Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
357.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asacol38

size ulaşacağım telefon numarası varmı
    5316365114
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

Necvox sistem çalışıyor.. fakat donuk işlemiyor radyo frekansı değişmiyor geri dönüş kamerası çalışmıyor siyah ekran veriyor USB bellekten müzik dinleyeceğim zaman şarkılar arası geçiş yapıyor ama şarkıyı çalmıyor çok değişik bir durum söz konusu.. söylrki necvox sistemine enerji geliyor ama görevlerini yapmıyor
    531 636 51 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almusel

Merhaba kardeşim hayırlı işler hayırlı günler bi konuda yardımına ihtiyacım var umarım yardımcı olabilirsin. 2006 Model Passat 1.6 FSI aracım var yaklaşık 5-6 ay önce aldım. multimedya sisteminde herşey çalışıyor sadece navigasyon sorunlu. igo2018 indirdim,https://www.youtube.com/watch?v=mGFIyagpq3c bu linki buldum ve aynısını uyguladım lakin en son adımda igo dosyasını yükleme aşamasına geliyorum (dk 1.40) orda takılı kalıyor geçen inat ettim 45 dk falan bekledim ama yükleme ekranı hiç gitmedi (VW logosu çıkıyor ve yavaş yanıp sönüyor), her defasında resetleyip geri çıkabildim. sistemde Android kitkat 4.4.1 yklü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba. şimdiden teşekkür ederim Selamlar, Alay
    531 636 51 14

• ben her muzikden bas alamiyorum mesala bir sarki var hepsi dj nuzikleri dinliyorum ama bazi sarkilar bass super bazilari ise hic bass yok hemde hic

boss ch 1200 600 rms mono amf
    pioneer 311d4 30cm 400 rms bass im var bunu amfiden yada teyip ayarindan nasil yapa bilirim yaparsam diger guzel bass aldigin bazi sarkilarda kötu bass alirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • focus 3 aracımda android navimex takılı geçenlerde blutooth la bağlı telefonumda sesim karşı tarafa çok az gidiyordu.taktıralı üç yıla yaklaştığı garantisi bittiği halde genel merkezi aradım Ergin bey sağolsun ücretsiz yeni bir mikrofon gönderdi taktırdım herhangi bir sorun kalmadı.
  • Arkadaşlar aşağıda verdiğim linkteki cihazı almayı düşünüyorum 11.11de fakat simkartsız modeli 1GB Ram var, simkartlı modelde 2GB. 1GB acaba kasma yaptırır mı, kullanan var mı? Simkarlı model gümrükten geçebilir mi?

aliexpress.com
    US $160.38 19% OFF|4G RAM Vertical screen android 9.0 system car gps multimedia video radio player in dash for opel ASTRA J car navigaton stereo-in Car Monitors from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32G-ROM-Vertical-screen-android-car-gps-multimedia-video-radio-player-in-dash-for-opel-ASTRA/32856863895.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.10623c004iFlBD

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackrockH

Arkadaşlar aşağıda verdiğim linkteki cihazı almayı düşünüyorum 11.11de fakat simkartsız modeli 1GB Ram var, simkartlı modelde 2GB. 1GB acaba kasma yaptırır mı, kullanan var mı? Simkarlı model gümrükten geçebilir mi?

https://www.aliexpress.com/item/32G-ROM-Vertical-screen-android-car-gps-multimedia-video-radio-player-in-dash-for-opel-ASTRA/32856863895.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.10623c004iFlBD
    sana birşey söyliyim burdan alıcaksın bağlatmaya 300tl garenti yok vs yok tr den alsan daha iyi
    350 400 dolar da tr de 2 yil garantili gümrük derdi yok

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Tr de bu fiyata bulamadım malesef. En uygun Cyclone diye bir marka instagramdan 2750e veriyor. 300 de montajı 3000e geliyor. Aliexpressteki ürün 1500tl e geliyor. Bildiğiniz bir model var mı Tr de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackrockH

Tr de bu fiyata bulamadım malesef. En uygun Cyclone diye bir marka instagramdan 2750e veriyor. 300 de montajı 3000e geliyor. Aliexpressteki ürün 1500tl e geliyor. Bildiğiniz bir model var mı Tr de?
    BİZDE WAR 400$ A MONTAJ DAHİL 2200TL
  • Selamlar dostum 2006 kia cerato var bende. buna bir multimedya sistemi almak istiyorum.

-çok takılmasın sinir sahibi etmesin.
    -tv olsun.
    -radyosu kötü olmasın.
    -blutoothu olsun hands free falan hoş olur.
    -biraz panele falan uysun emanet olmasın hatta mümkünse komple panelli olsun.
    -2006 model arabaya da aşırı kaçmasın attığımız taş kuşu ürkütmesin.

fotosunu ekliyorum panelin. birde komple panel olarak olanlar varmış. üstünkörü bir bakındım ama 2008 cerato için buldum aliexpressde. çok ali express yanlısı değilim. bozulduğunda bir muhattab olmaı iyi olur. yok gümrüğüydü bandrolüydü yorucu olur.

senin temin edebileceğin yada önerebileceğin neler var?

