedir e46 için dynavin öneriyolar genel olarak senin elimde var dediğin le dynavin arasındaki farklar neler onu bilmek için
  • quote:

quote:

Bak normalde 1500tl e39 için olan bu indirime girmiş 1425 tl e 46 sida 1600e gelir indirimle özellik olarak ayni

ustam anladım. markası modeli özellikleri nedir e46 için dynavin öneriyolar genel olarak senin elimde var dediğin le dynavin arasındaki farklar neler onu bilmek için

Dynavin orjinal bmw fabrika cihaz androidsiz digeri androidli

• quote:

quote:

quote:

hocam sendeki ürünün markası nedir
  • opel astra j kasa aracın var.multimedya sistemi taktirmak istiyorum.benim aklımda necvox platinum 1033 var acaba bu cihaz hakkında bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz yada tavsiye edebileceğiniz başka cihaz var mi ?saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

navigold

• Arkadaşlar,

multimedya üzerinde flash disk de ki müzikleri dinlemek için hangi formatta müziklerin yüklü olması gerekiyor ? şuan ki dosya biçimi M3U Biçimli Ses (mp3) ancak açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 25 Mayıs 2015; 13:16:27 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

navigold

İyi günler 2005 honda civic aracımda orjinal teyp var mm taktırmayı düşünüyorum hangi marka model onerirsiniz ? İstediğim özellikler kamera navigasyon dokunmatiği güzel çalışşın . Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw F10 2011 model aracım var. ÜZERİNDE ki ekran ufak. Bluetooth, usb,5 kameralı çevre görüş sistemi ve 7 hoparlörlü sistem var.
    Büyük ekranlı, dokunmatik, navigasyonlu modeller, çevre görüşlü orjinal sistemle 2600 tl falan diyorlar. İgo imiş navigasyon u.
    Siz ne önerirsiniz. Siz de ne var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 2 Haziran 2015; 12:40:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Bmw F10 2011 model aracım var. ÜZERİNDE ki ekran ufak. Bluetooth, usb,5 kameralı çevre görüş sistemi ve 7 hoparlörlü sistem var.
    Büyük ekranlı, dokunmatik, navigasyonlu modeller, çevre görüşlü orjinal sistemle 2600 tl falan diyorlar. İgo imiş navigasyon u.

f10 kasa bmwler için multimedya var fiyatlari 1400tl fakat ürün stokta kalmadi malesef sşuanda
  • tahmini ne zaman gelir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tahmini ne zaman gelir?

sipariş üzerine 1-2 hafta
  • merhabalar 2014 octavia aracıma mm taktırmak istiyorum OBD özelliği olan hangi cihazı tavsşye edersiniz. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncdt41

merhabalar 2014 octavia aracıma mm taktırmak istiyorum OBD özelliği olan hangi cihazı tavsşye edersiniz. iyi günler.

tüm cihazlarimizda obd özelliği mevcuttur Darwill ve Navigold marka

• Slmlar
    teyibin gücü RMS 4 x 22w .....max 4 x 50 yazıyor kitabında

En yuksek RMS gücü kaç watt alabilirim?
    çok ses açmam
    kısık ses bile olsa temiz ses duymak isterim
    Tavsiyeniz nedir? kompanent mi koaksiyel mi?
    Anfi yok

getz 4 kolonlu
    Sadece önlere alacağım
  • quote:

quote:

Bmw F10 2011 model aracım var. ÜZERİNDE ki ekran ufak. Bluetooth, usb,5 kameralı çevre görüş sistemi ve 7 hoparlörlü sistem var.

f10 kasa bmwler için multimedya var fiyatlari 1400tl fakat ürün stokta kalmadi malesef sşuanda

Selam tanidigim birisi araciliyla buldum bir cihaz 2000tl fiiyati var

• Arac honda civic 1.4 is modeli
    Oncelikle olarak eski sistemim hakkinda bilgi vermek isterim

Teyp Navix NVX 7800 MKV TEYP
    Ön Compenent takimi Jbl Gto 6508c
    Arka Pioneer TS-A6975R
    Amfi Cadence XA-125.4
    Bass Kicker COMPS 10" 4 Ω SVC

yukaridakiler benim urunlerimdi ve ana unite ve arka oval hoparloru onceki aracimla birlikte sattim
    Elimde mevcut olan suan itibari ile

Ön Compenent takimi Jbl Gto 6508c
    Amfi Cadence XA-125.4
    Bass Kicker COMPS 10" 4 Ω SVC

Bu urunlerdir ve bana lazim olan Ana unite (IN DASH) arka hoparlor (90+rms) degeri olan urunlerde bana önerileriniz nelerdir

Bu arada pioneer in dash 7500 biraz pahali geldi navitech onermemyssiniz harward fan sesi hatasi varmis tam olarak anaunitede ne alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CadissEtrama -- 11 Haziran 2015; 16:40:33 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.