İlgin için teşekkürler

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfChiki -- 8 Kasım 2018; 12:8:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AfChiki

Selamlar dostum 2006 kia cerato var bende. buna bir multimedya sistemi almak istiyorum.

-çok takılmasın sinir sahibi etmesin.
    -tv olsun.
    -radyosu kötü olmasın.
    -blutoothu olsun hands free falan hoş olur.
    -biraz panele falan uysun emanet olmasın hatta mümkünse komple panelli olsun.
    -2006 model arabaya da aşırı kaçmasın attığımız taş kuşu ürkütmesin.

fotosunu ekliyorum panelin. birde komple panel olarak olanlar varmış. üstünkörü bir bakındım ama 2008 cerato için buldum aliexpressde. çok ali express yanlısı değilim. bozulduğunda bir muhattab olmaı iyi olur. yok gümrüğüydü bandrolüydü yorucu olur.

senin temin edebileceğin yada önerebileceğin neler var?

İlgin için teşekkürler

537 976 30 73 direk arayın whatsapp mesajlarına bu telefondan çok geç bakilir

• Doblo d3 kasa için android teyp bakıyorum. aklımda navitech ux-180v var önerirmisiniz ? double teypte olabilir fakat bütçem 1000 Tl kadar.
  • Merhabalar @SKRIIIEX

Aşağıdaki honda city için benzeri bir ürün varmıdır?
    1- Var ise ürüne ilişkin marka, model veya link paylaşırmısınız?
    2- Ayrıca Montaj dahil fiyatı ne olu?

Şimdiden teşekkür ederim.

DM
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmnokia -- 12 Kasım 2018; 2:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmnokia

Merhabalar @SKRIIIEX

Aşağıdaki honda city için https://www.aliexpress.com/item/2Din-1024-600-Android-4-4-Car-PC-Tablet-2-din-Universal-For-Nissan-Car-Tap/32656616745.html benzeri bir ürün varmıdır?
    1- Var ise ürüne ilişkin marka, model veya link paylaşırmısınız?
    2- Ayrıca Montaj dahil fiyatı ne olu?

Şimdiden teşekkür ederim.

DM
    531 636 5114

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba.. @SKRIIIEX

Avgo Smart avg s904 cihazını kullanıyorum. Arabamı servise bıraktım ve geri aldığımda wince 6.0 olarak açılmaya başladı. Sanırım arayüz silinmiş. Günlerdir cihazımı kullanamıyorum. Daha önce benzer bir durumdan Avgonun servisine gittim ve biraz yüksek fiyat istediler. Tekrar gitmek istemiyorum. Konuyla alakalı yardımcı olabilirsen sevinirim. Gerek yazılımı yolla gerek İstanbul ikametindeysen yanına geleyim. Ücreti neyse takdim ederim. İyi akşamlar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertsnl

Hocam merhaba.. @SKRIIIEX

Avgo Smart avg s904 cihazını kullanıyorum. Arabamı servise bıraktım ve geri aldığımda wince 6.0 olarak açılmaya başladı. Sanırım arayüz silinmiş. Günlerdir cihazımı kullanamıyorum. Daha önce benzer bir durumdan Avgonun servisine gittim ve biraz yüksek fiyat istediler. Tekrar gitmek istemiyorum. Konuyla alakalı yardımcı olabilirsen sevinirim. Gerek yazılımı yolla gerek İstanbul ikametindeysen yanına geleyim. Ücreti neyse takdim ederim. İyi akşamlar dilerim..
    Umraniye ve tahtakalede yerimiz

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Hocam bi fiyat verme şansın var mı?
    Astarı yüzünü geçerse orjinal teybi takmayı düşünüyorum.
  • Merhabalar, 207 aracıma ufak çaplı bütçeyi sarsmayacak şekilde küçük ses iyileştirmeleri istiyorum, fakat piyasadan ve olaydan tamamen bağımsızım, 20 yıl sonra araba edindik ailecek. Tavsiyeleriniz ve deneyimlerinizi mahsuru yoksa paylaşırsanız çok memnun olurum sevgili forumdaşlar.
  • Merhaba. 2 tane oval 1 tane 1000 lik bas bağlayacam. Yüksek sesle işim yok sadece kaliteli ses arıyorum. İnternetden çeşitli anfilere bakıyorum, kimi 150 tl kimi 500 tl, bunlar arasında ki değerlendirmeyi nasıl yapabilirim. Anfi nin hangi özelliği nasil olmalıdır. Ayrıca bir sürü marka var. İşin içinden çıkamadım.

pioneer x3550ui

Pioneer ts 6976

Jbl 1000 bas

• İyi günler 2017 model Corolla aracım için multimedia ekran aldım. Fakat benim aracım ile uyumsuz bir multimedia göndermişler. Mitsubishi marka araca uyumlu olanı göndermişler. Bana gelen ürün tam dikdörtgen değil ama benim aracın girişi tam dikdörtgen. Bu multimedia ekranı benim araca uyumlu hale getirebilecek aparatlar var midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.